vasilis_ts Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Γεια σας παιδια. Θελω να βαλω τα 7 στο Advent 4211. Λογικα θα κανω κλασικο format bootaροντας απο το εξωτερικο DVD Drive. Μετα τι γινεται με το λογισμικο των techguys? Το ξεχναμε τελειως, χανεται? (Αρα και το backup που εχω κανει σε καρτα SD θα ειναι αχρηστο?)
lagoudakis Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Τι διαφορές έχει? Προς ολους: Για το advent 4211 το εχει δοκιμάσει κανείς? να σου πω την αληθεια δεν καταλαβα καμμια διαφορα απο το προηγουμενοαπλα το περασα επειδη ειναι το τελευταιο και ελεγε για 7,λογικα για να το βγαλουν κατι θα αλλαζει
Street-Fighter Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 να σου πω την αληθεια δεν καταλαβα καμμια διαφορα απο το προηγουμενοαπλα το περασα επειδη ειναι το τελευταιο και ελεγε για 7,λογικα για να το βγαλουν κατι θα αλλαζει τνχ για την απάντηση. Αν κάποιος εχει δοκιμάσει το τελευταίο bios του msi στο advent παρακαλώ ας ποστάρει.
hristos 22 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Ρε παιδια ασχετο... Το ΑDVENT τι σκληρο φοραει 2,5" και ποιον 320 προτεινετε εσεις?
Street-Fighter Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Ρε παιδια ασχετο...Το ΑDVENT τι σκληρο φοραει 2,5" και ποιον 320 προτεινετε εσεις? Ναι 2,5 φοράει.. Όποιον θες αν και σου προτείνω wd. 250αρι του έχω βάλει εγώ.
vasilis_ts Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 500αρη θα σηκωνει? Επισης παιζει ρολο η ταχυτητα και η cache? Γιατι σκεφτομαι να βαλω 500αρη, 7200rpm, και 16ΜΒ cache. Θα ειναι συμβατος ομως?
Caravan Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2009 Βρήκα σε ένα κατάστημα Κοτσόβολο το advent σε προσφορά 209 Ευρώ, αξίζει να το πάρω ή πλέον να περιμένω για κάτι πιό καινούριο;
africa_twin Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 Βρήκα σε ένα κατάστημα Κοτσόβολο το advent σε προσφορά 209 Ευρώ, αξίζει να το πάρω ή πλέον να περιμένω για κάτι πιό καινούριο; Πάρτο με κλειστά μάτια!!! Σε αυτή την τιμή δεν έχει αντίπαλο!!! (Αρκεί να μην είναι ανοιχτό γιατί δεν ξέρεις τι έχει παιχτεί)
lagoudakis Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 θα συμφωνησω ειναι πολυ καλη η τιμη του,ειδικα αν ειναι με μπαταρια 6cell
Street-Fighter Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 Πάρτο με κλειστά μάτια!!! Σε αυτή την τιμή δεν έχει αντίπαλο!!! (Αρκεί να μην είναι ανοιχτό γιατί δεν ξέρεις τι έχει παιχτεί) οπα οπα κάτσε δεν μας είπε ποιο advent αν είναι το 1ο με 80αρι σκληρό κλπ μακριά
vasilis_ts Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 Θελω να αλλαξω σκληρο δισκο. Αυτος που εχει τωρα ειναι SATA (1.5 GB/s). Aν βαλω SATA2 (3.0 GB/s) θα παιζει κανονικα, απλα θα παιζει με την ταχυτητα του SATA (1.5 GB/s) ?
kirimis Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 Θελω να αλλαξω σκληρο δισκο. Αυτος που εχει τωρα ειναι SATA (1.5 GB/s). Aν βαλω SATA2 (3.0 GB/s) θα παιζει κανονικα, απλα θα παιζει με την ταχυτητα του SATA (1.5 GB/s) ? Οπως το ειπες... θα παιζει κανονικά! Απο εκει και πέρα αμφιβάλλω αν οι επιδόσεις του δίσκου μπορούν να κάνουν έστω max out το SATA 1. Με την σειρά μου και γω να ρωτήσω... με τα Win 7 και το θέμα της μειώμενης αυτονομιίας στο Adventακι... είχαμε καμια εξέλιξη? Κάνα νέο driver or something?
vasilis_ts Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 Αρα να παω σε SATA1 kai 5400RPM? (Oτι ειναι δηλαδη και ο παλιος 120αρης)
africa_twin Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 Με την σειρά μου και γω να ρωτήσω... με τα Win 7 και το θέμα της μειώμενης αυτονομιίας στο Adventακι... είχαμε καμια εξέλιξη? Κάνα νέο driver or something? Κάπου έχω διαβάσει ότι το καινούριο bios της MSI βελτιώνει στην αυτονομία στα 7αρια αλλά δεν το έχω δοκιμάσει... Κάποιος που το έχει κάνει μπορεί να το επιβεβαιώσει. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 12:40 ---------- οπα οπα κάτσε δεν μας είπε ποιο advent αν είναι το 1ο με 80αρι σκληρό κλπ μακριά Σωστά!!!
lagoudakis Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 αυτο πιστευω και εγω,ειδα μια διαφορα οχι πανω απο 10% βεβαια στο msi μου και στα χp και στα 7αρια,παντως κακα τα ψεματα αν εισαι με μπαταρια 3cell οτι και να κανεις.....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα