Madlaine Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2008 Προκειτε για το wag200g της linksys. Δεν αναβει το λεντακι του dsl και γενικα πρεπει να υπαρχει προβλημα με το μοντεμ. Προσπαθισα να κανω ανανεωση το firmware αλλα το .img αρχειο που κατεβασα ενω το κανω mount στο damonTools δεν το αναγνωριζουν τα windows. υπαρχει περιπτωση να εχει καει το μοντεμ (πχ απο αυξομειωση τασης) και το ρουτερ να δουλευει κανονικα; Αν παρω το αρχειο στο λαπτοπακι που εχει λινουξ πως θα το τρεξω για να δοκιμασω και με αυτο ή ειναι αδικος κοπος; Μπορει να ειναι καποια ρυθμηση που δεν εχω κανει;
Tenshi Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2008 To img δέν χρειάζεται να το φορτώσεις σε κάποιο εικονικό δίσκο.Αν πάς στο interface του linksys (με 192.168.1.1) θα δεις οτι στην καρτέλα administration υπάρχει επιλογή για firmware update.Απλά κοίτα το img να μήν είναι συμπιεσμένο σε rar.
Madlaine Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2008 ναι το ειδα λιγο καθηστεριμενα... οταν το κανω περνω το μηνημα: Upgrade file is not the correct type or version for this device. Upgrade failed. Please obtain the correct file and try again. καμια ιδεα; Ευχαριστω
stefanos_79 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2008 Εισαι σιγουρος οτι κατεβασες την σωστη εκδοση για το ρουτερ σου?Τσεκαρε αν εχεις κατεβασει για AnnexA(Pstn) ,AnnexB(Isdn).Μπορεις να βρεις firmware και απο την σελιδα της Forhnet
Tenshi Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2008 Βασικά είπες οτι δέν ανάβει το λαμπάκι DSL,δηλαδή δέν συγχρονίζει το modem.Αν λάβεις υπ όψη και το μήνυμα που είπες πιθανολογώ οτι το modem δέν κάνει για την γραμμή σου ή έχεις κατεβάσει λάθος firmware. Το modem σου είναι καινούριο;Αν ναι τι σύνδεση έχεις;Είναι dsl over pstn ή isdn; Υπάρχουν 2 είδη wag200,το LINKSYS WAG200G-EU (AnnexA Adsl over pstn) και το LINKSYS WAG200G-E1 (AnnexB Adsl over isdn).
Madlaine Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2008 Το μοντεμ δεν ειναι καινουριο και δεν ειμαι σηγουρος αν ειναι pstn η isdn. Η συνδεση μου ειναι connex over pstn. Τo firmware to κατεβασα απο την linksys kai apo tη forthnet και κανενα απο τα δυο δεν δουλεβει. κατεβασα και την εκδωση 9 που υποτηθεται εχει αυτη τη στηγμη μεσα αλλα τα ιδια. Δυκτιο εχω τωρα με το παλιο σετ (modem+wireless router) απλα θελω να απαλαγω απο τα πολα καλωδια και κουτακια που εχουν μαζευτει
slaughter Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2008 μάλλον δεν setareis σωστά το router.δες τις ρυθμίσεις του ....
Madlaine Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2008 μάλλον δεν setareis σωστά το router.δες τις ρυθμίσεις του .... ο ρουτερ δουλευει κανονικα (LAN). στο μοντεμ εχω προβλημα. δεν θα επρεπε το λαμπακι να αναβοσβηνει εαν δεν συγχρονιζει? Πως ξεχοριζει το Ανεξ Α απο το Β?
Madlaine Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2008 Nαι τελικα ειναι αννεξ Β. Το ανταλαζω με καποιον που εχει ενα αντιστοιχο ανεξΑ. Επισης και ενα σαγεμ ανεξΒ απο οτενετ. πμ οποιος ενδιαφερετε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.