Προς το περιεχόμενο

The official Advent 4211 topic - MSI Wind Clone

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εχω κανει backup του λειτουργικου οταν το πηρα το advent σε μια 8 gb sd.....μπορω να κανω backup της sd στον σκληρο δισκο ή σε dvd για περισοτερη ασφαλεια??να τo κανω image??ποιο προγραμμα προτεινετε??

• Απαντ. 1,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ρε παιδιά...δεν ξέρω αν φταίει η ώρα και η αυπνία αλλα έχω φάει φρίκη.

Κατέβασα τους drivers για το wifi, και δεν μπορώ να βρώ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΜΙΑ το utility της realtek.

Πού στο καλό το βρίσκω γ@μώ τη στραβομάρα μου???

Δημοσ.

Εχμ, έχω κατεβάσει ΔΥΟ εκδόσεις drivers και μέσα έχουν μόνο το setup.exe το οποίο εγκαθιστά τους drivers αλλά τίποτα περισσότερο.

Βασικά, την προηγούμενη φορά, με αυτό είχα βρεί την υγειά μου.

Για να καταλάβεις, στο σπίτι της κοπέλας μου που την βγάζουμε με "δανεικό" wireless (Μέχρι να έρθει η φόρθνετ) με το παλιό config (που έμπαινα με αυτό το util) πάντα είχα καλύτερο σήμα απο ότι το δικό της λάπτοπ και τώρα δεν την παλεύω μία...το δικό της συνδέεται κανονικά και μένα μένει στην προσπάθεια. Οπότε θέλω το util για να δώ μήπως παίζει κάτι μ' αυτό.

Υ.Γ. Και όταν συνδέομαι παρατηρώ ΜΕΓΑΛΗ αστάθεια, χωρίς να κάνει disconnect με πετάει απο msn, απο σελίδες κλπ κλπ... και αυτό συμβαίνει μόνο όπου το σήμα δεν είναι καλό. Στο σπίτι μου π.χ. που έχω wifi και παίζω 4/5 γραμμές δεν έχω κανένα πρόβλημα. Wtf???

Δημοσ.

Καλησπέρα, μήπως γνωρίζει κανείς γιατί ορισμένες φορές η ανάλυση της οθόνης είναι 1024χ768 και άλλες 1024χ600 χωρίς δυνατότητα αλλαγής;

Δημοσ.
Καλησπέρα, μήπως γνωρίζει κανείς γιατί ορισμένες φορές η ανάλυση της οθόνης είναι 1024χ768 και άλλες 1024χ600 χωρίς δυνατότητα αλλαγής;

Αυτό που λες είναι ψιλό-αδύνατο, καθότι η οθόνη δεν υποστηρίζει 1024χ768.

Μήπως το συνδέεις σε εξωτερικό monitor/ τηλεόραση?

Διαθέσιμες κάθε φορά είναι αναλύσεις που υποστηρίζει το output device.

Δημοσ.

Οταν αγορασα το advent με τα μαμισια XP μπορουσες να διαλεξεις αναμεσα σε 1024χ768 κ 1024χ600.

Τωρα με τα win7 υπαρχει μονο η επιλογη αναμεσα σε 1024χ600 κ 800χ600

Δημοσ.

Όχι μιλάω για την δική του οθόνη. Στα win xp από Ιδιότητες Οθόνη Ρυθμίσεις υπάρχει ανάλυση 1024χ768. Απλώς κάποιες φορές (λίγες) δεν εμφανίζεται η παραπάνω ανάλυση και δεν ξέρω γιατί.

Δημοσ.

Βασικά έχει δίκιο ο thanosli.

Όταν έβαλα τα 2GB και άλλαξα Bios (MSI), για κάποιες φορές είχα την επιλογή και για 1024*768 η οποία υποστηριζόταν κανονικά απλά ήθελε σκρολάρισμα....

Όταν επέλεξα την κλασσική 1024*600 νομίζω οτι σταμάτησε να μου επιτρέπει να επιλέξω την άλλη...

Δημοσ.

Kαλημέρα,

Εχτές μου παρουσιάστηκε ένα θεματάκι με το μικρό, το οποίο είχε παρουσιαστεί και πρίν χρόνια σε ένα αρχαίο λάπτοπ.

Όπως πληκτρολογώ, ο κέρσορας φεύγει και πάει κάποιες σειρές πάνω, σχεδόν στο κέντρο του πόστ/κειμένου ακόμα και ΜΕΣΑ σε κάποια λέξη.

Γνωρίζει κανείς τι συμβαίνει?

Δημοσ.
Kαλημέρα,

Εχτές μου παρουσιάστηκε ένα θεματάκι με το μικρό, το οποίο είχε παρουσιαστεί και πρίν χρόνια σε ένα αρχαίο λάπτοπ.

Όπως πληκτρολογώ, ο κέρσορας φεύγει και πάει κάποιες σειρές πάνω, σχεδόν στο κέντρο του πόστ/κειμένου ακόμα και ΜΕΣΑ σε κάποια λέξη.

Γνωρίζει κανείς τι συμβαίνει?

ναι ακουμπάει η παλάμη σου στο touchpad

Δημοσ.
ναι ακουμπάει η παλάμη σου στο touchpad

Xαχαχαχαχα...ντάξει είπαμε, όχι και έτσι.

Το σκέφτηκα και εγώ και το πρόσεξα. Δεν είναι εκεί το πρόβλημα....κάτι άλλο φταίει και πρέπει να είναι κάτι software-ικό γιατί και στο αρχαίο λαπτοπ που το χα πάθει, το έκανε κατά περιόδους.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...