Προς το περιεχόμενο

The official Advent 4211 topic - MSI Wind Clone

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις

θα ηθελα να ρωτησω κατι τελευταιο οταν του κανω του format θα πρεπει να βαλω πρωτα τους drivers του SCM μετα της καρτας γραφικων και παει λεγοντας η δεν υπαρχει προβλημα με την σειρα που θα βαλω τους drivers. Το κρυφο partition που εχει να το αφησω ετσι οπως ειναι η θα πρεπει να το σβησω.

ευχαριστω

Δημοσ.

Εσείς που έχετε msi wind u100, ο ανεμιστήρας ακούγεται καθόλου?

Στο δικό μου μέχρι πολύ πρόσφατα δεν ακούγονταν καθόλου ή ακούγονταν για πολύ λίγο, αλλά τώρα ακούγεται αρκετά (χωρίς να θεωρείται ενοχλητικός ο θόρυβος όμως).

Επίσης το notebook hardware controler αναφέρει συνέχεια πως η θερμοκρασία της cpu είναι στους 45-52 βαθμούς.

Δημοσ.
Εσείς που έχετε msi wind u100, ο ανεμιστήρας ακούγεται καθόλου?

Στο δικό μου μέχρι πολύ πρόσφατα δεν ακούγονταν καθόλου ή ακούγονταν για πολύ λίγο, αλλά τώρα ακούγεται αρκετά (χωρίς να θεωρείται ενοχλητικός ο θόρυβος όμως).

Επίσης το notebook hardware controler αναφέρει συνέχεια πως η θερμοκρασία της cpu είναι στους 45-52 βαθμούς.

Μην ξεχνάς ότι όσο μπαίνουμε στο καλοκαίρι οι θερμοκρασίες ανεβαίνουν οπότε είναι φυσιολογικό όπως επίσης υπάρχει και περίπτωση να έχουν μαζέψει σκόνη τα ανεμιστηράκια, αν το δουλεύεις σε περιβάλλον με σκόνη, όπως είπε και ο φίλος από πάνω.

Δημοσ.

παιδια μπορουμε καπως να το σταματησουμε να πευτει στη μεση η ταχυτητα και να δουλευει μονιμα φουλ?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

παιδια παταω το κουμπακι να ανοιξει το μηχανημα μου δηχνει το MSI γιατι του χω περασει εκεινο το bios και κολαει εκει δε κανει τπτ αλλο!καμια ιδεα?

edit ειχα μεσα εναν ανταπτορα microsd to sd και τα κανε ολα αυτα

Επεξ/σία από aGka8l
Δημοσ.

Χθες το βράδυ το ADVENT μου εμφάνισε το κλασσικό πρόβλημα με το "file: \boot\bcd" και δε φόρτωναν τα XP.

Σήμερα έκανα fixboot με repair από εξωτερικό cd-rom και δισκάκι XP pro gr sp3.

Από τότε το ADVENT κάνει boot αλλά όταν πατάω να μπω σε ένα "λογαριασμό χρήστη" τις μισές φορές μου κολλάει.

Συνήθως παγώνει όταν φορτώνει τον λογαριασμό και το μόνο που λειτουργεί είναι ο δείκτης του ποντικιού ( μπορεί και κινήται ), μια φορά έβγαλε και μπλε οθόνη.

Να προσπαθήσω να αντιγράψω τα αρχεία που χρειάζομαι και να κάνω fixmbr και αν δε δουλέψει να κάνω recovery;

Δημοσ.
Χθες το βράδυ το ADVENT μου εμφάνισε το κλασσικό πρόβλημα με το "file: \boot\bcd" και δε φόρτωναν τα XP.

Σήμερα έκανα fixboot με repair από εξωτερικό cd-rom και δισκάκι XP pro gr sp3.

Από τότε το ADVENT κάνει boot αλλά όταν πατάω να μπω σε ένα "λογαριασμό χρήστη" τις μισές φορές μου κολλάει.

Συνήθως παγώνει όταν φορτώνει τον λογαριασμό και το μόνο που λειτουργεί είναι ο δείκτης του ποντικιού ( μπορεί και κινήται ), μια φορά έβγαλε και μπλε οθόνη.

Να προσπαθήσω να αντιγράψω τα αρχεία που χρειάζομαι και να κάνω fixmbr και αν δε δουλέψει να κάνω recovery;

Δοκίμασέ το, αλλιώς εξωτερικό drive.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ευχαριστώ αλλά εξωτερικό drive χρησιμοποίησα και έκανα fixboot το πρωί, πριν λίγο ξαναχάλασε το boot και έκανα πάλι fixboot.

Το πρόβλημα είναι ότι, αν και κάνει boot, τις μισές φορές κολλάει όταν κάνω log on σε κάποιο account χρήστη ή στην οθόνη των log on.

Όσες φορές φορτώσει το account λειτουργεί και δε κολλάει ( τουλάχιστον μέχρι τώρα )

To fixmbr είναι επικίνδυνο; Μπορεί να χαλάσει τα partitions; Γιατί είμαι εντός εγγύησης.

EDIT:( Αν κάνω recovery χωρίς να κάνω fixmbr μπορεί να χρειαστεί να κάνω και fixmbr; )

Επεξ/σία από phoebus16
Δημοσ.

φιλε μου ειχα και γω το ιδιο περιπου προβλημα οπου εκανα απεγκατασταση το folder xp lock που ειχα βαλει και τωρα δουλευουν ρολοι. Κοιτα αν εχεις βαλει κανα πρόγραμμα που ξεκιναει μαζι με τα windows και σου δημιουργει αυτά τα προβληματα

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.
Ασχετο το λευκο φωτακι τι συμβολιζει?

Του εκανα φορματ και σε καποια φαση αναψε λευκο.

Το λευκό ώς γνωστόν συμβολίζει την αγνότητα.....

άρα θέλει να μας πεί οτι μετά το φορμάτ είναι ΑΓΝΟ !!!

Αχαχαχαχαχαχα :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...