Προς το περιεχόμενο

The official Advent 4211 topic - MSI Wind Clone

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Mια χαρά είναι με τα 7.

Thanks. Είχα διαβάσει ότι τα έβαλες και τα έβγαλες(γιατί?) με χρήση εξωτερικού CD. Τον boot loader στον πείραξε; Εννοώ προφανώς τα 7 έβαλαν τον δικό τους bootloader, αλλά διάβασαν και προσάρτησαν και το partition των tech-guys? Και σε τι χρησιμεύει αυτό τελικά; Το έχει χρησιμοποιήσει κανείς;

• Απαντ. 1,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Οχι, δε μου πείραξε τον Bootloader, γιατί κατά την εγκατάσταση φαινόταν το 1 partition του back up.

Τα έβγαλα γιατί μετά ήθελα να δοκιμάσω κάποια άλλα ΧΡ, αλλά έμεινα πολύ ευχαριστημένος.

Δημοσ.
Επιντι κγραφω απω τα γκουιντος μπορυς να μου τω βρυς γκεια τα xp???

εγχαριστοοο! :-)

Πάει, πέρασε ο μήνας με το leopard?

Τέσπα, άμα δεν γουστάρεις δεν είναι ανάγκη να ειρωνεύεσαι πιθηκίζοντας. Πες δεν με αφορά η προτροπή σου. Δεν είσαι και υποχρεωμένος να γράφεις ορθογραφημένα από κάποιο κανόνα του forum.

Thanks for the info topic-starter!

Δημοσ.

Τέσπα, άμα δεν γουστάρεις δεν είναι ανάγκη να ειρωνεύεσαι πιθηκίζοντας. Πες δεν με αφορά η προτροπή σου. Δεν είσαι και υποχρεωμένος να γράφεις ορθογραφημένα από κάποιο κανόνα του forum.

Thanks for the info topic-starter!

Τώρα έρχεσαι στα λόγια μου ρε αδερφέ :-)

Τι εννοείς με το...

Όσο για τα ορθογραφικά δεν τα κάνω επίτηδες αλλά είναι σπαστικό να γράφεις από το πενάκι...

Και δεν σε ειρωνεύομαι πέρα από τα γράμματα που φυσικά κάνω πλάκα.

Δες και εδώ.

http://www.insomnia.gr/forum/showpost.php?p=2674066&postcount=44

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ρε παιδια εχω 2 μερες που το εβαλα το everest ultimate edition και το λεξικο babylon κ

με αυτα θα επρεπε να κολλαει σαν......ομοφυλοφιλος?

Επεξ/σία από telis_petsotis
  • Moderators
Δημοσ.

Το εβερεστ δεν πρεπει να το τρεχεις συνεχεια. Μονο για να δεις πληροφοριες/θερμοκρασιες/κανεις benchmarks. Οσο απλα τρεχει χωρις να κανει κατι, δεν ειναι τοσο βαρυ..

Οσο για το λεξικο, δεν το εχω χρησιμοποιησει ποτε για να ξερω ποσο βαρυ ειναι.

• Moderators
Δημοσ.

Δεν εχει σημασια τι εχεις εγκατεστημενο, αλλα τι τρεχει καθε στιγμη στο παρασκηνιο.

Εκτος αν ακουσες κανεναν βλαμενο πωλητή να λεει οτι 'ετσι κι αλλιως θα χρειαστει φτιαξιμο γιατι μετα απο πολλα προγραμματα τα windows κολλανε'... :lol:

Δημοσ.
Δεν εχει σημασια τι εχεις εγκατεστημενο, αλλα τι τρεχει καθε στιγμη στο παρασκηνιο.

Εκτος αν ακουσες κανεναν βλαμενο πωλητή να λεει οτι 'ετσι κι αλλιως θα χρειαστει φτιαξιμο γιατι μετα απο πολλα προγραμματα τα windows κολλανε'... :lol:

δεν παιζει ρολο ε? δεν το ηξερα.. απλα στο desktop με τα βιστα που ειχα πολλα περισσοτερα (αυτα + αλλα πιο βαρια για μουσικη παραγωγη κλπ) οταν κολλουσε υπερβολικα εκανα απεγκατασταση τα μισα σχεδον κ μετα ετρεχε καλυτερα.. κ ας μην τα χρησιμοποιουσα πριν τα βγαλω..

οχι πωλητη δεν ακουσα γιατι του ειχα πει με το που με μιλησε μονο το pc θελω κ οχι διαλεξη.. (αν κ νομιζω οτι ψιλονευριασε στα @@μου)

Δημοσ.

Παιδια καλησπέρα. Ηθελα να πάρω κ εγώ το advent κ να του εγκαταστησω σαν λειτουργικό το Leopard. Απο οτι διαβαζω στα forum δεν θα λειτουργει το μικροφωνο. Ολα τα αλλα θα λειτουργούν εύκολα?

Δημοσ.

Πες το ψέμματα!:P:p:p

• Moderators
Δημοσ.

Ναι γιατι προφανως απο αυτα που θα χες βαλει, καποια θα ετρεχαν στο παρασκηνιο (π.χ. το Adobe Reader τρεχει το monitoring των αυτοματων αναβαμισεων των εκδοσεων του).

Και βγαζοντας τα μειωθηκε το ποσοστο χρησης του επεξεργαστη και της μνημης ραμ, οποτε τα windows "Απελευθερωθηκαν" ;)

Δημοσ.

μετα απο 2-3 ωρες χρησης τουλαχιστον αρχιζει να "καιει" η vga port.. εννοω ζεσταινεται πολυ κ ποσο μαλλον μετα απο καμια 10ρια ωρες που το αφηνω εγω...

ειναι φυσιολογικο ε?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...