katerina_a_86 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2008 Κατέβασα ένα πρόγραμμα που έλεγε "_codex__-_all_codecs_for_windows_media_player__will_play_all_movies_" και που υποτίθεται ότι θα έκανε αυτό που λέει. Δυστυχώς όμως έκανε το αντίθετο.Μου δημιούργησε πρόβλημα εγκαθιστώντας μάλλον προβληματικά πράγματα και δείχνει κάποια videos παραμορφωμένα. Τι μπορώ να κάνω για να διορθώσω το πρόβλημα? Στην προσθαφαίρεση δεν υπάρχει κάτι να απεγκαταστήσω.
parsifal Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2008 Στον κατάλογο εγκατάστασης του προγράμματος/codec pack κοίταξες, μήπως υπάρχει εκτελέσιμο για uninstall; EDIT: Το βρήκα και το κατέβασα αυτό που λες, γιατί μου φάνηκε πολύ ύποπτο το όνομα για ιούς κλπ. Τελικά είναι μία παπάτζα και μισή, ένα RAR αρχείο που περιέχει το Gordian Knot 0.21 beta Video Encoding Package, ένα παμπάλαιο codec pack. Οι codecs που εγκαθιστά είναι: Huffyuv 2.1.1 DivX 3.11 alpha DivX 4.11 VobSub 2.05 AviSynth 1.05 ...ενώ τα προγράμματα που εγκαθιστά είναι: Gordian Knot 0.21 SmartRipper 2.40 vStrip 0.8d DVD2AVI 1.76 mpg2dec VirtualDub 1.4.7 NanDub 1.0RC2 Azid 1.7.1 LAME 3.89b Κάποια από αυτά, αν θυμάμαι καλά, δεν έχουν uninstaller και μπορείς να σβήσεις κατευθείαν τους καταλόγους τους. Πιστεύω πως με τα ονόματα των components, θα βγάλεις άκρη από την προσθαφαίρεση προγραμμάτων. Α, και να κόψεις την καλημέρα σε αυτόν που σου το πρότεινε. Το λιγότερο...
Vash Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2008 +1 στο προηγουμενο ποστ Αν θες codecs προτεινω CCCP (οχι δεν εχει σχεση με αυτο που σκεφτεστε ) ή K-Lite mega codec pack.
katerina_a_86 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2008 Ναι αυτό είναι,είσαι μεγάλος. Από την προσθαφαίρεση κατάφερα να απεγκαταστήσω μόνο αυτά Πήγα στα program files και βρήκα και απεγκατέστησα με τον uninstaller που είχαν αυτά Βρήκα στον φάκελο του Gordian Knot 0.21 στα program files αυτά σε μορφή .exe είναι και δεν έχουν uninstaller. Βρήκα στον φάκελο του Gordian Knot 0.21 στα program files ένα μόνο .dll από αυτά Huffyuv 2.1.1 DivX 3.11 alpha (δεν το βρήκα κάπου,δεν ξέρω αν έφυγε με το DivX 4.11) DivX 4.11 VobSub 2.05 AviSynth 1.05 Gordian Knot 0.21 SmartRipper 2.40 vStrip 0.8d DVD2AVI 1.76 mpg2dec VirtualDub 1.4.7 NanDub 1.0RC2 Azid 1.7.1 LAME 3.89b Κάποια από αυτά, αν θυμάμαι καλά, δεν έχουν uninstaller και μπορείς να σβήσεις κατευθείαν τους καταλόγους τους. Πιστεύω πως με τα ονόματα των components, θα βγάλεις άκρη από την προσθαφαίρεση προγραμμάτων. Έντάξει με αυτά που έχουν uninstaller και αυτά που βρήκα στην προσθαφαίρεση, με αυτά και αυτά τι να κάνω? Διαγράφοντας τον φάκελο θα είναι όλα όπως πριν? Αυτό που θα το βρώ? Και απεγκαθιστώντας όλα αυτά δεν θα έχω πρόβλημα με την αναπαραγωγή βίντεο? Που μπορώ να βρω ενημερωμένους και ασφαλείς codecs ???
katerina_a_86 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2008 +1 στο προηγουμενο ποστ Αν θες codecs προτεινω CCCP (οχι δεν εχει σχεση με αυτο που σκεφτεστε ) ή K-Lite mega codec pack. Επειδή δεν έχω ιδέα μπορείς να μου εξηγήσεις τι είναι αυτά? Codec απ' ότι έχω καταλάβει είναι βοηθητικά πράματα που κάνουν ένα βιντεο (με μια συγκεκριμένη κατάληξη) να παίζει σε ένα πρόγραμμα. Όταν εγκαθιστώ ένα πακέτο τέτοιων βοηθημάτων θα χρησιμοποιούνται μετά από όλα τα προγράμματα αναπαραγωγής βίντεο ή το καθένα θέλει τους δικούς του codecs? Που εγκαθίστανται γενικά οι codecs?Στους φακέλους των προγραμμάτων αναπαραγωγής βίντεο? Που θα βρω αυτά τα πακέτα που λες?
parsifal Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2008 Όσα είναι codecs, μπορούν να επηρεάζουν το video playback στο σύστημά σου. Όσα είναι απλά προγράμματα, όχι. Οπότε, σβήσε τα όπως είναι. Τώρα, αν μείνει και κανένα κλειδί στη registry τί να κάνουμε; Υπάρχει και το CCleaner. Για αναπαραγωγή video δεν προτείνω codec packs. Αντί αυτού, λίγο διάβασμα εδώ: [[Video playback σε περιβάλλον Windows]] για να καταλάβεις το τί και το πώς και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου.
katerina_a_86 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2008 Εκτός από το CCCP για το Κlite τι έχετε να πείτε?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.