Moderators GeorgeMan Δημοσ. 14 Απριλίου 2009 Moderators Δημοσ. 14 Απριλίου 2009 Κι εσυ ρα! Αλλα το διαλυσαμε λιγο το θεμα..
telis_petsotis Δημοσ. 14 Απριλίου 2009 Δημοσ. 14 Απριλίου 2009 Εγω σημερα παρελαβα αυτη, θα τη βαλω αυριο το πρωι. http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.551146 Βεβαια πριν μια βδομαδα που εκανα παραγγελια κοστιζε 10,κατι ευρω ενω τωρα 13,5...! Α και δεν ειναι οπως στη φωτο Κατ εμε, μιας και δεν υπαρχει διαφορα στα χρηματα, παρε 800ρα. Ποτε δε ξερεις που μπορει να χρησιμευσει... ναι πριν μια εβδομαδα που την πηρα κ εγω 10ε ειχε κ οντως δεν ειναι η εικονιζομενη... χρονια πολλα george...
Street-Fighter Δημοσ. 14 Απριλίου 2009 Δημοσ. 14 Απριλίου 2009 (επεξεργασμένο) αυτη εδω ειναι? http://www.shop13.gr/kingston-kvr800d2s5-1g-ddr2-800-1g-p-2890.html 22 ειμαι εγω Επεξ/σία 14 Απριλίου 2009 από Street-Fighter
Delirium Δημοσ. 14 Απριλίου 2009 Δημοσ. 14 Απριλίου 2009 Ξερετε αν θα χριαστει να κανω φορματ τα leopard επειδη θα περασω την μνημη Γιατι ετσι μου ειχε πει ενας φιλος μου Για Panther και Τiger, σε <κανονικους> mac [ Power Mac και Ibook ] δε χρειαζεσαι, τη τοποθετεις και τη βλεπει αμεσα, στο πρωτο boot Σε Leopard, δε το εχω δοκιμασει => ειχα ηδει upgradeαρει memory Αλλα θα μου φαινοταν, κουφοτατο, να χρειαζεσαι format, σε macs
Street-Fighter Δημοσ. 14 Απριλίου 2009 Δημοσ. 14 Απριλίου 2009 Για Panther και Τiger, σε <κανονικους> mac [ Power Mac και Ibook ]δε χρειαζεσαι, τη τοποθετεις και τη βλεπει αμεσα, στο πρωτο boot Σε Leopard, δε το εχω δοκιμασει => ειχα ηδει upgradeαρει memory Αλλα θα μου φαινοταν, κουφοτατο, να χρειαζεσαι format, σε macs Ναι Μακάρι Κατι ασχετο επειδη ειναι 1η φορα που αγοραζω απο ιντερνετ ξερετε ποτε ερχονται τα πραγματα βασικα ξερετε αν ειδοποιει το e-shop για ποτε και τι ωρα ερχονται τα πραγματα μην ερθουν δηλαδη τελευταια στιγμη και ειμαι πουθενα αλλου
Delirium Δημοσ. 14 Απριλίου 2009 Δημοσ. 14 Απριλίου 2009 Αν τα περιμενεις σε "e-shop point" σε ειδοποιουν με sms @ κινητο σου, μολις φτασουν εκει, ωστε να τα παραλαβεις -και να τους πλερωσεις Dont worry: forget "μακαρι", με mac! Καλο ε? Χι-χι [ Το πρωτο mac δοκιμασα πριν (περιπου) 13 χρονια ]
telis_petsotis Δημοσ. 14 Απριλίου 2009 Δημοσ. 14 Απριλίου 2009 αυτη εδω ειναι?http://www.shop13.gr/kingston-kvr800d2s5-1g-ddr2-800-1g-p-2890.html 22 ειμαι εγω ναι αυτη ειναι....
S2Katana Δημοσ. 14 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 14 Απριλίου 2009 Dont worry: forget "μακαρι", με mac! Καλο ε? Χι-χι [ Το πρωτο mac δοκιμασα πριν (περιπου) 13 χρονια ] Eπίσης, once you go Mac, you never go back.Ηδη το βιώνω!
Street-Fighter Δημοσ. 14 Απριλίου 2009 Δημοσ. 14 Απριλίου 2009 Eπίσης, once you go Mac, you never go back.Ηδη το βιώνω! Εδω και ενα μηνα σταθερα χωρις να μπω στα windows. Αν τα περιμενεις σε "e-shop point" σε ειδοποιουν με sms @ κινητο σου, μολις φτασουν εκει, ωστε να τα παραλαβεις -και να τους πλερωσεις Dont worry: forget "μακαρι", με mac! Καλο ε? Χι-χι [ Το πρωτο mac δοκιμασα πριν (περιπου) 13 χρονια Σπιτι μου τα περιμενω σιγα μην παω να τα παρω και ολας 13 χρονια?? Πω παππους εισαι εσυ
Delirium Δημοσ. 15 Απριλίου 2009 Δημοσ. 15 Απριλίου 2009 Eπίσης, once you go Mac, you never go back.Ηδη το βιώνω! Εδω και ενα μηνα σταθερα χωρις να μπω στα windows. Βρε παιδια, απομυθοποιηστε (και) τα Mac
Street-Fighter Δημοσ. 15 Απριλίου 2009 Δημοσ. 15 Απριλίου 2009 Βρε παιδια, απομυθοποιηστε (και) τα Mac ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 00:07 ---------- Βρε παιδια, απομυθοποιηστε (και) τα Mac Μα δεν ειναι μυθος ειναι πραγματικοτητα βρε συ Σοβαρα 1 μηνα εχω να μπω δεν το λεω ετσι. Σιγουρα τελειο os δεν υπαρχει αλλα το leopard ειναι ενα πολυ καλο os
Delirium Δημοσ. 15 Απριλίου 2009 Δημοσ. 15 Απριλίου 2009 Πλακιτσα εκανα Δε πειραχτηκα! [ Το ξερω ] ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 00:37 ---------- Μα δεν ειναι μυθος ειναι πραγματικοτητα βρε συ Σοβαρα 1 μηνα εχω να μπω δεν το λεω ετσι. Σιγουρα τελειο os δεν υπαρχει αλλα το leopard ειναι ενα πολυ καλο os Μηπως, απλως χρειαζεσαι... ενα Mac frontend /theme, στα XP?
Street-Fighter Δημοσ. 15 Απριλίου 2009 Δημοσ. 15 Απριλίου 2009 Δε πειραχτηκα![ Το ξερω ] ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 00:37 ---------- Μηπως, απλως χρειαζεσαι... ενα Mac frontend /theme, στα XP? Mπα με τιποτα Για μενα δεν ειναι η εμφανιση Delirium αλλα η σταθεροτητα που εχει και βεβαια ολα τα υπόλοιπα ειναι οπως και να το κανεις πιο επαγγελματικο os Αν ημουν 15-16 κλπ σιγα μην τα εβαζα.. Υπαρχει λογος το τι τα εχω και τα δουλευω γιατι σιχαθηκα να με δουλευει το καθε os της ms Γιαυτο τον λογο δεν ξανα περνω pc στην ζωη μου εκτος βεβαια αν τα windows γινουν καλυτερα απο τα mac που δεν το νομιζω... ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 01:05 ---------- Ρε παιδια έβλεπα τις αγγελειες και συγκεκριμένα αυτη http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=311102 Και σε καποιο σημειο λεει το παιδι υπάρχει φυσικά και άθικτο το cd με τα αυθεντικά xp home του. Εσας ειχε μέσα το cd????
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα