telis_petsotis Δημοσ. 9 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2009 ρε παιδια εδω κ καμια βδομαδα το μικρο κολλαει σαν που....ης. τι μπορει να φταιει? ουτε τις σελιδες στον browser δεν ανοιγει γρηγορα. δεν εχω βαλει καποιο αλλο προγραμμα τελευταια ουτε χρησιμοποιω καποιο βαρυ.... μηπως επειδη καλοκαιριασε? 59 βαθμους cpu δειχνει το εβερεστ..
spirosg Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 ρε παιδια εδω κ καμια βδομαδα το μικρο κολλαει σαν που....ης. τι μπορει να φταιει? ουτε τις σελιδες στον browser δεν ανοιγει γρηγορα. δεν εχω βαλει καποιο αλλο προγραμμα τελευταια ουτε χρησιμοποιω καποιο βαρυ.... μηπως επειδη καλοκαιριασε? 59 βαθμους cpu δειχνει το εβερεστ..[/quote Έχει αρχίσει και το δικο μου να γίνεται πιό αργό.... μέρα με τη μέρα και υποψιάζομαι οτι κάποιο απο τα update των XP το γονάτισε...
Street-Fighter Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 ρε παιδια εδω κ καμια βδομαδα το μικρο κολλαει σαν που....ης. τι μπορει να φταιει? ουτε τις σελιδες στον browser δεν ανοιγει γρηγορα. δεν εχω βαλει καποιο αλλο προγραμμα τελευταια ουτε χρησιμοποιω καποιο βαρυ.... μηπως επειδη καλοκαιριασε? 59 βαθμους cpu δειχνει το εβερεστ..[/quote Έχει αρχίσει και το δικο μου να γίνεται πιό αργό.... μέρα με τη μέρα και υποψιάζομαι οτι κάποιο απο τα update των XP το γονάτισε... Ετσι συμφωνώ απόλυτα μας κανει μπινιες η ms για να τα βγαλουμε σιγα σιγα εδω στο κανονικο μου pc το παθαίνει αυτο μετα απο updates τσεκαρισμένο και τις 2 φορες που έκανα ολα τα update απο sp3 και μετα ενω τώρα που το άφησα διχως update ειναι τζιτζι. Καλα εγω τα εχω ξηλώσει τελείως απο το netbook μονο leopard πανω φοραει
spirosg Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 Καλα εγω τα εχω ξηλώσει τελείως απο το netbook μονο leopard πανω φοραει Το ψήνω ΠΟΛΥ να βάλω και εγώ leopard μπάς και βρώ την ηρεμία μου.... έχει καταντήσει ΑΗΔΙΑ η ms με τα update και τις λοιπές μούφες της...
Street-Fighter Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 βαλτα να γουστάρεις btw η εκδοση 10.5.7 δες τι κανει στα μικρα μας νετβοοκ. http://theappleblog.com/2009/05/14/os-x-10-5-7-dramatically-increases-netbook-battery-life/ και εδω http://www.google.gr/search?q=10.5.7%20netbook Αν δεν εχεις εξωτερικο dvd drive δοκιμασε αυτο το tutorial. Επίσης ενα καλο μονταρισμα για να του βαλεις και μιλαρακι μπορεις να δεις εδω. Αυτα και καλο ειναι να περάσεις την έκδοση kalyway 10.5.2. Eλπιζω να βοήθησα. Καλημερα.
vasilis1 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 Απλά να δωσω και την δική μου άποψη,εχω βάλει την iDeneb 10.5.6 με combo update kit 10.5.7 και τα πάντα δουλεύουν ρολόι. Είναι τόσο απλή η εγκατάσταση: Δεν επιλέγεις τίποτα κατα την εγκατάσταση εκτός απο εκει που λέει για netbooks->Msi Wind. Στην επανεκκίνηση μπαίνεις με -x περνας drivers καρτας γραφικών και τέλος (για κάποιο λόγο δεν δουλεύουν απευθείας)
Street-Fighter Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 ideneb πραγματικά παντα την φοβόμουν.Toυρκαλαδες :devil: Κalyway επιλέγεις 2 πράγματα και gg αν δεις το βιντεο εξαλου δεν ειναι για απλη εγκατάσταση αλλα για εγκατάσταση απο hard drive. Εδιτ αν εισαι σε 10.5.6 σε οποια έκδοση και να βρίσκεσαι δεν χρειάζεται να κατεβάσεις κατι αλλο πατας το update και gg αρα μην το δινεις σαν προτέρημα τις ideneb. O εύκολος τρόπος δεν ειναι παντα και ο ποιο σωστός. ideneb ειναι τοσο πειραγμένη που δεν φαντάζεσαι. Φιλικά πάντα ολα αυτα.
