kirimis Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2008 Και να κάνεις και αλλαγή φύλου γιατί δεν αξίζεις να λέγεσαι άντρας και να πέσεις και στο γκρεμό γιατί δεν αξίζεις να λέγεσαι άνθρωπος και να κατουρήσουμε και το πτώμα σου γιατί δεν αξίζεις κηδεία. Χαηλ. Γιατι τον ειρωνευεσαι αγαπητε? Ειπε πως δεν θελει να κανει μια υποχρεωση που εχουμε ολοι οσοι εχουμε Ελληνικη ιθαγενεια... Ε αφου τον χαλαει ας αλλαξει χωρα, αλλα δεν υπαρχει λογος να προσπαθεις να τον διασυρεις ετσι...
kirimis Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2008 Και να σκευτείς πως νόμιζα ότι ο όρος "Στρατόκα*λος" ισχύει μόνο εντός των στρατοπέδων! Αγαπητε ο φιλος που δεν θελει να παει, δεν ειναι στρατοκαυλος αλλα φυγοπονος... μην μπερδευεσε!
adi32 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2008 εσενα φιλε ειρωνευεται αν δεν το καταλαβες
kirimis Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2008 Α μαλιστα... φανταζομαι πως εχεις πολυ καλο και αιτιολογημενο λογο για να προσπαθεις να με ειρωνευτεις! Περαν φυσικα του γεγονοτος οτι αυτο ειναι απροκλητη επιθεση και αντιβαινει στους κανονισμους του φορουμ... θα χαρω να ακουσω το ΓΙΑΤΙ! Αν εχεις φυσικα να πεις κατι....
Super Moderators billdanos Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2008 Αγαπητε ο φιλος που δεν θελει να παει, δεν ειναι στρατοκαυλος αλλα φυγοπονος... μην μπερδευεσε! Δεν είσαι σε φόρμα σήμερα! Κανέναν δεν καταλαβαίνεις!
Super Moderators billdanos Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2008 Α μαλιστα... φανταζομαι πως εχεις πολυ καλο και αιτιολογημενο λογο για να προσπαθεις να με ειρωνευτεις! .... Εγώ πάντως έχω έναν πρώτο λόγο: Την άποψη πως "όποιος δεν γουστάρει το στρατό, πρέπει να αλλάξει ιθαγένεια..."
mandipl Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2008 εχει καλεστει κανεις και δεν πηγε χωρις να εχει συνεπειες???
Lucifer Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2008 Εγώ πάντως έχω έναν πρώτο λόγο: Την άποψη πως "όποιος δεν γουστάρει το στρατό, πρέπει να αλλάξει ιθαγένεια..." Ο δικός μου είναι λίγο πιο θεωρητικός: το ότι θεωρείς πως μπορείς εσύ (?) να κρίνεις ποιος πρέπει να αλλάξει ιθαγένεια.
kirimis Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2008 Εγώ πάντως έχω έναν πρώτο λόγο: Την άποψη πως "όποιος δεν γουστάρει το στρατό, πρέπει να αλλάξει ιθαγένεια..." Επειδη εγω ξερω ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ τι λεω και ειμαι σε ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΦΟΡΜΑ, θα ηθελα να μου υποδειξεις που ειπα εγω αυτο το πραγμα! hint: οσοι ατυχως ειρωνευτηκατε... μπορειτε ακομα να το σωσετε μη συνεχιζοντας!
kirimis Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2008 Ο δικός μου είναι λίγο πιο θεωρητικός: το ότι θεωρείς πως μπορείς εσύ (?) να κρίνεις ποιος πρέπει να αλλάξει ιθαγένεια. και επειδη εμεσως πλην σαφως απευθυνεσαι σε μενα... α)υπεδειξε μου που εκρινα εγω τετοιο πραγμα και β) τρεχα διαβασε το Συνταγμα της χωρας στο οποιο ΟΛΟΙ ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ υπαγομαστε και κατα συνεπεια δεν εχουμε να συζητησουμε και τιποτα επι αυτου μιας και ειναι δεδομενο.
Super Moderators billdanos Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2008 Αμα δε σου αρεσει, αμα νομιζεις πως ζοριστικες ... εχεις παντα το ελευθερο να αλλαξεις υπηκοοτητα και να απαλλαγεις απο την υποχρεωση δια παντως... Μην τον τρόμάζεις! Υπάρχουν και πιο ανώδυνοι για να αποφύγει κάποιος το θέατρο του παραλόγου που μερικοί το λένε και "στρατό". hint: οσοι ατυχως ειρωνευτηκατε... μπορειτε ακομα να το σωσετε μη συνεχιζοντας! Μπορείς να μας στείλεις και στο στρατοδικείο ή ακόμη καλύτερα και στο απόσπασμα!
parsifal Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2008 Συγγνώμη, η κουβέντα πήγε προς τα κει για χάρη του Μανουέλ, που το παιδί είπε ότι έχει ήδη υπηρετήσει τη θητεία του... ;
kirimis Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2008 Ναι κοιτα.... απο ΕΙΡΩΝΙΑ εισαι ΠΡΩΤΟΣ και ΣΚΙΖΕΙΣ και ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ.... ειναι μια πολυ καλη διεξοδος να στρεβλωσεις τα λεγομενα μου για να σωσεις την παρτιδα... Ειναι χαρακτηριστικο παντως πως ουτε καν με ξερεις, αλλα με χαρακτηρισες και στρατοκαυλο μαλιστα! BETTER LUCK NEXT TIME και φροντισε να βελτιωσεις την αναγνωση σου. Διαβαζε αυτα που γραφει ο αλλος και οχι αυτα που νομιζει το μυαλο σου...
Super Moderators billdanos Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2008 Ναι κοιτα.... απο ΕΙΡΩΝΙΑ εισαι ΠΡΩΤΟΣ και ΣΚΙΖΕΙΣ και ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ.... ειναι μια πολυ καλη διεξοδος να στρεβλωσεις τα λεγομενα μου για να σωσεις την παρτιδα...Ειναι χαρακτηριστικο παντως πως ουτε καν με ξερεις, αλλα με χαρακτηρισες και στρατοκαυλο μαλιστα! BETTER LUCK NEXT TIME και φροντισε να βελτιωσεις την αναγνωση σου. Διαβαζε αυτα που γραφει ο αλλος και οχι αυτα που νομιζει το μυαλο σου... Το να είναι κάποιος στρατόκαυλος δεν είναι απαραίτητα κάτι κακό! Anyway!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.