Visehrad Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2008 Καλησπερα σε ολους παιδες.Σημερα πηγα απο το τμημα και πηρα το φυλλο πορειας μου για μετεκπαιδευση.Πηγα με καλη διαθεση γιατι γουσταρω να παω 5 μερουλες διακοπες να ηρεμησωΟμως οταν το διαβασα ειδα κατι που με προβληματισε.Μπαινω στην Κω (80 ΤΥΠΕΘ - Τεχνικο) αλλα γραφει οτι συμμετεχω στην ασκηση Γοργω 2008 απο 13-17 Οκτωβριου.Και το ερωτημα που τιθεται ειναι το εξης.Μηπως παμε για να ξεκουραστουμε και μας τρεχουν σε τιποτα βουνα και σχοινακια 5 μερες και γυρισουμε κομματια?Ξερει κανενας τι παιζει με αυτη την ασκηση?
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2008 Εγώ μια φορά την πάτησα για 10 μερούλες διακοπές στην "Αίσιος Οιωνός" και γύρισα από τα σκηνάκια με τα παΐδια να πετάνε από την πείνα, άπλυτος και βρωμερός. Από τότε έπαψα να έχω σχέση με τα απολυτήρια στρατού.
BLISS Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2008 Ξεκουραστη, ειναι μονο η ασκηση "ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ" Ειναι ΤΑΑΣ (Τακτικη Ασκηση ανευ Στρατευματος), war games επι χαρτου, για τα επιτελικα γραφεια. Αραζεις στο 2ο... και οι αξιωματικοι τρεχουν...
tmjuju Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2008 Καλησπερα σε ολους παιδες.Σημερα πηγα απο το τμημα και πηρα το φυλλο πορειας μου για μετεκπαιδευση.Πηγα με καλη διαθεση γιατι γουσταρω να παω 5 μερουλες διακοπες να ηρεμησωΟμως οταν το διαβασα ειδα κατι που με προβληματισε.Μπαινω στην Κω (80 ΤΥΠΕΘ - Τεχνικο) αλλα γραφει οτι συμμετεχω στην ασκηση Γοργω 2008 απο 13-17 Οκτωβριου.Και το ερωτημα που τιθεται ειναι το εξης.Μηπως παμε για να ξεκουραστουμε και μας τρεχουν σε τιποτα βουνα και σχοινακια 5 μερες και γυρισουμε κομματια?Ξερει κανενας τι παιζει με αυτη την ασκηση? Κάποιοι θα στήνουν σκονάκια… Εσύ θα φύγεις ποδαράτα με τους άλλους για τις ταβέρνες. Κάτι που κάνει το 90%. Θα σας φορτώσουνε βραδιάτικα και σε κανα σταγιερ να πάτε σε καμία πομπή που θα σας στήσουν ενέδρα… και καλά.. Άρπαξε τα μήλα και πέτα τα σε αυτούς που κολανε τα G3 με άσφαιρα. Κάπως έτσι είχε γίνει πριν χρόνια….
undi13 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2008 Εγω δευτερα και για 5 μερες παω παρνηθα γαι την ασκηση παρμενιων.Ξερετε τι παιζει σε αυτην τη ασκηση?
Timour21 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2008 Καλησπερα σε ολους παιδες.Σημερα πηγα απο το τμημα και πηρα το φυλλο πορειας μου για μετεκπαιδευση.Πηγα με καλη διαθεση γιατι γουσταρω να παω 5 μερουλες διακοπες να ηρεμησωΟμως οταν το διαβασα ειδα κατι που με προβληματισε.Μπαινω στην Κω (80 ΤΥΠΕΘ - Τεχνικο) αλλα γραφει οτι συμμετεχω στην ασκηση Γοργω 2008 απο 13-17 Οκτωβριου.Και το ερωτημα που τιθεται ειναι το εξης.Μηπως παμε για να ξεκουραστουμε και μας τρεχουν σε τιποτα βουνα και σχοινακια 5 μερες και γυρισουμε κομματια?Ξερει κανενας τι παιζει με αυτη την ασκηση? Φίλε μου σε ένα βουνό θα σας πάνε περίπου 10-15 λεπτά απο την πόλη. Μάλλον θα είναι διακοπές αλλά τα πράγματα αλλάζουν....οποτε θα το δεις απο μόνος σου. Λογικά το βράδυ θα σας αφήνουν να φεύγετε για ξενοδοχείο, διαφορετικά μπυρίτσα στα σχοινάκια...
adamakos Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2008 αν θυμαμαι καλα η γοργω ειναι ασκηση κλιμακιων και οχι στρατιωτων πιθανον να ειστε σε σκοινακια αλλα λιγα ατομα κυριως μονιμοι και θα ειναι πολυ χαλαρα καμια σχεση με βουνα, αερα , πυρ και κινηση κτλ αν θυμαμαι καλα παντα ε!
kx5 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2008 Μια από τα ίδια για 12-18 τον άλλο μήνα. Στάνταρ θα παίζουν σχοινάκια. Έχω σπαστεί γιατί με καλέσανε πολύ νωρίς, στα δύο χρόνια.
parsifal Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2008 Τί σχοινάκια ρε; Ντακότες πλέον, δεν είμαστε για τέτοια! Και πάνω στο τριεθνές που παρουσιάζομαι εγώ, έχουν αρχίσει να βγαίνουν οι αρκούδες, για ένα τελευταίο μεζεδάκι πριν τη χειμερία νάρκη...
grigas Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2008 κάτι τέτοια ακούω και χαίρομαι που απολύθηκα με λευκό απολυτήριο...
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2008 Καθίστε ρε παιδιά, γιατί εγκώ δεν ξέρει απ' αυτά και έχω αγχωθεί ως πανικοβληθεί. Σας καλούν συχνά για μετεκπαιδεύσεις; Υπάρχει πιθανότητα να έχω και εγώ λευκό απολυτήριο; Εγώ νόμιζα ότι τέλειωσα, δε θέλω να ξανασχοληθώ μ' αυτήν την ιστορία, έκανα ένα 6μηνο μόνο και κόντεψα να τρελαθώ, ακόμα το σκέφτομαι και ψιλοπλακώνομαι, μη με βάζετε να κάνω επαναστάσεις τώρα...
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2008 Πολύ ευαισθητούλης είσαι manuel. Πάντως ναι, υπάρχει πάντα πιθανότητα για φύλλο πορείας. Με κληρώσεις καλούνται οι έφεδροι στις ασκήσεις. Θα σου έλεγα να κάψεις το απολυτήριο και να μην ξανασχοληθείς ποτέ με το ζήτημα, ούτε με τηλέφωνα από στρατολογικά γραφεία, ούτε με αστυνομικά τμήματα, αλλά εγώ βεβαίως έκανα πολλά περισσότερα από 6 μήνες και τα λέω αυτά έχοντας την συνείδησή μου απολύτως ήσυχη.
kirimis Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2008 έκανα ένα 6μηνο μόνο και κόντεψα να τρελαθώ, ακόμα το σκέφτομαι και ψιλοπλακώνομαι, μη με βάζετε να κάνω επαναστάσεις τώρα... Αμα δε σου αρεσει, αμα νομιζεις πως ζοριστικες ... εχεις παντα το ελευθερο να αλλαξεις υπηκοοτητα και να απαλλαγεις απο την υποχρεωση δια παντως...
Lucifer Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2008 Και να κάνεις και αλλαγή φύλου γιατί δεν αξίζεις να λέγεσαι άντρας και να πέσεις και στο γκρεμό γιατί δεν αξίζεις να λέγεσαι άνθρωπος και να κατουρήσουμε και το πτώμα σου γιατί δεν αξίζεις κηδεία. Χαηλ.
Super Moderators billdanos Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2008 Και να κάνεις και αλλαγή φύλου γιατί δεν αξίζεις να λέγεσαι άντρας και να πέσεις και στο γκρεμό γιατί δεν αξίζεις να λέγεσαι άνθρωπος και να κατουρήσουμε και το πτώμα σου γιατί δεν αξίζεις κηδεία. Χαηλ. Και να σκευτείς πως νόμιζα ότι ο όρος "Στρατόκα*λος" ισχύει μόνο εντός των στρατοπέδων!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.