Street-Fighter Δημοσ. 3 Μαΐου 2009 Δημοσ. 3 Μαΐου 2009 Αν δεις ποσο μικρα ειναι, θα καταλαβεις οτι πολυ λιγα μπορεις να κανεις για τη ποιοτητα... Βαλε και οτι δεν εχουν κανεναν ενισχυτη και παιζουν "ετσι απλα", τοτε... Δεν λεω αλλα κάποια πατέντα θα υπάρχει δεν μπορεί. Δηλαδή αν πάρει κάποιος κάτι μικρά και τα χώσει μέσα δεν θα γίνει δουλειά? Πχ εδώ
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 3 Μαΐου 2009 Moderators Δημοσ. 3 Μαΐου 2009 Του αλλαξατε wifi module, δισκο, ραμ, το κλοκαρατε, του αλλαξατε bios, μπαταρια, OS... Μεχρι και MacOS πηρε!! Ε ασε και κατι original (εχω προβλημα με τους dns, δε παιζει απο youtube τπτ)
Street-Fighter Δημοσ. 3 Μαΐου 2009 Δημοσ. 3 Μαΐου 2009 Του αλλαξατε wifi module, δισκο, ραμ, το κλοκαρατε, του αλλαξατε bios, μπαταρια, OS... Μεχρι και MacOS πηρε!! Ε ασε και κατι original (εχω προβλημα με τους dns, δε παιζει απο youtube τπτ) αχαχαχα εγώ τίποτα τέτοιο δεν έκανα ακόμα μόνο μια μνήμη του έβαλα Γιατί όμως? Εγώ σε είχα πιο πολύ του modaρισματος E os και ηχεία τα θέλει οπωσδήποτε πιστεύω Υ.Γ. ναι γιατί έτσι με το youtube?
S2Katana Δημοσ. 3 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 3 Μαΐου 2009 Μηχανάκια σαν το Advent που είναι φτηνούτσικα και με απλό hardware, λένε τρελά να τα μοντάρεις.Αν και τα ηχεία εγώ τα θεωρώ πολύ δυνατά για το μέγεθος τους. Σημασία έχει βέβαια να μην αλλοιωθεί και ο χαρακτήρας του λάπτοπ, ως netbook, έτσι?
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 3 Μαΐου 2009 Moderators Δημοσ. 3 Μαΐου 2009 @SF: Ναι ρε συ, αλλα αν κατσει μια στραβη και χαλασει κατι ψαξε βρες... ενω με τα desktops, ε χαλασες τη μητρικη? Παιρνεις αλλη Το πλαστικο καλυμμα δεν υπαρχει περιπτωση να το χαλασεις γιατι δεν εχουν! Ε τι αλλο... Α και εχουν και περισσοτερο χωρο για μονταρισματα. Γνωμη μου: Στα φορητα, αντε ραμ να βαλεις. Μερικα εχουν και ειδικο πορτακι. Και αντε ν αλλαξεις και OS... οχι πιο πολλα ομως. (DNS φαουλ της Vivodi αιτία του προβληματος).
Street-Fighter Δημοσ. 3 Μαΐου 2009 Δημοσ. 3 Μαΐου 2009 Σίγουρα γιατί να αλλοιώσεις το εξωτερικό? Έκτος αν κάνεις κάτι τέτοιο Τα ηχεία είναι πολύ δυνατά αλλά δεν έχουν μπάσο Δεν πρόκειτε να χαλάσεις κάτι ούτε καν δεν θα τα βγάλεις από την θέση τους μόνο το βισματάκι θα βγάλεις και θα βάλεις τα δικά σου.. Αλλά το θέμα είναι ποια είναι καλύτερα από του advent για αγορά και ποια χωράνε? Υ.Γ. Σίγουρα είναι ο dns?Γιατί αυτές της μέρες υπάρχουν προβλήματα σε πολλά βίντεο του youtube από το youtube.
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 3 Μαΐου 2009 Moderators Δημοσ. 3 Μαΐου 2009 Π.χ. δε μπορω να σου απαντησω γιατι δε βλεπω το βιντεο που παρεθεσες... Παντως το "καλυτερο" ειναι σχετικο, γιατι για να σηκωσει και λιγο μπασακι το πιο πιθανον να θελει εξτρα ρευμα, αρα και mini ενισχυτη... Οποτε λιγο χλωμο...
SilverCloak Δημοσ. 3 Μαΐου 2009 Δημοσ. 3 Μαΐου 2009 Στο σημείο αυτό βρίσκονται τα ηχειάκια. Οι μαγνήτες που λες είναι των ηχείων. . How extremely stupid of me! Ούτε που μου πέρασε από το μυαλό!!!! Σωστός! Τώρα γιατί να χαλάσουν, δεν ξέρω. Και σκασιλά μας κιόλας τέτοια που είναι. Τα έχω και δει αυτό είναι κάλο η κακό?Μιλάω για τον μαγνητισμό που προκαλείτε. Αν ήταν έτσι τότε τα laptop δεν έπρεπε να είχαν ηχεία. Και το μόνο που μπορεί να πάθει κάτι θεωρητικά, είναι ο δίσκος(που είναι και στη γειτονιά βέβαια), αλλά έχει αρκετό shielding και το πεδίο των ηχείων είναι τόσο μικρό που δεν... Παιδια καλησπερα.Ειμαι κ εγω κατοχος και ολιγον ασχετος εδω και ενα μηνα ενος Advent.Απο τα λογια που ακουσα εδω μεσα ψηθηκα να το παρω.Περασα τα bios 1.0α μεσα κ επισης εκανα update στους drivers στο wirelles.Κατα τα αλλα δεν εχω πειραξει τπτ στις ρυθμισεις του.Σιγουρα καλυτερεψε αρκετα.Αυτο που με προβληματιζει μονο ειναι οτι συνεχεια μου κανει ενα μικρο θορυβο ο δισκος σαν γρατζουνισμα οταν λειτουργει.Ειναι φυσικολογικο αυτο?Ετσι κανουν ολα?Φοβαμαι μην γινει καμια στραβη καμια ωρα κ μου μεινει ο δισκος στο χερι κ τα χασω ολα.Επισης βλεπω σε πολλα παιχνιδια συνηθως σε αυτα του facebook που ειναι με flash να κολανε κ να δουλευουν λες και ειναι σε αργη κινηση.Μηπως πρεπει πρεπει να κανω καποια ρυθμιση καπου?Ψαχνω αλλα δεν μπορω να βρω ακρη. Ευχαριστω εκ των προτερων Αυτό με το δίσκο το κάνουν όλα. No worries, φυσιολογικό είναι. Στο msiwind.net έχει λύσεις και για αυτό (αν και μπακαλίστικες που επηρεάζουν τον τρόπο λειτουργίας του OS-not recommended). Πάντως το Backup είναι επιβεβλημένο, πάντα. Πότε τα data σε ένα μόνο σημείο. Όσο για τα flash... ναι, και μένα το κάνει. Μάλλον ζορίζεται ο Atom.
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 3 Μαΐου 2009 Moderators Δημοσ. 3 Μαΐου 2009 Για το τελευταιο, επειδη το παραχ€σαν€ με το τελευταιο flsh player, βαλτε το 9. Εδω Pentium III μηχανηματα στο 1...1,κατι Ghz και δε μπορουν να παιξουν σωστα ουτε καν low quality flash videos...
Street-Fighter Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 Εχει κανείς να μου δώσει το link για το bios που μπορώ να βάλω απο το msi wind στο advent? Εχω το τελευταίο bios απο το advent αν παίζει ρόλο.
S2Katana Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 Δες στο site της MSi. http://eu.msi.com/index.php
Street-Fighter Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 Δες στο site της MSi. http://eu.msi.com/index.php Καλημερα. Δεν εχει κατι ποιο συγκεκριμένο? Ειχα ρωτήσει και ποιο παλια αλλα δεν έλαβα ποτε απάντηση
S2Katana Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 http://eu.msi.com/index.php?func=downloaddetail&type=bios&maincat_no=135&prod_no=1474 Kάπου μέσα στο τόπικ έχει περαστεί.
Street-Fighter Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 που να ψάχνω όμως? Καλά ποιος το πέρασε το bios απο δω μέσα?
S2Katana Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 Toυ MSi? Σχεδόν όλοι, εκτός από μένα.Γράφε bios στο search και κάτι θα βρίσκεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα