Moderators GeorgeMan Δημοσ. 30 Απριλίου 2009 Moderators Δημοσ. 30 Απριλίου 2009 Δεν το εχω προσεξει. Αυτο που εχω προσεξει ειναι οτι ζεσταινεται εμενα πολυ κατω απο το εμπρος μερος του touchpad (τι ειναι εκει? το wifi? η ακρη του δισκου?) Εκει ειναι πιο ζεστο απ οτι στον εξαρισμο της cpu...
S2Katana Δημοσ. 30 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 30 Απριλίου 2009 Οντως ζεσταίνεται εκεί. Είναι συνδυασμός σκληρού και cpu/on board chipset.
SilverCloak Δημοσ. 30 Απριλίου 2009 Δημοσ. 30 Απριλίου 2009 Το καημένο! Του έβαλα 7 και ζορίζεται. Έχει ανέβει η μέση θερμοκρασία ~5 Κελσίου. Με το χέρι, ε? Δεν έβαλα και θερμόμετρο! Και το έβαλα μέσα στην τσάντα νομίζοντας ότι είχε κάνει sleep (αλλά όχι - το mouse είχε άλλη άποψη) και το έβγαλα μετά από καμιά ώρα διπλοφουρνιστό. Και του φοράω και ένα σωβρακάκι και η θερμότητα δεν πήγαινε πουθενά. Και μετά σου λέει 7. Ακίνδυνα. Πήγαμε να το κλάψουμε κύριοι. :lol: Α, είναι φυσιολογικό να είναι μαγνητικές οι USB συμβαίνει γενικά? Μου έπεσε το stick και στάθηκε όρθιο πάνω από μια USB. Και το κάνει με όλες.
telis_petsotis Δημοσ. 30 Απριλίου 2009 Δημοσ. 30 Απριλίου 2009 Α, είναι φυσιολογικό να είναι μαγνητικές οι USB συμβαίνει γενικά? Μου έπεσε το stick και στάθηκε όρθιο πάνω από μια USB. Και το κάνει με όλες. το πλαισιο του pc πανω απο τις usb ειναι μαγνητικο για να "κολλαει" η οθονη οταν την κλεινεις..
S2Katana Δημοσ. 1 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 1 Μαΐου 2009 Το καημένο!Του έβαλα 7 και ζορίζεται. Έχει ανέβει η μέση θερμοκρασία ~5 Κελσίου. Με το χέρι, ε? Δεν έβαλα και θερμόμετρο! Και το έβαλα μέσα στην τσάντα νομίζοντας ότι είχε κάνει sleep (αλλά όχι - το mouse είχε άλλη άποψη) και το έβγαλα μετά από καμιά ώρα διπλοφουρνιστό. Και του φοράω και ένα σωβρακάκι και η θερμότητα δεν πήγαινε πουθενά. Και μετά σου λέει 7. Ακίνδυνα. Πήγαμε να το κλάψουμε κύριοι. :lol: Α, είναι φυσιολογικό να είναι μαγνητικές οι USB συμβαίνει γενικά? Μου έπεσε το stick και στάθηκε όρθιο πάνω από μια USB. Και το κάνει με όλες. Σε εμένα καλούτσικα τα έτρεχε.
manos291 Δημοσ. 2 Μαΐου 2009 Δημοσ. 2 Μαΐου 2009 Παιδια καλησπερα.Ειμαι κ εγω κατοχος και ολιγον ασχετος εδω και ενα μηνα ενος Advent.Απο τα λογια που ακουσα εδω μεσα ψηθηκα να το παρω.Περασα τα bios 1.0α μεσα κ επισης εκανα update στους drivers στο wirelles.Κατα τα αλλα δεν εχω πειραξει τπτ στις ρυθμισεις του.Σιγουρα καλυτερεψε αρκετα.Αυτο που με προβληματιζει μονο ειναι οτι συνεχεια μου κανει ενα μικρο θορυβο ο δισκος σαν γρατζουνισμα οταν λειτουργει.Ειναι φυσικολογικο αυτο?Ετσι κανουν ολα?Φοβαμαι μην γινει καμια στραβη καμια ωρα κ μου μεινει ο δισκος στο χερι κ τα χασω ολα. Επισης βλεπω σε πολλα παιχνιδια συνηθως σε αυτα του facebook που ειναι με flash να κολανε κ να δουλευουν λες και ειναι σε αργη κινηση.Μηπως πρεπει πρεπει να κανω καποια ρυθμιση καπου?Ψαχνω αλλα δεν μπορω να βρω ακρη. Ευχαριστω εκ των προτερων
FatMellonMike Δημοσ. 2 Μαΐου 2009 Δημοσ. 2 Μαΐου 2009 Α, είναι φυσιολογικό να είναι μαγνητικές οι USB συμβαίνει γενικά? Μου έπεσε το stick και στάθηκε όρθιο πάνω από μια USB. Και το κάνει με όλες. Στο σημείο αυτό βρίσκονται τα ηχειάκια. Οι μαγνήτες που λες είναι των ηχείων. .
Street-Fighter Δημοσ. 2 Μαΐου 2009 Δημοσ. 2 Μαΐου 2009 Στο σημείο αυτό βρίσκονται τα ηχειάκια. Οι μαγνήτες που λες είναι των ηχείων. . που εστι ότι μπορεί να χαλάσουν? η μπα?
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 3 Μαΐου 2009 Moderators Δημοσ. 3 Μαΐου 2009 Μπα, αν τα δεις ποσο "μεγαλα" ειναι...
Street-Fighter Δημοσ. 3 Μαΐου 2009 Δημοσ. 3 Μαΐου 2009 Μπα, αν τα δεις ποσο "μεγαλα" ειναι... Τα έχω και δει αυτό είναι κάλο η κακό?Μιλάω για τον μαγνητισμό που προκαλείτε.
S2Katana Δημοσ. 3 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 3 Μαΐου 2009 Πάντως και να χαλάσουν, λογικά θα βρεθεί εύκολα ανταλλακτικό.
Street-Fighter Δημοσ. 3 Μαΐου 2009 Δημοσ. 3 Μαΐου 2009 Πάντως και να χαλάσουν, λογικά θα βρεθεί εύκολα ανταλλακτικό. τίποτα καλύτερο έχει βρεθεί?
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 3 Μαΐου 2009 Moderators Δημοσ. 3 Μαΐου 2009 Αν δεις ποσο μικρα ειναι, θα καταλαβεις οτι πολυ λιγα μπορεις να κανεις για τη ποιοτητα... Βαλε και οτι δεν εχουν κανεναν ενισχυτη και παιζουν "ετσι απλα", τοτε...
S2Katana Δημοσ. 3 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 3 Μαΐου 2009 Mα δεν τίθεται καν θέμα αναβάθμισής τους.Τι να το κάνεις? Αν καίγεσαι τόσο πολύ, τσιμπάς μια usb κάρτα ήχου και είσαι κύριος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα