africa_twin Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2009 Παίζει κανένα καινούριο bios update; Το καινούριο της MSI το έχει δοκιμάσει κανείς;
spirosg Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2009 Παίζει κανένα καινούριο bios update; Το καινούριο της MSI το έχει δοκιμάσει κανείς; To έβαλα εγώ και δεν δηλώνω και ενθουσιασμένος. Άσε που έχω την εντυπωση οτι το OC είναι ελαφρώς για τα μπάζα. Μου άρεσε πολύ περισσότερο ένα MSI που είχα βάλει.
nithe Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2009 Τι έγινε ρε παιδιά; Στην techguys σταμάτησαν την υποστήριξη του μικρού;Το έχουν βγάλει εντελώς από το site
kirimis Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2009 Για να ρωτησω με την σειρα μου... Το θεμα της αυτονομιας του Advent με την αυτονομια στα Win 7 λύθηκε η ακόμα εκκρεμει? Ειχαμε κανα νεο driver σχετικά?
Street-Fighter Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2009 Για να ρωτησω με την σειρα μου... Το θεμα της αυτονομιας του Advent με την αυτονομια στα Win 7 λύθηκε η ακόμα εκκρεμει? Ειχαμε κανα νεο driver σχετικά? Πιο θέμα? Εγω που τα έχω πάνε μια χαρά και απο θέμα αυτονομίας δεν είδα διαφορά
nithe Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 Για να ρωτησω με την σειρα μου... Το θεμα της αυτονομιας του Advent με την αυτονομια στα Win 7 λύθηκε η ακόμα εκκρεμει? Ειχαμε κανα νεο driver σχετικά? και γω δεν εχω διαβασει πουθενα για πρόβλημα με την αυτονομια ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 11:11 ---------- να ρωτησω και γω κατι εχω εξωτερικο drive να κανω κανονικη εγκατασταση τα windows 7;δεν θα εχω καποιο προβλημα;δεν πρεπει να προσεξω τιποτα;χρειαζεται να κατεβασω drivers ή τα windows 7 θα αναγνωρίσουν τα πάντα. ευχαριστω
africa_twin Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 Μην ανησυχείς καθόλου θα είσαι έτοιμος σε λιγότερο από μισή ώρα και με όλους τους drivers περασμένους δεν θα χρειαστεί να κατεβάσεις τίποτα περισσότερο Τα 7αρια τα έχω βάλει στο δικό μου εδώ και 2 μήνες και πετάνε!!!
Street-Fighter Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 Μην ανησυχείς καθόλου θα είσαι έτοιμος σε λιγότερο από μισή ώρα και με όλους τους drivers περασμένους δεν θα χρειαστεί να κατεβάσεις τίποτα περισσότερο Τα 7αρια τα έχω βάλει στο δικό μου εδώ και 2 μήνες και πετάνε!!! Πετάνε αλλα στο dual boot που ειχα κανει στην αρχη αργούσε να τα φορτώσει xp/7αρια ηταν. Τα ξανα έκανα εγκατάσταση μόνα και οντως απο τοτε πετάνε. Καλύτερα απο xp πανε
spirosg Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 Επειδή και για μένα έφτασε το πλήρωμα του χρόνου να βάλω 7αρια στο μικρό μου (τα οποία έβαλα στο κανονικό laptop και είμαι πραγματικά ενθουσιασμένος) είναι βέβαιο οτι δεν θα ζητήσει drivers? Αφενώς στο laptop χρειάστηκαν κάποιοι, τους οποίους βρήκα απο vista και αφετέρου η techguys δεν δείχνει να ασχολείται ιδιαίτερα.....
nithe Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 Επειδή και για μένα έφτασε το πλήρωμα του χρόνου να βάλω 7αρια στο μικρό μου (τα οποία έβαλα στο κανονικό laptop και είμαι πραγματικά ενθουσιασμένος) είναι βέβαιο οτι δεν θα ζητήσει drivers?Αφενώς στο laptop χρειάστηκαν κάποιοι, τους οποίους βρήκα απο vista και αφετέρου η techguys δεν δείχνει να ασχολείται ιδιαίτερα..... ενδιαφερει πολλους αυτο.Οποιος ξερει ας απαντησει και κυριως για scm αν παιζει στα windows 7. ποια εκδοση προτεινετε;Μηπως η ultimate πεσει βαρια στο μικρο; το overclocking θα λειτουργει; τα windows 7 ειναι απιστευτα!!!
Street-Fighter Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 ενδιαφερει πολλους αυτο.Οποιος ξερει ας απαντησει και κυριως για scm αν παιζει στα windows 7. ποια εκδοση προτεινετε;Μηπως η ultimate πεσει βαρια στο μικρο; το overclocking θα λειτουργει; τα windows 7 ειναι απιστευτα!!! Το scm βαλε οποιο θες παιζει. drivers κλπ τα βρίσκει μονο του. Τα ultimate και aero να του βάλεις δεν θα δεις να βαραίνει. Το o/c λειτουργεί παντού. Τα 7 ειναι οντως απίστευτα.
lagoudakis Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 ενδιαφερει πολλους αυτο.Οποιος ξερει ας απαντησει και κυριως για scm αν παιζει στα windows 7. ποια εκδοση προτεινετε;Μηπως η ultimate πεσει βαρια στο μικρο; το overclocking θα λειτουργει; τα windows 7 ειναι απιστευτα!!! εχω το msi u100,απο χτες φοραω τα premium γιατι φοβηθηκα να βαλω τα ultimate μηπως του πεσουν βαρια και κλαιω τα λεφτα,το scm δουλευει μια χαρα,μαλιστα στο site της msi δωσαν και νεα εκδοση πριν λιγες μερες,μια χαρα ολα και με το o/c,ειμαι με την τελευταια εκδοση bios που εδωσε η msi που οπως λενε ειναι με στοιχεια για καλη λειτουργια στα 7,2 μερες τωρα ειμαι πολυ ευχαριστημενος γενικα,τα εχω σε dual με τα xp.απο drivers βρηκε τα παντα
Street-Fighter Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 ειμαι με την τελευταια εκδοση bios που εδωσε η msi που οπως λενε ειναι με στοιχεια για καλη λειτουργια στα 7, Τι διαφορές έχει? Προς ολους: Για το advent 4211 το εχει δοκιμάσει κανείς?
altea6 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Αν το θέλει κανείς να το αγοράσει ,υπάρχει ένα κομμάτι στον Κωτσοβολο δίπλα στο ΑΒ στον παράδρομο της εθνικής. Το έχουν ανοιχτό και είναι στα 210€ με τον 120αρι σκληρό. ( Πάρτε πρώτα ένα τηλ.αν υπάρχει ακόμα)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα