Προς το περιεχόμενο

Αναβάθμιση RAM

marfilippos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

Η μητρικη υποστηριζει 100% τις μνημες, δε τιθεται καν θεμα επ αυτου.

Δες το και μονος σου εδω http://www.asus.com/products.aspx?modelmenu=2&model=539&l1=3&l2=15&l3=0&l4=0

4 x DIMM, Max. 1 GB, DDR 400/333/266 ECC,Non-ECC,Un-buffered Memory

Dual Channel memory architecture

Και απο το site του e-shop για τις μνημες: 2 X 1GB DDR SDRAM 184-PIN

PC3200 400MHz.

Δημοσ.

οκ,ευτυχως..και παλι ευχαριστω.θα το παρω αυριο στον ειδικο για να μου την ξανατοποθετησει.ελπιζω να λυθει το προβλημα

• Moderators
Δημοσ.

Δεν ειναι κατι τραγικο παντως, μπορεις και μονος σου να δοκιμασεις...

Παντως η μητρικη υποστηριζει by default (απο τη 'μανα' της) τις μνημες αυτες, οποτε αν με τη νεα καρτα γραφικων και τις παλιες μνημες δουλεψει ενω αμεσως μετα με τις νεες δεν αναβει, ισως θα επρεπε να σκεφτεις το ενδεχομενο η μια ή και οι 2 να εχουν καποιο προβλημα.

Αληθεια, τι καρτα γραφικων ειχες πριν και ποιο τροφοδοτικο εχεις?

• Moderators
Δημοσ.

Γκουχ μπορει, λεεεω γω τωρα μπορει, παρολο που η 4670 δεν ειναι ενεργοβορα γενικα, να μην αντεχει το τροφοδοτικο?

Ποσα Α λεει οτι δινει στη +12 γραμμη και τι μαρκα ειναι? (θα τα δεις στο αυτοκολλητακι πανω του)

• Moderators
Δημοσ.

:eek::eek::eek::eek:

Οχι Premier ρεεε! Σεβασου τον εαυτο σου και αν δε φτιαξει το προβλημα παρε ενα πιο της προκοπης...

Βασικα, με τη 4670 και τις παλιες ραμ το pc παιζει κανονικα?

Δημοσ.

τελικα το διορθωσαμε το προβλημα με το τεχνικο μου.στην αρχη καναμε ρεσετ στα BIOS και μετα ανοιγε κανονικα το pc αλλα δεν εμπαινε στα windows.μετα μου κατεβασε μια καινουρια εκδοση του BIOS και ολα μια χαρα. :-)

Υ.Γ. εμαθα και πως γινεται το ρεσετ στο BIOS georgeman :lol:

• Moderators
Δημοσ.

Ναι απο τις επιλογες, αφαιρωντας τη μπαταρια της μητρικης ή με ενα jumperaki.

Το θεμα ειναι να ξερεις να το ξαναρυθμισεις μετα :P

Πηγα να καραφλιασω χτες οταν μου ειπες οτι δε δουλευουν οι μνημες... λεω κι εγω 'λαθος μνημες προτεινα στον ανθρωπο?'

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...