yassan Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2008 γειά σας , εχω τα vista ultimate 64 bit , και εχω πρόβλημα με τα αλαμπουρνέζικα γράμματα, π.χ. σε υπότιτλους ελληνικούς μου βγάζει λατινικό αλφάβητο με τονους , π.χ.''Áêïýù, ëÝãå.΄΄ αυτό μου το κάνει και σε εγκαταστάσεις. ο browser μου ειναι ο firefox 3.01
frikoulo Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2008 δοκίμασε: Start->control panel->regional & language options->language for non-unicode programs->change system locale.. και εκει greek. Μετά restart κ λογικά θα είναι οκ..
yassan Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2008 δεν εχει τέτοια επιλογή , φίλε μου. εννοω το ''language for non unicode ...''
frikoulo Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2008 έχεις δίκιο.. παρέλειψα να γράψω και το administrative, το οποίο είναι το τελευταίο tab στο Regional & Language Settings Οπότε έχουμε: Start->control panel->regional & language options->Administrative->language for non-unicode programs->change system locale..
yassan Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2008 σευχαριστώ , αυτό ήταν , τώρα δουλεύει μια χαρά 1000 thxs.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.