Προς το περιεχόμενο

Τι laptop να πάρω;

Nature

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα

Μετά τη βοήθεια που μου δώσατε (κι έχει ληφθεί υπ΄ όψιν) για τη σύνθεση pc χρειάζομαι πάλι τη γνώμη σας για ένα laptop 15,4”.

Θα το χρησιμοποιήσω ως βοηθητικό για corel, photoshop κ.α. Όχι για παιχνίδια.

Δεν ξέρω ποια εταιρία να διαλέξω. Asus, Dell, Sony vaio ή κάτι άλλο;

Βρήκα αυτό: http://www.hardshop.gr/shop/item.asp?itemid=8265&catid=78 (έχει αγοράσει κανείς από το hardshop.gr?) αλλά δεν μπορώ να το δω από κοντά. Γνωρίζει κανένας για τα υλικά κατασκευής των laptop της Asus; Πόσο ανθεκτικά είναι στη χρήση κ.α.;

Με τα ίδια περίπου χαρακτηριστικά του παραπάνω laptop η Sony είναι πολύ πιο ακριβή.

Έχετε να μου προτείνετε κάτι μέχρι 1200-1300?; Περιμένω τις απόψεις σας.

Δημοσ.

Δεν θα ήθελα μεγαλύτερη οθόνη από 15,4¨ λόγω φορητότητας. Και για το service της Acer έχω διαβάσει τα χειρότερα από παθόντες. Πάντως ευχαριστώ για την προσπάθεια. Κάτι άλλο;

Δημοσ.

θα ειχες ακουσει τα χειροτερα παλιοτερα που επρεπε να το στειλεις για επισκευη στο λονδινο που ηταν τα κεντρικα στην ευρωπη. Τωρα πλεον εχει και στον πειραια και ειναι μια χαρα.

Δημοσ.

Για το service στην Ελλάδα έχω διαβάσει χωρίς να γνωρίζω προσωπικά, αλλά οι διαμαρτυρίες και τα παράπονα ήταν πολλά.

Δημοσ.

ενταξει δεν θα σου αλλαξω γνωμη για την μαρκα..

εχεις στο μυαλο σου καμια αλλη? σου αρεσει η toshiba?

Δημοσ.

Μπορεί να σου φανεί αστείο ή υπερβολικό αλλά στην toshiba αυτό που δεν μου αρέσει είναι το τεράστιο logo που έχει στο καπάκι της και ότι είναι όλα κατάμαυρα. Βέβαια δεν θα διαλέξω φορητό με 1ο κριτήριο το πόσο όμορφο είναι αλλά με βάση πρώτα τα χαρακτηριστικά που έχει για να κάνω τη δουλειά μου. Όμως δεν μπορώ να δουλέψω με ένα εργαλείο που δεν με εμπνέει. Έχω κοιτάξει κάποια μοντέλα της όπως satellite και Qosmio αλλά δεν έχω δώσει προτεραιότητα.

Δημοσ.

Σ΄ ευχαριστώ και για τη δική σου συμβολή dhmak καλή είναι, αν και θα ήθελα μεγαλύτερη μνήμη και όχι 17¨ οθόνη

Δημοσ.

Εκεί που είχα έτοιμη την απάντηση στον /στην elvisjedi υπήρξε διακοπή να το πω και τέλος το internet. Χάθηκε και η απάντηση.

Ευχαριστώ για το χρόνο σας και τις προτάσεις σας κι οτιδήποτε νεότερο εδώ είμαι και να σας ακούσω.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...