Προς το περιεχόμενο

The official Advent 4211 topic - MSI Wind Clone

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Toυ MSi?

Σχεδόν όλοι, εκτός από μένα.Γράφε bios στο search και κάτι θα βρίσκεις.

βρήκα εδω αλλα αναφέρονται σε παλαιότερο bios το οποίο δεν υπάρχει στο site τώρα ποια. Τι να κανω?

http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=274825&page=21

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 09:40 ----------

ΠΩ ΠΩ το έκανα και άργησε να ανοίξει η μου φάνηκε βασικά και τρόμαξα στην αρχή :lol::lol:

Ωραία τζιτζι είναι τώρα θα δοκιμάσω το o/c και θα ποσταρω εντυπώσεις!

• Απαντ. 1,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Mα τι σε νοιάζει το παλιό?

Το τελευταίο να βάζεις, αφού επιτρέπει o/c!

Δεν με νοιάζει το παλιό απλα μου πες να κοιτάξω πιο πίσω και λέγανε για το παλιό bios.

Το τελευταίο περασα τελικα :-)

Aλλα τι γίνεται τώρα οταν θέλεις να κάνει εξοικονόμηση?

Από μπλε δηλαδή να γίνετε πράσινο?

• Moderators
Δημοσ.

Με βαλατε να μπω στο Site της MSI και να λιγουρευτω το BIOS της...

Αλλα οχι! Δε θα νικησετε :P

Δημοσ.

ρε βαλτά να γουστάρεις μέρα με νύχτα είναι ρε ταπανταολα να πουμε!

Δεν λεει να σε περνάω τώρα ποια στο ιδιο μηχάνημα σε αποδόσεις και με τα ιδια χρήματα :P

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 12:33 ----------

δεν ξέρω αν ζητάω πολλά αλλα ρε παιδιά υπάρχει κάποιος τρόπος να αλλάξω το image του bios?

Θέλω να βάλω ενα μιλαράκι όπως εχω κάνει και στον desktop μου..

Δημοσ.
Παιδια δοκιμασα και

2)Εψαξα και βρηκα εγω εκδοση των windows με XP Live (στο ιδιο το στικακι), και περασα τα αρχεια που ειπε ο agka8i, αλλα το προβλημα παρεμεινε. Τελικα απο τον φακελο που λεει, εκτελεσα ενα .cmd αρχειο (αν θυμαμαι καλα η ονομασια του ηταν καπως bootfix ή κατι τετοιο). Εκανα restart και... ολα καλα :-)

Νταξει το προβλημα αυτο δεν ειναι τιποτα, διορθωνεται ευκολα.

Να ξεραμε και γιατι το βγαζει ομως...?

Να 'σαι καλά !!! Με έσωσες απο παραλιγο format:-)

Ευχαριστώ

• Moderators
Δημοσ.

Τιποτα :-)

Παντως απο τοτε, σε εμενα τουλαχιστον δε το εχει ξαναεμφανισει αυτο το προβλημα.

Δημοσ.

ουτε εγω τα εχω βαλει αλλα μονο καλα ακουω....

κ για την ακριβεια καλυτερα......

Δημοσ.

Καλησπερα.μπορει καποιος να βαλει το λινκ για νεους wifi drivers γιατι δεν μπορω να το βρω πουθενα?? Οποτε του ερθει κανει συνεχεις αποσυνδεσεις και μου την εχει δωσει πολυ!

Ευχαριστω...

Δημοσ.

Έχω μια ερώτηση (μάλλον ηλίθια αλλά θα την κάνω :P ).

Επειδή το advent-άκι μου μάλλον τό χα παραφορτώσει και σερνόταν υπερβολικά, το έκανα φορμάτ (αφού μου έσπασε τα @@ για να δεί τα XP απο USB stick) και του πέρασα μία έκδοση των XP που δοκίμασα σε desktop φίλου και μου άρεσαν γιατί ήταν ελαφρά και γρήγορα (WIN XP PRO - SP3 - VISTA VG, BLACK & BLUE STYLE).

Ειλικρινά απο ταχύτητα πάει σφαίρα και δουλεύουν όλα (απ όσο έχω δεί), αλλά όταν πατάω FN+F10 (είτε το έχω στο ρεύμα είτε όχι), δεν ανάβει ούτε το φωτάκι της μπαταρίας (μάλλον φταίει το bios της msi που πέρασα) ούτε πετάει την ειδοποίηση που έδειχνε παλιά normal/turbo cpu mode :(

Any idea? Όχι οτι είναι σημαντικό ή λειτουργικό θέμα αλλά μου άρεσε... ενώ τώρα πρέπει να μπαίνω στο cpu-id για να δώ αν το εχω σε normal ή turbo :/

Δημοσ.

Kαι επειδή είμαι όπως λένε "δουλειά δεν είχε ο διάολος γ@μούσε τα παιδιά του...", μιάς και είχα λίγη ώρα ελεύθερη είπα να ασχοληθώ λίγο με το advent-άκι μου.

Κοιτάζοντας στην σελίδα της techguys είδα bios 10A και σκέφτηκα να το βάλω για να δώ διαφορές με το msi....

Το περνάω ακολουθόντας ΚΑΤΑ ΓΡΑΜΜΑ τις οδηγίες, τελειώνει η διαδικασία, σβήνω το μικρό, το ξανα-ανοίγω.... ΝΕΚΡΟ !!!

Βγάζω μπαταρία και ρεύμα, το αφήνω 10-15" έτσι και το ξανα-ανοίγω.....ΝΕΚΡΟ και πάλι.

Πάνω που σκέφτομαι "καλά τα πήγες μ@λάκα, ετοιμάσου τώρα να στα πρήξουν στον Κωτσόβολο".....μου ρχεται η "επιφοίτηση". Το ανοίγω, βγάζω το 2GB ram και ξανα-ξεκινάω.

Και κάπως έτσι γλίτωσα το εγκεφαλικό.... Κοινώς, keep it in mind, οτι όταν αλάζουμε bios κάνει reset οπότε και ενεργοποιεί την Onboard μνήμη η οποία ώς γνωστόν δεν επιτρέπει να ανοίξει το advent άμα έχει και άλλα 2 GB.

H μεγάλη πλάκα? Το ίδιο ακριβώς είχα πάθει, την πρώτη φορά που πέρασα το msi-bios !!! :P (γεράματα λέμε)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...