logo15 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2008 logo 15, παρα το "προβλημα" σου(κατι σαν το σκευτομε κανει μπαμ για δυσλεκτικο>{σκεφτομαι}) βλεπω πως εχεις μεγαλη ορεξη για γραψιμο(πληκτρολογιση καλυτερα)φιλικα παντα...... ειχα ενα φιλο με δυσλεξια,πολυ οκ ατομο,.., πρωτοφανηκε οταν ηταν στα 8 και δε μπορουσε να διαβασει ενα κειμενο σε φυσιολογικο χρονο και να βγαλει μετα νοημα,οπως καναν οι συμμαθητες του ,..και το ιδιο εχει και το μικρο του αδελφακι και κανει ειδικη εκπαιδευση για να το "ισσοροπησει"...εχει ταλεντο στο σχεδιο παντως ...καλη τυχη με τα σχεδια σου.... κοίτα ποιος μιλάει για ορθογραφικά :mrgreen: ισσοροπησει= ΙΣΟΡΡΟΠΗΣΕΙ Να το κοιτάξεις και εσύ :p Πλάκα κάνω πάντως
logo15 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2008 Οσο για αυτο το θεμα ξερει κανεις τιποτα? ε?ε?κανείς?
Filos19 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2008 Thanks for the support:cool: Η αιτία του support δεν ήταν το support αυτό καθ'αυτό. Εύλογη απάντηση λέγεται.
logo15 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2008 OK i know...μα θέλω να ξαναεπιστρεψω στο θέμα για το οποίο έγραψα από την αρχή... αν δεν ξέρει κανείς τίποτα άλλο,μήπως ξέρετε κανένα site?
Panahs Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2008 Γιατι ρωτισες?ετιμαζεις κατι? Είμαι περίπου σε όμοια φάση με τη δική σου και υπάρχει μια (μικρή) πιθανότητα κάποιου μελλοντικού project. Ίσως πούμε περισσότερα σε λίγο καιρό, γιατί τώρα έχω εξεταστική...
overnontas Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2008 κοίτα ποιος μιλάει για ορθογραφικά :mrgreen: ισσοροπησει= ΙΣΟΡΡΟΠΗΣΕΙ Να το κοιτάξεις και εσύ :p Πλάκα κάνω πάντως ...Αχα,βρηκες φαινεται κανα ορθογραφικο λεξικο και τωρα πουλας μουρη...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.