nithe Δημοσ. 23 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2009 ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις θα ηθελα να ρωτησω κατι τελευταιο οταν του κανω του format θα πρεπει να βαλω πρωτα τους drivers του SCM μετα της καρτας γραφικων και παει λεγοντας η δεν υπαρχει προβλημα με την σειρα που θα βαλω τους drivers. Το κρυφο partition που εχει να το αφησω ετσι οπως ειναι η θα πρεπει να το σβησω. ευχαριστω
S2Katana Δημοσ. 23 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουνίου 2009 Πρώτα μητρική και κάρτα γραφικών και μετά τα άλλα.
theoritikos Δημοσ. 30 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2009 Εσείς που έχετε msi wind u100, ο ανεμιστήρας ακούγεται καθόλου? Στο δικό μου μέχρι πολύ πρόσφατα δεν ακούγονταν καθόλου ή ακούγονταν για πολύ λίγο, αλλά τώρα ακούγεται αρκετά (χωρίς να θεωρείται ενοχλητικός ο θόρυβος όμως). Επίσης το notebook hardware controler αναφέρει συνέχεια πως η θερμοκρασία της cpu είναι στους 45-52 βαθμούς.
africa_twin Δημοσ. 1 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2009 Εσείς που έχετε msi wind u100, ο ανεμιστήρας ακούγεται καθόλου?Στο δικό μου μέχρι πολύ πρόσφατα δεν ακούγονταν καθόλου ή ακούγονταν για πολύ λίγο, αλλά τώρα ακούγεται αρκετά (χωρίς να θεωρείται ενοχλητικός ο θόρυβος όμως). Επίσης το notebook hardware controler αναφέρει συνέχεια πως η θερμοκρασία της cpu είναι στους 45-52 βαθμούς. Μην ξεχνάς ότι όσο μπαίνουμε στο καλοκαίρι οι θερμοκρασίες ανεβαίνουν οπότε είναι φυσιολογικό όπως επίσης υπάρχει και περίπτωση να έχουν μαζέψει σκόνη τα ανεμιστηράκια, αν το δουλεύεις σε περιβάλλον με σκόνη, όπως είπε και ο φίλος από πάνω.
aGka8l Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 παιδια μπορουμε καπως να το σταματησουμε να πευτει στη μεση η ταχυτητα και να δουλευει μονιμα φουλ?
S2Katana Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 Noμίζω υπάρχουν προγράμματα, για δες τις προηγούμενες σελίδες.
aGka8l Δημοσ. 6 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2009 (επεξεργασμένο) παιδια παταω το κουμπακι να ανοιξει το μηχανημα μου δηχνει το MSI γιατι του χω περασει εκεινο το bios και κολαει εκει δε κανει τπτ αλλο!καμια ιδεα? edit ειχα μεσα εναν ανταπτορα microsd to sd και τα κανε ολα αυτα Επεξ/σία 6 Ιουλίου 2009 από aGka8l
phoebus16 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2009 Χθες το βράδυ το ADVENT μου εμφάνισε το κλασσικό πρόβλημα με το "file: \boot\bcd" και δε φόρτωναν τα XP. Σήμερα έκανα fixboot με repair από εξωτερικό cd-rom και δισκάκι XP pro gr sp3. Από τότε το ADVENT κάνει boot αλλά όταν πατάω να μπω σε ένα "λογαριασμό χρήστη" τις μισές φορές μου κολλάει. Συνήθως παγώνει όταν φορτώνει τον λογαριασμό και το μόνο που λειτουργεί είναι ο δείκτης του ποντικιού ( μπορεί και κινήται ), μια φορά έβγαλε και μπλε οθόνη. Να προσπαθήσω να αντιγράψω τα αρχεία που χρειάζομαι και να κάνω fixmbr και αν δε δουλέψει να κάνω recovery;
Street-Fighter Δημοσ. 6 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2009 Ασχετο το λευκο φωτακι τι συμβολιζει? Του εκανα φορματ και σε καποια φαση αναψε λευκο.
S2Katana Δημοσ. 6 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουλίου 2009 Χθες το βράδυ το ADVENT μου εμφάνισε το κλασσικό πρόβλημα με το "file: \boot\bcd" και δε φόρτωναν τα XP.Σήμερα έκανα fixboot με repair από εξωτερικό cd-rom και δισκάκι XP pro gr sp3. Από τότε το ADVENT κάνει boot αλλά όταν πατάω να μπω σε ένα "λογαριασμό χρήστη" τις μισές φορές μου κολλάει. Συνήθως παγώνει όταν φορτώνει τον λογαριασμό και το μόνο που λειτουργεί είναι ο δείκτης του ποντικιού ( μπορεί και κινήται ), μια φορά έβγαλε και μπλε οθόνη. Να προσπαθήσω να αντιγράψω τα αρχεία που χρειάζομαι και να κάνω fixmbr και αν δε δουλέψει να κάνω recovery; Δοκίμασέ το, αλλιώς εξωτερικό drive.
phoebus16 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2009 (επεξεργασμένο) Ευχαριστώ αλλά εξωτερικό drive χρησιμοποίησα και έκανα fixboot το πρωί, πριν λίγο ξαναχάλασε το boot και έκανα πάλι fixboot. Το πρόβλημα είναι ότι, αν και κάνει boot, τις μισές φορές κολλάει όταν κάνω log on σε κάποιο account χρήστη ή στην οθόνη των log on. Όσες φορές φορτώσει το account λειτουργεί και δε κολλάει ( τουλάχιστον μέχρι τώρα ) To fixmbr είναι επικίνδυνο; Μπορεί να χαλάσει τα partitions; Γιατί είμαι εντός εγγύησης. EDIT:( Αν κάνω recovery χωρίς να κάνω fixmbr μπορεί να χρειαστεί να κάνω και fixmbr; ) Επεξ/σία 6 Ιουλίου 2009 από phoebus16
nithe Δημοσ. 7 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2009 φιλε μου ειχα και γω το ιδιο περιπου προβλημα οπου εκανα απεγκατασταση το folder xp lock που ειχα βαλει και τωρα δουλευουν ρολοι. Κοιτα αν εχεις βαλει κανα πρόγραμμα που ξεκιναει μαζι με τα windows και σου δημιουργει αυτά τα προβληματα
spirosg Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2009 Ασχετο το λευκο φωτακι τι συμβολιζει?Του εκανα φορματ και σε καποια φαση αναψε λευκο. Το λευκό ώς γνωστόν συμβολίζει την αγνότητα..... άρα θέλει να μας πεί οτι μετά το φορμάτ είναι ΑΓΝΟ !!! Αχαχαχαχαχαχα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα