makis106 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2008 Στα πλαίσια μιας αναβάθμισης, κατάργησα τον IDE σκληρό μου, και τοποθέτησα έναν sata controller με τον αντίστοιχο δίσκο. Ο controller έχει φυσικά δικό του bios, το πρόβλημα είναι το εξής: Όταν το pc λειτουργεί, όλα καλά, μπορείς να κάνεις επανεκίνηση, shut down και να τον τον ξαναανοίξεις, κανονικότατα. ΑΛΛΑ, όταν μείνει το pc κλειστό για αρκετή ώρα, για να ξεκινήσει, πρέπει να κάνω τουλάχιστον 5 επανεκινήσεις, καθώς κολλάει αμέσως μόλις ξεκινάει η φόρτωση των win. Λες και όταν κρυώσει δεν δουλεύει!!! Αν έχει αντιμετωπίσει κάποιος κάτι παρόμοιο, ας με βοηθήσει...
smilefreeware Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2008 Εγώ αντιμετωπίζω παραόμοιο πρόβλημα με Achi και e-sata δίσκο. Οταν ξεκινάει μερικές φορές αναγνωρίζει γρήγορα και όλα καλά και άλλες περιμένω αρκετά. Ασε που δεν μπορούσα να κάνω boot από το DVD (DVD-SATA). Τελικά πέταξα το Achi και όλα έφτιαξαν.
makis106 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2008 Και εγώ, ετοιμάζομαι να πετάξω τον controller, το άσχημο είναι ότι πρέπει να πετάξω και τον σκληρό (WESTERN DIGITAL 250GB WD2500AAKS CAVIAR SE16 SATA)! Αλλά κάπου εκεί θα καταλήξω, να γυρίσω πίσω στον παλιό, καλό (αργό) μου ΙDE! Δεν πάει άλλο!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.