Προς το περιεχόμενο

The official Advent 4211 topic - MSI Wind Clone

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

Δεν το εχω προσεξει. Αυτο που εχω προσεξει ειναι οτι ζεσταινεται εμενα πολυ κατω απο το εμπρος μερος του touchpad (τι ειναι εκει? το wifi? η ακρη του δισκου?)

Εκει ειναι πιο ζεστο απ οτι στον εξαρισμο της cpu...

• Απαντ. 1,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το καημένο!

Του έβαλα 7 και ζορίζεται. Έχει ανέβει η μέση θερμοκρασία ~5 Κελσίου. Με το χέρι, ε? Δεν έβαλα και θερμόμετρο!:-D

Και το έβαλα μέσα στην τσάντα νομίζοντας ότι είχε κάνει sleep (αλλά όχι - το mouse είχε άλλη άποψη) και το έβγαλα μετά από καμιά ώρα διπλοφουρνιστό. Και του φοράω και ένα σωβρακάκι και η θερμότητα δεν πήγαινε πουθενά.

Και μετά σου λέει 7. Ακίνδυνα. Πήγαμε να το κλάψουμε κύριοι. :lol::lol:

Α, είναι φυσιολογικό να είναι μαγνητικές οι USB συμβαίνει γενικά? Μου έπεσε το stick και στάθηκε όρθιο πάνω από μια USB. Και το κάνει με όλες.

Δημοσ.

Α, είναι φυσιολογικό να είναι μαγνητικές οι USB συμβαίνει γενικά? Μου έπεσε το stick και στάθηκε όρθιο πάνω από μια USB. Και το κάνει με όλες.

το πλαισιο του pc πανω απο τις usb ειναι μαγνητικο για να "κολλαει" η οθονη οταν την κλεινεις..

Δημοσ.
Το καημένο!

Του έβαλα 7 και ζορίζεται. Έχει ανέβει η μέση θερμοκρασία ~5 Κελσίου. Με το χέρι, ε? Δεν έβαλα και θερμόμετρο!:-D

Και το έβαλα μέσα στην τσάντα νομίζοντας ότι είχε κάνει sleep (αλλά όχι - το mouse είχε άλλη άποψη) και το έβγαλα μετά από καμιά ώρα διπλοφουρνιστό. Και του φοράω και ένα σωβρακάκι και η θερμότητα δεν πήγαινε πουθενά.

Και μετά σου λέει 7. Ακίνδυνα. Πήγαμε να το κλάψουμε κύριοι. :lol::lol:

Σε εμένα καλούτσικα τα έτρεχε.

Δημοσ.

Παιδια καλησπερα.Ειμαι κ εγω κατοχος και ολιγον ασχετος εδω και ενα μηνα ενος Advent.Απο τα λογια που ακουσα εδω μεσα ψηθηκα να το παρω.Περασα τα bios 1.0α μεσα κ επισης εκανα update στους drivers στο wirelles.Κατα τα αλλα δεν εχω πειραξει τπτ στις ρυθμισεις του.Σιγουρα καλυτερεψε αρκετα.Αυτο που με προβληματιζει μονο ειναι οτι συνεχεια μου κανει ενα μικρο θορυβο ο δισκος σαν γρατζουνισμα οταν λειτουργει.Ειναι φυσικολογικο αυτο?Ετσι κανουν ολα?Φοβαμαι μην γινει καμια στραβη καμια ωρα κ μου μεινει ο δισκος στο χερι κ τα χασω ολα.

Επισης βλεπω σε πολλα παιχνιδια συνηθως σε αυτα του facebook που ειναι με flash να κολανε κ να δουλευουν λες και ειναι σε αργη κινηση.Μηπως πρεπει πρεπει να κανω καποια ρυθμιση καπου?Ψαχνω αλλα δεν μπορω να βρω ακρη.

Ευχαριστω εκ των προτερων

Δημοσ.

Στο σημείο αυτό βρίσκονται τα ηχειάκια.

Οι μαγνήτες που λες είναι των ηχείων.

.

• Moderators
Δημοσ.

Αν δεις ποσο μικρα ειναι, θα καταλαβεις οτι πολυ λιγα μπορεις να κανεις για τη ποιοτητα... Βαλε και οτι δεν εχουν κανεναν ενισχυτη και παιζουν "ετσι απλα", τοτε...

Δημοσ.

Mα δεν τίθεται καν θέμα αναβάθμισής τους.Τι να το κάνεις?

Αν καίγεσαι τόσο πολύ, τσιμπάς μια usb κάρτα ήχου και είσαι κύριος.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...