grigas Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2008 το να είναι όμως κάποιος φυγόπονος είναι (θα του έδινα χίλια δίκια αν έλεγε ότι δεν θέλει να πάει, λόγω δουλειάς/οικογένειας/υποχρεώσεων)
kirimis Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2008 Συγγνώμη, η κουβέντα πήγε προς τα κει για χάρη του Μανουέλ, που το παιδί είπε ότι έχει ήδη υπηρετήσει τη θητεία του... ; Ναι αγαπητε, ετσι ειναι... παρα αυτα υπαρχει ο θεσμος της μετεκπαιδευσης (ο θεος να την κανει) ο οποιος παραμενει μέσα στις υποχρεωσεις μας εφόσον διατηρουμε Ελληνικη ιθαγενεια. Τα υπόλοιπα κάποιων κυρίων εδω μέσα είναι κάτι ατύχεστατες ειρωνίες σε πράγματα που ουδέποτε λέχθηκαν...
kirimis Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2008 Το να είναι κάποιος στρατόκαυλος δεν είναι απαραίτητα κάτι κακό! Anyway! Μα εγω δεν το ανέφερα ως καλό η κακό! Απλα ανέφερα πως μου απέδωσες εναν χαρακτηρισμόχωρίς να ξέρεις τίποτε για μένα....
Super Moderators billdanos Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2008 το να είναι όμως κάποιος φυγόπονος είναι (θα του έδινα χίλια δίκια αν έλεγε ότι δεν θέλει να πάει, λόγω δουλειάς/οικογένειας/υποχρεώσεων) Κοίτα, αυτό σηκώνει μεγάλη κουβέντα! Ο καθένας έχει τις δικές του προτεραιότητες και αναλόγως ...πράττει! Οι περισσότεροι από εμάς υπηρετήσαμε τη θητεία μας και ξέρουμε πλεον πόσο άχαρη, αστεία, χωρίς νόημα, χάσιμο χρόνου κλπ κλπ κλπ ήταν. Και είναι λογικό να μη θέλουμε να έχουμε ξανά καμία σχέση με το θέμα έστω και για μια "εκδρομή των 7-10 ημερών"
Super Moderators billdanos Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2008 Μα εγω δεν το ανέφερα ως καλό η κακό! Απλα ανέφερα πως μου απέδωσες εναν χαρακτηρισμόχωρίς να ξέρεις τίποτε για μένα.... Μιας και αναλύεις τόσο ρεαλιστικά τα γραπτά ...ούτε εγώ έγραψα πουθενα πως "ο kirimis είναι στρατόκαυλος", σωστά?
grigas Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2008 ε το να λες όμως ότι δεν θέλω να πάω γιατί το εξάμηνο που έκανα θητεία δεν την πάλευα, μου ακούγεται κάπως. λόγω επαγγέλματος οι μέρες που έχω για διακοπές είναι περιορισμένες (10 εργάσιμες max). εάν έπρεπε να χάσω τις μισές μου για χάρη του στρατού σίγουρα θα γκρίνιαζα. εάν όμως είχα ένα μήνα, θα γούσταρα να βρεθώ με τις σειρές μου και να μαλακιζόμαστε χωρίς κανένας καραβανάς να μπορεί να μας κουνηθεί. edit : Kirimis & billdanos υπάρχει και το edit
parsifal Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2008 OT: billdanos...ρε φίλε...το σμάηλι...έλεος!
Super Moderators billdanos Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2008 OT: billdanos...ρε φίλε...το σμάηλι...έλεος! Ε? Τι έχει το σμάηλι? Δεν μπορώ πλεον χωρίς αυτό, είναι σαν την υπογραφή μου ένα πράγμα! (ορίστε τώρα δηλαδή είναι καλύτερα?) Επίσης ανέκαθεν δεν μου άρεσαν τα σμάηλις, αλλά από τότε που βάλατε το συγκεκριμένο το ερωτεύτηκα! Δεν φταίω εγώ!
parsifal Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2008 ΟΤ: Ε καλά, αν είναι να πέσεις και σε κατάθλιψη, βάζε το ξερω γω... =p
kirimis Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2008 Μιας και αναλύεις τόσο ρεαλιστικά τα γραπτά ...ούτε εγώ έγραψα πουθενα πως "ο kirimis είναι στρατόκαυλος", σωστά? Η διαφορα μας ειναι πως εσυ το υπονοησες ευθεως και ας μην το εγραψες... εγω απο την αλλη δεν υποννοοω τιποτα. Οτι εχω να πω, το λεω χωρις φοβο και παθος! Εχεις το δικαιωμα να έχεις αντιθετη γνωμη σε οτι θες, ομως αν θες η αποψη σου να γινετε σεβαστη θα πρεπει και συ με την σειρα σου να σεβεσαι αλλες αποψεις (οχι να τις ασπαζεσε). Δηλαδη, δεν εχεις το δικαιωμα να βαζεις λογια στο στομα των αλλων η να ειρωνευεσε. Για μένα εισαι foul γιατί βιάστηκες να κρινείς... Για μένα δεν τρέχει και τίποτα... αυτά συμβαίνουν καθε μέρα στα φόρα. Καλή συνέχεια...
Fidelio Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2008 Πω πω flame για το στρατό , την πατρίδα και την ελληνική σημαία - ΓΟΥΣΤΑΡΩ ! ΚΑΘΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΠΡΟΣΟΧΗ ΨΑΡΟΥΚΛΕΣ , ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΣΑΣ ΠΗΞΩ ! ΑΚΟΥΕΙΣ !
Visehrad Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2008 Αμα δε σου αρεσει, αμα νομιζεις πως ζοριστικες ... εχεις παντα το ελευθερο να αλλαξεις υπηκοοτητα και να απαλλαγεις απο την υποχρεωση δια παντως... Eλα ρε Ελληνάρα πατριωτη εσυ!!!!Αν γουσταρεις πηγαινε να γινεις μονιμος μαζι με τους αλλους κακομοιρηδες και τα κοπροσκυλα εκει που τα πληρωνω εγω και ο καθε πολιτης απο την τσεπη του.Θα μας πεις να αλλαξουμε και ιθαγενεια.Κοιτα ρε κατι ατομα που υπαρχουν.....Αντε πηγαινε να δεις το ραμπο τωρα να φτιαξει το σαββατοκυριακο σου! Τελικα παιδες οπως το βλεπω δεν προκειται να παω.Να ημουν σε καμια μοναδα ναι οκ γουσταρα.Αλλα οχι τωρα σε βουνα να μας φαει το κρυο και η πεινα.Εχω ενα χειρουργειο να κανω το οποιο δεν βιαζεται και το οποιο τελικα θα προγραμματιστει για 13 του μηνα και αντε γεια!!!
Neurotic_Fest Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2008 Όλη η ευθύνη πάει στον Μανουελ γι'αυτό. Για τον εξής πολύ απλό λόγο, αν ο ίδιος και οι υπόλοιποι με τα μυαλά του την τελευταία πενταετία δεν πήγαιναν καθόλου φαντάροι η θητεία δεν θα υπήρχε ούτε ως νεκρός θεσμός. Έτσι θα το παίρνανε απόφαση και οι τελευταίοι κομπλεξικοί, ρομαντικοί, ακροδεξιοί κτλ και δεν θα πουλάγανε τσαμπουκά παρά μόνο στα φόρα που συχνάζουν μόνο όμοιοι τους. Οπότε και γω μαζί σας, του αξίζει, χώστε...
VitamineQ Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2008 Το να σε καλούν επίστρατο είναι το μεγαλύτερο ξενερομα που μπορεί να τύχει σε έναν άνθρωπο και ας λένε μερικοί ότι θέλουν. Εγώ το έκανα το χρέος μου 18 μήνες, με ρωτανε αν έχω όρεξη να δω πάλι τα μούτρα των καραβανάδων εκεί μέσα και με φωνάζουν στο ξεκάρφωτο, να πάω να κάνω τι; Έτσι και αλλιώς γραμμένους θα τους έχω και δε θα κάνω τίποτα. Ισα ισα που είναι έξοδα για μένα χωρίς να έχω να κερδίσω τίποτα. Και ναι αν ο χρόνος μου στα 18 – 20 ήταν πολύτιμος τώρα είναι 1000 φόρες πιο πολύτιμος για να σπαταλήσω μια βδομαδα με τους τελειωμένους
Fan Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2008 Καλησπερα σε ολους παιδες.Σημερα πηγα απο το τμημα και πηρα το φυλλο πορειας μου για μετεκπαιδευση.Πηγα με καλη διαθεση γιατι γουσταρω να παω 5 μερουλες διακοπες να ηρεμησωΟμως οταν το διαβασα ειδα κατι που με προβληματισε.Μπαινω στην Κω (80 ΤΥΠΕΘ - Τεχνικο) αλλα γραφει οτι συμμετεχω στην ασκηση Γοργω 2008 απο 13-17 Οκτωβριου.Και το ερωτημα που τιθεται ειναι το εξης.Μηπως παμε για να ξεκουραστουμε και μας τρεχουν σε τιποτα βουνα και σχοινακια 5 μερες και γυρισουμε κομματια?Ξερει κανενας τι παιζει με αυτη την ασκηση? Η Γοργώ είναι άσκηση Διοικητικής Μέριμνας (ανεφοδιασμός υλικών, τρόποι μεταφοράς εφοδίων, τεχνική υποστήριξη κτλ). Σίγουρα δεν έχει σχέση με βουνά, τρέξιμο και μαλακίες. Βέβαια εάν θέλεις να το αποφύγεις μπορείς κάλλιστα να πας σε ένα στρατιωτικό νοσοκομείο και να επικαλεστεις την κλασσική αρρώστια στο στρατό δηλαδή πόνους στη μέση με αρκετό "θέατρο" και θα σε απαλάξουν από την άσκηση. Για να πούμε όμως και την αλήθεια δεν θα είναι και κάτι το τραγικό εάν πας, σε σημείο που κάνεις και χαβαλέ εάν είσαι μαζί με καμιά παλιά σειρά σου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.