S2Katana Δημοσ. 22 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 22 Απριλίου 2009 y Τεράστια διαφορά Το είδες και στην πράξη?
Street-Fighter Δημοσ. 22 Απριλίου 2009 Δημοσ. 22 Απριλίου 2009 Το είδες και στην πράξη? Καλημερα. Ναι πολυ μεγαλη διαφορα ακομα και στο scrollαρισμα στις ιστοσελιδες ειδα διαφορα!! Ολα τα παρα πανω με το Leopard ετσι με windows δεν ξερω τι γινεται... Σε γενικες γραμμες ειναι σαν να του κανεις αναβαθμιση με την εξτρα μνημη τελικα.. Τωρα το μονο που μου μενει ειναι να περασω το bios της msi για o/c αν και το σκεφτομαι ακομα... Κατι αλλο.. Της μνημουλες sd εκει η υποδοχη ξερετε οτι κουμπονουν?? Εχει το κλασικο τσακ τσουκ εγω τοσο καιρο της sd της εβαζα ετσι χωρις να το πιεσω... Α και κατι ακομα τι μνημες μπορει να διαβασει περα απο sd???
S2Katana Δημοσ. 22 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 22 Απριλίου 2009 Ναι, κουμπώνουν.Πως σου δούλευε αλλιώς? SD-MMC και ίσως Memory Stick νομίζω.
Delirium Δημοσ. 22 Απριλίου 2009 Δημοσ. 22 Απριλίου 2009 Καλημερα.Ναι πολυ μεγαλη διαφορα ακομα και στο scrollαρισμα στις ιστοσελιδες ειδα διαφορα!! Ολα τα παρα πανω με το Leopard ετσι με windows δεν ξερω τι γινεται... Σε γενικες γραμμες ειναι σαν να του κανεις αναβαθμιση με την εξτρα μνημη τελικα.. Αναμενομενο: Leopard με < 1* GB ram = περιμενε... [* -128 mb vga]
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 22 Απριλίου 2009 Moderators Δημοσ. 22 Απριλίου 2009 Παντως σε XP και σε ΜΗ gaming χρηση, εγω δεν ειδα καμια απολυτως διαφορα. Οπως το περιμενα αλλωστε
Street-Fighter Δημοσ. 22 Απριλίου 2009 Δημοσ. 22 Απριλίου 2009 Αναμενομενο: Leopard με < 1* GB ram = περιμενε... [* -128 mb vga] Δεν ειναι ετσι ομως. Πανε πολυ καλα καλυτερα απο xp σοβαρα Και με το 1 gb μνημης. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 13:02 ---------- Ναι, κουμπώνουν.Πως σου δούλευε αλλιώς? SD-MMC και ίσως Memory Stick νομίζω. Εγω δεν το ξερα και το ανακαλυψα τυχεα Ξερεις οταν περνω κατι καινουργιο και του βαζω κατι μεσα προσπαθω να μην το πονεσω Ετσι εκει που το αναγνωριζε εκει το αφηνα δηλαδη τερμα μεσα. Το ανακαλυψα ομως οταν μια μερα ημουν μεσα στο τρενο και παω να κατσω και ακουω ενα γκαπ ωχ λεω ηταν το νετβοοκ και οταν το εβγαλα μετα ειδα οτι η μνημη ειχε μπει μεσα μεσα omg ειπα και νομιζα οτι χαλασε γιατι δεν επαιζε την sd.. Νομιζα οτι εσπασε εσωτερικα βασικα.. Δοκιμαζω μια αλλη και απλα δουλεψε ε τοτε εμαθα οτι μπενει και πιο βαθια.. :lol: Αλλα τωρα δεν μπορω να το πολυ καταλαβω αφου κουμπωνει πως γινετε απλα τραβοντας την προσ τα εξω ναι βγαινει :lol: ειναι λιγο για τα ματια του κοσμου να πουμε να ακους απλα το κλικ και να λες αααχχχχ μπηκε
S2Katana Δημοσ. 22 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 22 Απριλίου 2009 Ε ναι, περισσότερο είναι για να μην κουνηθεί ενώ γράφει-διαβάζει.
