Moderators GeorgeMan Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2008 Moderators Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2008 Μα ετσι κι αλλιως η χρησιμοτητα εκεινου του συγκεκριμενου thread στο οποιο αναφερεστε ειναι ακριβως οι τελευταιες καταχωρησεις/απαντησεις καθε φορα. Δεν εχουν νοημα τα παλια ποστ, αλλα δε μπορουμε καθε τρεις και λιγο να σβηνουμε τα παλια. (μπορουμε?) Αν θες να μη σου εμφανιζονται (μιλαω στον τοπικ σταρτερ) πολλες οι σελιδες υπαρχει επιλογη στο προφιλ σου να εμφανιζονται περισσοτερα μηνυματα ανα σελιδα. (Εγω το εχω ενεργοποιησει με θετικοτατα αποτελεσματα).
Myron Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2008 Είμαι χαλαρός, όσο δεν παίρνει. Αντίθετα, τα περί "πρεμούρας" στην πρώτη σελίδα έδειχναν το αντίθετο από την μεριά σου (και ομολογώ ότι με παραξένεψε) Όσο για το βασικό σου αντεπιχείρημα, το κατάλαβα με την πρώτη, για αυτό και απάντησα σε αυτό Τώρα, για τι θεωρείται "ικανός λόγος", προφανώς για μένα οι (άχρηστες λόγω παρέλευσης του χρόνου ισχύος τους στο πολλαπλάσιο) προσφορές είναι ικανός λόγος να διαγραφούν (από την στιγμή που εμπλέκονται και γεμίζουν μία συζήτηση, που από την φύση της ασχολείται μόνο με επίκαιρα θέματα), ενώ για σένα, επίσης προφανώς, δεν είναι. Όσο για το υποθετικό επιχείρημα που έφερες περί έρευνας, είναι κατανοητό ότι το έφερες σαν πρόχειρο και απλό παράδειγμα, αλλά αμφιβάλλω κατά πόσον θα μπορέσει να βρεθεί κάποιο καλύτερο. λόγω ακριβώς του αντικειμένου της συζήτησης. Αλλά, όπως είπα και πιο πάνω, "Κανένα πρόβλημα όμως, σε τελική ανάλυση ήταν απλώς μία πρόταση"
Myron Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2008 Μα ετσι κι αλλιως η χρησιμοτητα εκεινου του συγκεκριμενου thread στο οποιο αναφερεστε ειναι ακριβως οι τελευταιες καταχωρησεις/απαντησεις καθε φορα. Για αυτό έκανα την πρόταση, να σβήνονται τα παλιά post (ενδεικτικά, αυτά που είναι παλαιότερα από 1 χρόνο) Δεν εχουν νοημα τα παλια ποστ, αλλα δε μπορουμε καθε τρεις και λιγο να σβηνουμε τα παλια. (μπορουμε?) Αυτό είναι θέμα του Mod και δεν το ξέρω εγώ. Δεν είναι ανάγκη ομως να το κάνει κάθε μέρα, αλλά π.χ. μία φορά τον μήνα (ή και σπανιότερα, όποτε βρίσκει χρόνο). Είναι θέμα κυρίως του φόρτου εργασίας που έχει, και που εγώ δεν ξέρω, οπότε δεν μπορώ να κρίνω, αν μπορεί να το κάνει και πόσο συχνά. Εγώ απλά έκανα την πρόταση Αν θες να μη σου εμφανιζονται (μιλαω στον τοπικ σταρτερ) πολλες οι σελιδες υπαρχει επιλογη στο προφιλ σου να εμφανιζονται περισσοτερα μηνυματα ανα σελιδα. (Εγω το εχω ενεργοποιησει με θετικοτατα αποτελεσματα). Το θέμα μου δεν είναι οι πολλές σελίδες, αλλά ευχαριστώ για την επισήμανση (γνωστή μεν, αλλα ή διάθεση βοήθειας μετράει :-))
parsifal Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2008 Τώρα, για τι θεωρείται "ικανός λόγος", προφανώς για μένα οι (άχρηστες λόγω παρέλευσης του χρόνου ισχύος τους στο πολλαπλάσιο) προσφορές είναι ικανός λόγος να διαγραφούν (από την στιγμή που εμπλέκονται και γεμίζουν μία συζήτηση, που από την φύση της ασχολείται μόνο με επίκαιρα θέματα), ενώ για σένα, επίσης προφανώς, δεν είναι. Μα πώς εμπλέκονται και γεμίζουν τη συζήτηση posts τα οποία οπισθοχωρούν σελίδες όσο περνάει ο χρόνος και δημοσιεύονται νέα μηνύματα; Μόνο αν τα αναζητήσεις specifically, θα τα βρεις. Επειδή όμως η μεγάλη μου ένσταση στην πρότασή σου είναι η διαγραφή posts και κανένας άλλος λόγος , θα πρότεινα μία τροποποίηση: Να μετακινηθούν τώρα όλα τα παλαιότερα από Χ μήνες posts σε ένα νέο θέμα με τίτλο «Προσφορές Καταστημάτων - Αρχείο» το οποίο θα είναι κλειδωμένο. Κάθε που περνάει ένα χρονικό διάστημα άλλων Χ μηνών, μεταφορά πάλι των παλαιών μηνυμάτων στο κλειδωμένο θέμα. Αυτό σαν λύση θα σε κάλυπτε ή όχι; Και ένα τελευταίο σχόλιο: Το πρόβλημα του thread, όπως υπαινίχθηκα και πιο πάνω, δεν είναι ούτε οι πολλές σελίδες ούτε η ύπαρξη posts με προσφορές που δεν ισχύουν, αλλά οι εμβόλιμες συζητήσεις περί ανέμων και υδάτων. Για το συγκεκριμένο, έχουν ξαναγίνει παράπονα και από άλλα μέλη στο παρελθόν, το θυμάμαι πολύ καλά. Είναι δύσκολο όμως να γίνει κάτι γι' αυτό. Παρεΐστικο κλίμα έχει το Insomnia, πώς θα επιβάλλεις στον άλλον να μην γράψει και μια κουβέντα παραπάνω, παρά μόνο να ποστάρει σαν robot: "Warning-Warning! Discount detected at the XXX shop. Run like Forrest" ;
gtroza Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2008 Παρεΐστικο κλίμα έχει το Insomnia σωστός ο parsifal ! .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.