Delirium Δημοσ. 15 Απριλίου 2009 Δημοσ. 15 Απριλίου 2009 Cd ναι, ειχε μεσα, αλλα oemιτζιδικο Δεν ειμαι σιγουρος -δηλαδη δε το εχω δοκιμασει- αν μπορεις να κανεις εγκατασταση του και σε αλλο pc, κι αν τυχον ναι, δεν θα ειναι νομιμη... Η σταθεροτητα, εξασφαλιζεται και απο εμας, σε (πολυ) μεγαλο βαθμο! Για την ωρα, εχεις συναντησει, μονο τα θετικα των mac, και ναι, υπαρχουν αρνητικα στοιχεια, αρκετα μαλιστα
Street-Fighter Δημοσ. 15 Απριλίου 2009 Δημοσ. 15 Απριλίου 2009 Cd ναι, ειχε μεσα, αλλα oemιτζιδικο Δεν ειμαι σιγουρος -δηλαδη δε το εχω δοκιμασει- αν μπορεις να κανεις εγκατασταση του και σε αλλο pc, κι αν τυχον ναι, δεν θα ειναι νομιμη... Η σταθεροτητα, εξασφαλιζεται και απο εμας, σε (πολυ) μεγαλο βαθμο! Για την ωρα, εχεις συναντησει, μονο τα θετικα των mac, και ναι, υπαρχουν αρνητικα στοιχεια, αρκετα μαλιστα Eμενα δεν ειχε cd γιαυτο σου ζηταει να παρεις back up εσυ δηλαδη δεν πειρες back up:rolleyes:
Rama1 Δημοσ. 15 Απριλίου 2009 Δημοσ. 15 Απριλίου 2009 GeorgeMan (χρόνια πολλά!) και S2Katana ευχαριστώ για τις χθεσινές απαντήσεις σας.
Delirium Δημοσ. 15 Απριλίου 2009 Δημοσ. 15 Απριλίου 2009 Eμενα δεν ειχε cd Εχεις το 'b', ή 'c' ? H.D. = 80, ή 120 ?
Delirium Δημοσ. 15 Απριλίου 2009 Δημοσ. 15 Απριλίου 2009 Tο 'b', θυμαμαι να 'χε cd και microsoft works 8.5 Tο 'c' παλι να εχει το cd του microsoft works 9 Δε μπορω να θυμηθω με σιγουρα & για ΧP oem... Δες επισης, ποσο χρεωνει (τα παντα!) η Apple
Street-Fighter Δημοσ. 15 Απριλίου 2009 Δημοσ. 15 Απριλίου 2009 Tο 'b', θυμαμαι να 'χε cd και microsoft works 8.5 Tο 'c' παλι να εχει το cd του microsoft works 9 Δε μπορω να θυμηθω με σιγουρα & για ΧP oem... Δες επισης, ποσο χρεωνει (τα παντα!) η Apple Α γιαυτο μαλιστα... Μπα για μενα ολα τζαμπα ειναι αυτη την περιοδο
S2Katana Δημοσ. 15 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 15 Απριλίου 2009 Eμενα δεν ειχε cd γιαυτο σου ζηταει να παρεις back up εσυ δηλαδη δεν πειρες back up:rolleyes: ΟΥΤΕ ΕΜΕΝΑ είχε cd και απλά έκανα back up...Kαλά ρε Δημήτρη, πως γίνεται αυτό?Αφού από το ίδιο μαγαζί πήρες τα 2 Advent..
aguero88 Δημοσ. 15 Απριλίου 2009 Δημοσ. 15 Απριλίου 2009 Να ρωτίσω κάτι; Τι θερμοκρασία χτυπάει το νετμπουκ σας; Και ποια είναι η ιδανική;
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 15 Απριλίου 2009 Moderators Δημοσ. 15 Απριλίου 2009 Δεν εχω ασχοληθει επι συγκεκριμενου, αλλα ειναι αρκετα δροσερο. Παντως οι mobile επεξεργαστες αντεχουν καααμποσους βαθμους. Εγω προσωπικα σε desktop δε θα ενιωθα ανετα πανω απο 60 και σε laptop/netbook πανω απο 70. Και σιγουρα αν φτασει 70 θα το καταλαβεις χεχε! Rama1 παρακαλουμε κι ευχαριστω για τις ευχες!
nithe Δημοσ. 15 Απριλίου 2009 Δημοσ. 15 Απριλίου 2009 παιδια sos ανοιγω σημερα το laptopaki και μου εβγαλε το εξης μηνυμα file\boot\bcd τι να κανω; (εχω εξωτερικο dvd αλλα θελω να αποφυγω το format)
S2Katana Δημοσ. 15 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 15 Απριλίου 2009 Να ρωτίσω κάτι; Τι θερμοκρασία χτυπάει το νετμπουκ σας; Και ποια είναι η ιδανική; Εμένα 60-65 χτύπαγε στο peak.
nithe Δημοσ. 15 Απριλίου 2009 Δημοσ. 15 Απριλίου 2009 το προβλημα λυθηκε ετρεξα τα windows απο το dvd from the Recovery Console command prompt, type Fixboot [drive]: Where [drive] is the letter of the drive to which you want to write a new partition boot sector. restart και ολα δουλευουν οπως πριν
spirosg Δημοσ. 15 Απριλίου 2009 Δημοσ. 15 Απριλίου 2009 Πολύ μ΄αρέσει ανα 4-5 σελίδες να γίνονται οι ίδιες ερωτήσεις.... Ρε παληκάρια, έχετε σκεφτεί ΠΡΙΝ ρωτήσετε να ρίξετε μια ματιά ΜΗΠΩΣ και έχει απαντηθεί το ερώτημά σας? Προσωπικά το θέμα θερμοκρασίας το έχω δεί να αναφέρεται (στο συγκεκριμένο thread 5-6 φορές) ενώ το θέμα του προβλήματος στο boot-άρισμα, πάνω απο 10. Οπότε ρίξτε και μιά ματιά λίγο προς τα πίσω ή αν βρείτε χρόνο διαβάστε το thread απ' την αρχή του για να μάθετε 5 πράγματα που έχουν χιλιο-συζητηθεί διεξοδικά.
nikoscheng Δημοσ. 15 Απριλίου 2009 Δημοσ. 15 Απριλίου 2009 στο advent μπορω να βαλω Αγγλικά ΧΡ; εννοώ τα δικά του;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα