johnf Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2008 Ποια μαρκα προτεινετε για μητρικη (αν μπορειτε κ γιατι)? (Gigabyte, Asus, MSI, κτλ)
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2008 Moderators Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2008 MSI για φτηνες καλες μητρικες (και για να παω κοντρα στο ρευμα) Gigabyte για πιο ακριβες μητρικες επιδοσεων και Overclocking (και για να παω επισης αντιθετα στο ρευμα της εποχης που λεει ASUS).
accosal Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2008 Έχω και Gigabyte & Asus και οι δύο είναι χωρίς προβλήματα για Msi δεν γνωρίζω.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2008 same here, Asus & Gigabyte
leukonas Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2008 Εγώ έχω και 3 τις προαναφερθήσες + μια asrock.Οτι πληρώνεις παίρνεις.Και οι 3 εταιρίες έχουν καλές μητρικές αλλά θα προτιμούσα την Asus.
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2008 Moderators Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2008 Να προσθεσω για την Asrock, οτι οι μητρικες της το μονο στο οποιο υστερουν ειναι το overclocking, και οτι κατα τα αλλα εχουν απροβληματιστη και σταθεροτατη λειτουργια.
grgz Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2008 Δυστυχώς η ASUS είναι μονόδρομος για ποιότητα και συμβατότητα.
pcfan Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2008 Και εδώ asus & gigabyte που είναι πολύ καλές. Εγώ έχω asus και με έχει βγάλει ασπροπρόσωπο και ο φίλος μου έχει μία της gigabyte που αποδείχτηκε και αυτή πάρα πολύ καλή! Γενικά αυτές είναι οι δύο ηγέτιδες εταιρίες στην κατασκευή μητρικών.
parsifal Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2008 Όποιος κινηθεί μεταξύ Gigabyte και Asus, δε βγαίνει χαμένος πιστεύω. Κάτι σαν αυτό που λέγανε παλιότερα "no one got fired for buying IBM"...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.