SilverCloak Δημοσ. 22 Απριλίου 2009 Δημοσ. 22 Απριλίου 2009 Πω πω. Βοήθεια. Αυτό το thread έχει αρχίσει να μου θυμίζει help-desk. Κάθε 10 posts πρόβλημα με το boot. Φαντάζομαι τους καημένους να παίρνουν συνέχεια και να τους λένε την ίδια μπ***δα. Βοηθειά. Ρε street-fighter, υπάρχει Warcraft 3 σε leopard*; Να σε παραπέμψω και στην υπογραφή μου ή μάταιος κόπος; *Άκυρο, το είδα, υπάρχει.
spirosg Δημοσ. 22 Απριλίου 2009 Δημοσ. 22 Απριλίου 2009 Πω πω. Βοήθεια.Αυτό το thread έχει αρχίσει να μου θυμίζει help-desk. Κάθε 10 posts πρόβλημα με το boot. Eμ δεν φταίνε οι "αλεξιπτωτιστές" που περνάνε-ρωτάνε και αφού πάρουν την απάντηση δεν λένε ούτε ευχαριστώ και εξαφανίζονται. Φταίμε εμείς που τους απαντάμε ξανά και ξανά απ την αρχή για θέματα που έχουν συζητηθεί τόσες και τόσες φορές στο ίδιο thread. Άρα εμείς τους κακομαθαίνουμε... Σε φόρουμε του εξωτερικού σε τέτοια Post (ερώτηση που έχει πολυ-απαντηθεί) οι απαντήσεις που παίζει να πάρει κάποιος είναι οι εξής : - SEARCH BEFORE POSTING - Να σε αγνοήσουν - Να σου δώσουν ένα λίνκ που παραπέμπει στο search engine του φόρουμ Υ.Γ. Μιλάμε πάντα για μεγάλα και σοβαρά φόρουμ και όχι φορουμάκια 15-50 ατόμων που προκειμένου να μεγαλώσουν θα σου δώσουν και συνταγές για κουλουράκια με κανέλα. Υ.Γ.2 Ειλικρινά σκέφτομαι να σηκώσω σε ένα δικό μου site το FAQ των advent (μιάς και αυτά ξέρω) και να βάλω τα λίνκ στην υπογραφή μου... έχει παραγίνει το θέμα με τις επαναλήψεις. Υ.Γ.3 Το θεωρώ ΤΕΡΑΣΤΙΑ αγένεια να μπείς σε ένα thread 150 σελίδων και να αγνοείς τα γραφόμενα και να ΑΠΑΙΤΕΙΣ να σου ξαναπούν τα ίδια. Εγώ μ@λ@κας ήμουν που πρίν ποστάρω έκατσα και το διάβασα όλο? Και ναι...έμαθα κάποια πράγματα τα οποία δεν ήξερα χωρίς να χρειαστεί να τα ΞΑΝΑ-γράψει κάποιος.
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 22 Απριλίου 2009 Moderators Δημοσ. 22 Απριλίου 2009 Κι εγω το διαβασα ολο, αλλα οταν ηταν στις 40 σελιδες και οχι στις 76 που ειναι τωρα Απο κει και περα συμβιωναμε μαζι ρογλ! (Και παρολο που το διαβασα ολο, κι εμενα μου ξεφυγανε 1-2 φορες ερωτησουλες που ειχαν απαντηθει και δε τις θυμομουν καν)
Street-Fighter Δημοσ. 22 Απριλίου 2009 Δημοσ. 22 Απριλίου 2009 Eμ δεν φταίνε οι "αλεξιπτωτιστές" που περνάνε-ρωτάνε και αφού πάρουν την απάντηση δεν λένε ούτε ευχαριστώ και εξαφανίζονται.Φταίμε εμείς που τους απαντάμε ξανά και ξανά απ την αρχή για θέματα που έχουν συζητηθεί τόσες και τόσες φορές στο ίδιο thread. Άρα εμείς τους κακομαθαίνουμε... Σε φόρουμε του εξωτερικού σε τέτοια Post (ερώτηση που έχει πολυ-απαντηθεί) οι απαντήσεις που παίζει να πάρει κάποιος είναι οι εξής : - SEARCH BEFORE POSTING - Να σε αγνοήσουν - Να σου δώσουν ένα λίνκ που παραπέμπει στο search engine του φόρουμ Υ.Γ. Μιλάμε πάντα για μεγάλα και σοβαρά φόρουμ και όχι φορουμάκια 15-50 ατόμων που προκειμένου να μεγαλώσουν θα σου δώσουν και συνταγές για κουλουράκια με κανέλα. Υ.Γ.2 Ειλικρινά σκέφτομαι να σηκώσω σε ένα δικό μου site το FAQ των advent (μιάς και αυτά ξέρω) και να βάλω τα λίνκ στην υπογραφή μου... έχει παραγίνει το θέμα με τις επαναλήψεις. Υ.Γ.3 Το θεωρώ ΤΕΡΑΣΤΙΑ αγένεια να μπείς σε ένα thread 150 σελίδων και να αγνοείς τα γραφόμενα και να ΑΠΑΙΤΕΙΣ να σου ξαναπούν τα ίδια. Εγώ μ@λ@κας ήμουν που πρίν ποστάρω έκατσα και το διάβασα όλο? Και ναι...έμαθα κάποια πράγματα τα οποία δεν ήξερα χωρίς να χρειαστεί να τα ΞΑΝΑ-γράψει κάποιος. Οπως λες και εσυ εμεις φταιμε Εγω γιαυτο δεν απανταω πλεον σε τετοιες ανουσιες ερωτησεις. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 16:11 ---------- Να σε παραπέμψω και στην υπογραφή μου ή μάταιος κόπος; Dεn κχροισημοπο"ι"ώ Firefox :lol: αλντα safari
spirosg Δημοσ. 22 Απριλίου 2009 Δημοσ. 22 Απριλίου 2009 (επεξεργασμένο) (Και παρολο που το διαβασα ολο, κι εμενα μου ξεφυγανε 1-2 φορες ερωτησουλες που ειχαν απαντηθει και δε τις θυμομουν καν) Ναι ρε Γιώργη...οκ. Δεν είπαμε να το διαβάσει ο άλλος, να το μάθει απ' έξω και μετά να τον εξετάσουμε. Σιγά μην θυμάμαι ότι γράφτηκε σε τόσες σελίδες.... Αλλά δεν πιστεύω οτι κάποιος διάβασε (έστω και το 1/4 του thread) και δεν βρήκε απάντηση στο θέμα "πρόβλημα στο boot", "τί μνήμη παίρνει" κλπ κλπ.... Οπως λες και εσυ εμεις φταιμεΕγω γιαυτο δεν απανταω πλεον σε τετοιες ανουσιες ερωτησεις. Mακάρι να το εφαρμόζαμε όλοι....για να μπαίνανε σιγά σιγά όλοι οι users στην λογική του : ψάχνω, αν δεν το βρώ ξαναψάχνω, και τέλος ποστάρω ερώτηση". Επεξ/σία 23 Απριλίου 2009 από spirosg
SilverCloak Δημοσ. 23 Απριλίου 2009 Δημοσ. 23 Απριλίου 2009 Dεn κχροισημοπο"ι"ώ Firefox :lol: αλντα safari Όλα εγώ θα τα κάνω; Google is your friend, (για την ώρα). Πάρε ένα στη τύχη. Δικαιολογίες υπάρχουν πολλές. Θέληση δεν υπάρχει. Α, και να ξαναπω. Μα κανένας δεν έχει κάνει dual-boot Win7&Ubuntu στο πιτσιρίκι; Άντε και το ένα από τα δυο μου κάνει. Αυτό που με κόφτει κυρίως είναι τι γίνεται με τους boot-loader. Να το κλάψω το partition των tech-guys για όχι; Και την παλευεί με τα 7; Απ' ότι ακούω, λογικά δεν θα έχει κάνα πρόβλημα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα