Προς το περιεχόμενο

Mac & συμβατά UPSes

x_vagos_x

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πώς όμως έβγαλες τα 20sec...? Ακόμα και στο eShop, με 300W, δίνει 5,8min αυτονομία, άρα κάπου γίνεται λάθος.

-

My mistake, στο site ανέφερε 0:10 για 200W και 0:29 για 100W (σε μορφή hrs:mins και οχι mins:secs όπως νόμιζα εγώ :-D) Οπότε είναι υπεραρκετα για να κλείσεις με ασφάλεια τον imac. Με ενδιαφέρει κ εμένα ups για το 24" που θα πάρω, οπότε θα ψάχνω κ θα ενημερώνω ;)

• Απαντ. 46
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Είμαι κι'εγώ σε αναζήτηση ενος UPS για το iMac 24 Alu.

Αυτό που με ενδιαφέρει κυρίως είναι να έχει software για OSX. Η αυτονομία δε με απασχολεί, ας κρατάει και 1 λεπτό μόνο.

Δεν είμαστε όλη μέρα πάνω απο τον υπολογιστή, οπότε το software είναι απαραίτητο ωστε σε περίπτωση διακοπής να κάνει αυτόματα shutdown.

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Γεια σε ολους

Νεος εδω και με το νεο iMac το 21,5 ιντσων, αλλα γενικοτερα νεος ΚΑΙ με τα Mac...

Ζητω γνωμες εμπειρων χρητων για αγορα ενος UPS και απο την ερευνα αγορας που εχω κανει μεχρι στιγμης, εχω βρει σαν καταλληλοτερο (και για τη τσεπη μου..) το APC BACK UPS CS 500

δειτε εδω: http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.701101

Ποια ειναι η γνωμη σας? κανει? ξερει κανεις αν εχει και software για το νεο iMac?

Με τιμη

Περικλης

Δημοσ.

periklist δε θα χρειαστείς επιπλέον software. Θα αναγνωρίσει το mac σου το ups ( είναι usb από όσο είδα ) κανονικά. Μέσα από το energy saver στο prefrences θα έχεις τη δυνατότητα να ρυθμίσεις τι θα γίνεται όταν θα είναι σε ups power.

Ps: αν θυμάμαι καλά το συγκεκριμένο κάνει σαν τρένο! Πολύ φασαρία….

Δημοσ.
periklist δε θα χρειαστείς επιπλέον software. Θα αναγνωρίσει το mac σου το ups ( είναι usb από όσο είδα ) κανονικά. Μέσα από το energy saver στο prefrences θα έχεις τη δυνατότητα να ρυθμίσεις τι θα γίνεται όταν θα είναι σε ups power.

Ps: αν θυμάμαι καλά το συγκεκριμένο κάνει σαν τρένο! Πολύ φασαρία….

Ευχαριστω πολυ για την απαντηση και βοηθεια σου.

Προλαβα και το παρηγγειλα....ισως αν περιμενα λιγο ακομα....

αλλα το'ψαχνα καιρο τωρα, οστοσο ηρθε το iMac και θελω να πατησω το 'ON'...καταλαβαινεις... :) ;)

φιλικα

Περικλης

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Μπορείτε να μου προτείνετε κι εμένα ένα ups για τον iMac alu 24", που να διαθέτει software για mac os x;

Κοινώς, να κλείνει αυτόματα, όταν πέσει το ρεύμα.

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

waves όπως γράφω και πριν...

"δε θα χρειαστείς επιπλέον software. Θα αναγνωρίσει το mac σου το ups κανονικά, αρκεί να είναι usb. Μέσα από το energy saver στο prefrences θα έχεις τη δυνατότητα να ρυθμίσεις τι θα γίνεται όταν θα είναι σε ups power."

Δημοσ.

Ευχαριστώ.

Μήπως έχεις να προτείνεις κάποιο για imac 2,8ghz late 2008, γιατί δεν ξέρω καθόλου ισχύ, που πρέπει να έχει;

Δημοσ.

κι όσο παραπάνω τόσο καλύτερα;

Αν έχει ο imac εξωτερικούς πάνω, και βάλω και στο ups κανα πολυμηχάνημα να πάω σε κανα χιλιάρι, ή οκ;

Δημοσ.

Ρίξε μια ματιά στο http://www.apc.com/tools/ups_selector/

Του λες περίπου τι υπολογιστή και περιφερειακά έχεις και σου υπολογίζει τι UPS χρειάζεσαι. Βέβαια είναι μόνο για APC αλλά μπορείς να πάρεις μια ιδέα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...