Προς το περιεχόμενο

The official Advent 4211 topic - MSI Wind Clone

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδια. Θελω να βαλω τα 7 στο Advent 4211. Λογικα θα κανω κλασικο format bootaροντας απο το εξωτερικο DVD Drive. Μετα τι γινεται με το λογισμικο των techguys? Το ξεχναμε τελειως, χανεται? (Αρα και το backup που εχω κανει σε καρτα SD θα ειναι αχρηστο?)

• Απαντ. 1,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Τι διαφορές έχει?

Προς ολους:

Για το advent 4211 το εχει δοκιμάσει κανείς?

να σου πω την αληθεια δεν καταλαβα καμμια διαφορα απο το προηγουμενο:rolleyes:απλα το περασα επειδη ειναι το τελευταιο και ελεγε για 7,λογικα για να το βγαλουν κατι θα αλλαζει
Δημοσ.
να σου πω την αληθεια δεν καταλαβα καμμια διαφορα απο το προηγουμενο:rolleyes:απλα το περασα επειδη ειναι το τελευταιο και ελεγε για 7,λογικα για να το βγαλουν κατι θα αλλαζει

τνχ για την απάντηση.

Αν κάποιος εχει δοκιμάσει το τελευταίο bios του msi στο advent παρακαλώ ας ποστάρει.

Δημοσ.
Ρε παιδια ασχετο...

Το ΑDVENT τι σκληρο φοραει 2,5" και ποιον 320 προτεινετε εσεις?

Ναι 2,5 φοράει..

Όποιον θες αν και σου προτείνω wd.

250αρι του έχω βάλει εγώ.

Δημοσ.

500αρη θα σηκωνει? Επισης παιζει ρολο η ταχυτητα και η cache? Γιατι σκεφτομαι να βαλω 500αρη, 7200rpm, και 16ΜΒ cache. Θα ειναι συμβατος ομως?

Δημοσ.

Βρήκα σε ένα κατάστημα Κοτσόβολο το advent σε προσφορά 209 Ευρώ, αξίζει να το πάρω ή πλέον να περιμένω για κάτι πιό καινούριο;

Δημοσ.
Βρήκα σε ένα κατάστημα Κοτσόβολο το advent σε προσφορά 209 Ευρώ, αξίζει να το πάρω ή πλέον να περιμένω για κάτι πιό καινούριο;

Πάρτο με κλειστά μάτια!!! Σε αυτή την τιμή δεν έχει αντίπαλο!!! ;) (Αρκεί να μην είναι ανοιχτό γιατί δεν ξέρεις τι έχει παιχτεί)

Δημοσ.
Πάρτο με κλειστά μάτια!!! Σε αυτή την τιμή δεν έχει αντίπαλο!!! ;) (Αρκεί να μην είναι ανοιχτό γιατί δεν ξέρεις τι έχει παιχτεί)

οπα οπα κάτσε δεν μας είπε ποιο advent αν είναι το 1ο με 80αρι σκληρό κλπ μακριά:-)

Δημοσ.

Θελω να αλλαξω σκληρο δισκο. Αυτος που εχει τωρα ειναι SATA (1.5 GB/s). Aν βαλω SATA2 (3.0 GB/s) θα παιζει κανονικα, απλα θα παιζει με την ταχυτητα του SATA (1.5 GB/s) ?

Δημοσ.
Θελω να αλλαξω σκληρο δισκο. Αυτος που εχει τωρα ειναι SATA (1.5 GB/s). Aν βαλω SATA2 (3.0 GB/s) θα παιζει κανονικα, απλα θα παιζει με την ταχυτητα του SATA (1.5 GB/s) ?

Οπως το ειπες... θα παιζει κανονικά! Απο εκει και πέρα αμφιβάλλω αν οι επιδόσεις του δίσκου μπορούν να κάνουν έστω max out το SATA 1.

Με την σειρά μου και γω να ρωτήσω... με τα Win 7 και το θέμα της μειώμενης αυτονομιίας στο Adventακι... είχαμε καμια εξέλιξη? Κάνα νέο driver or something?

Δημοσ.
Με την σειρά μου και γω να ρωτήσω... με τα Win 7 και το θέμα της μειώμενης αυτονομιίας στο Adventακι... είχαμε καμια εξέλιξη? Κάνα νέο driver or something?

Κάπου έχω διαβάσει ότι το καινούριο bios της MSI βελτιώνει στην αυτονομία στα 7αρια αλλά δεν το έχω δοκιμάσει... Κάποιος που το έχει κάνει μπορεί να το επιβεβαιώσει.

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 12:40 ----------

οπα οπα κάτσε δεν μας είπε ποιο advent αν είναι το 1ο με 80αρι σκληρό κλπ μακριά:-)

Σωστά!!! ;)

Δημοσ.

αυτο πιστευω και εγω,ειδα μια διαφορα οχι πανω απο 10% βεβαια στο msi μου και στα χp και στα 7αρια,παντως κακα τα ψεματα αν εισαι με μπαταρια 3cell οτι και να κανεις.....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...