telis_petsotis Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 εγω παλι σκεφτομαι για την ubuntu 9.04 η την netbook remix παλι απο ubuntu. αφου σερνεται τωραμε τα xp.. (θυμαμαι πριν 2-3 χρονια τη συμβουλη βγαλτε τα βιστα βαλτε xp)
vasilis1 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 ideneb πραγματικά παντα την φοβόμουν.Toυρκαλαδες :devil:Κalyway επιλέγεις 2 πράγματα και gg αν δεις το βιντεο εξαλου δεν ειναι για απλη εγκατάσταση αλλα για εγκατάσταση απο hard drive. Εδιτ αν εισαι σε 10.5.6 σε οποια έκδοση και να βρίσκεσαι δεν χρειάζεται να κατεβάσεις κατι αλλο πατας το update και gg αρα μην το δινεις σαν προτέρημα τις ideneb. O εύκολος τρόπος δεν ειναι παντα και ο ποιο σωστός. ideneb ειναι τοσο πειραγμένη που δεν φαντάζεσαι. Φιλικά πάντα ολα αυτα. Μάλλον κάτι χάνεις ή μπερδεύεις: η iAtkos ειναι η τουρκικη και ειναι πραγματικά πολύ πειραγμένη η iDeneb είναι ιταλικης προέλευσης και ειναι ισως η πιο ολοκληρωμενη αυτή τη στιγμή η iPc ειναι κάπως μπερδεway με τα πολλά ppf Πιστεψε με έχω βάλει σε πάμπολλα μηχανηματα OsX Ούτε αν εισαι σε 10.5.6 γινεται απευθειας το update χωρίς πρόβλημα (μια βόλτα σε insanelymac/ihackintosh θα σε πείσει)
Street-Fighter Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 Μάλλον κάτι χάνεις ή μπερδεύεις:η iAtkos ειναι η τουρκικη και ειναι πραγματικά πολύ πειραγμένη η iDeneb είναι ιταλικης προέλευσης και ειναι ισως η πιο ολοκληρωμενη αυτή τη στιγμή η iPc ειναι κάπως μπερδεway με τα πολλά ppf Πιστεψε με έχω βάλει σε πάμπολλα μηχανηματα OsX Ούτε αν εισαι σε 10.5.6 γινεται απευθειας το update χωρίς πρόβλημα (μια βόλτα σε insanelymac/ihackintosh θα σε πείσει) ναι παντα τις μπερδεύω tnx για την διόρθωση btw. Oχι για το update γίνεται ανενόχλητα το μόνο που μπορει να μην σου παιζει και να πρεπει να ξανα βάλεις ειναι το ionetwork Τουλάχιστον για την kalyway.
nithe Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 Να ρωτήσω και γω κατι Από ότι ειδα μετα από ένα προβλημα που ειχα δεν μπορουσα να μπω σε safe mode λογω του προγραμματος των Techguys.επειδη προσφατα πηρα ένα usb dvd σκεφτηκα να κανω απεγκατασταση του παραπανω προγραμματος.Ηθελα να ρωτησω πως κανω απεγκατασταση αυτου του προγραμματος (αφου δεν γινεται με τον κλασσικο τροπο) και αν θα εχω κανενα προβλημα μετα την απεγκατασταση (για αυτους που το εχουν κανει ρωτω) ευχαριστω ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 20:29 ---------- Μαλλον είναι η τιμητικη μου σημερα Εχω προβλημα με το card reader. Δεν το αναγνωριζει καθολου. Ξαναεβαλα τους drivers αλλα τιποτα . Να σημειωσω ότι το πρωι που το χρησιμοποιησα δουλευε ρολοι.τι να πω αρχιζει να με προβληματιζει λιγο το μικρο
geran Δημοσ. 19 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2009 ειχα προβλημα με το boot , εβγαζε το κλασικο boot\bcd προβλημα και μεσω ενος usb flash που του περασα τα windows προσπαθησα να το λυσω....τωρα μου βγαζει οτι λειπει το hal.dll αρχειο...εψαξα στο forum και στο google και βρηκα οτι πρεπει να μπω στην console και απο εκει να κανω repair..δεν μου δινει ομως αυτην την δυνατοτητα ενω παταω να κανει boot απο το flash μεσω bios..(δεν εχω εξωτερικο dvd drive)...καμια λυση??
Street-Fighter Δημοσ. 19 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2009 βεβαιως διαγραφη και καθαρη εγκατασταση windows απο flashακι. + οτι θα τρεχουν λιγο καλυτερα τα δικα σου windows + οτι θα εχεις και παρα πανω χωρο.
nithe Δημοσ. 23 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2009 θελω να κανω format το μικρο απο external dvd.Θα εχω καποιο προβλημα αφου του κανω format και του βαλω και τους drivers;Σε ntfs η fat32;
aGka8l Δημοσ. 23 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2009 θελω να κανω format το μικρο απο external dvd.Θα εχω καποιο προβλημα αφου του κανω format και του βαλω και τους drivers;Σε ntfs η fat32; δεν θα χεις προβλημα!NTFS φυσικα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα