Super Moderators Thresh Δημοσ. 13 Μαρτίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 13 Μαρτίου 2009 sorry Davelis4 αλλά τα κατεβάζω από private tracker που έχει κλειστά registrations, άρα και να σου έλεγα δεν μπορείς να μπεις
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2009 Δηλαδη πληρωνεις? Δεν εχω προβλημα να δωσω και εγω για μια φορα στην ζωη μου λεφτα . Αν ναι , πες μου . No problem . Αν και στο site που μπαινω με ολα τα tv shows της Αμερικης (με καθυστερηση 10 ωρες) το εβαλα πριν απο μερικες ωριτσες οποτε ολα cool .
Super Moderators Thresh Δημοσ. 14 Μαρτίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 14 Μαρτίου 2009 όχι βέβαια απλά θέλει invitation και δεν έχω κάποιο πλέον
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2009 Ψιλο μαλακιουλια το τελευταιο επισοδιο .... Η εμενα μου φαινεται ?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 20 Μαρτίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 20 Μαρτίου 2009 μα τα παναγίδια βόδια, το σημερινό επεισόδιο τα έσπασε πολύ άσχημα... ειλικρινά πόσο πιο πάνω θα πάει η σειρά?
nikos21aek Δημοσ. 21 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2009 Παιδιά το επεισόδιο αυτό πραγματικά όμως είναι ένα θέμα από μόνο του! Τι να πρωτοπώ για αυτό που είδα. Μακράν το καλύτερο επεισόδιο που έχω δεί... Ανατροπές,μάχες,αποκαλύψεις πολλών πτυχών τις ιστορίας... Πραγματικά όμως έδωσαν ρέστα σε αυτό το επεισόδιο... ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΕΙ ΤΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΜΗΝ ΠΑΤΗΣΕΙ ΝΑ ΔΕΙ ΤΟ ΣΠΟΙΛΕΡ.ΤΟ ΓΡΑΦΩ ΚΑΙ ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΩ! Alister: Every night, the same offer, remember?And finally you said, "sign me up."That was the first seal."First seal shall be broken when a righteous man sheds blood in hell.As he breaks, so shall it break."We had to break the first seal before any others....When we win...we'll owe it all to you..Dean Winchester... Castiel:"And the righteous man who begins it...Is the only one who can finish it..."
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2009 Το episode 16 ηταν απο τα καλυτερα που εχω δει . για να πω την αληθεια ηξερα οτι αυτος ο Uriel ηταν @ρχιδι κ οτι κατι παιζοτανε πισω απο τις πλατες τους . Ο Dean εμεινε ξερος με αυτα που ακουσε.
nikos21aek Δημοσ. 24 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2009 Πώς να μην μείνει...Το σίγουρο πάντος είναι ένα...Μέχρι να βρούν οι άλλοι τι παίζει με το νησί στο supernatural θα γίνει η συντέλεια του κόσμου και κυριολεκτικα και μεταφορικά και θα γουστάρουμε!Επόμενο επεισόδιο μάλλον είναι φιλεράκι. Ψιλο μαλακιουλια το τελευταιο επισοδιο .... Η εμενα μου φαινεται ? Έχει ανεβάσει τόσο ψηλά τον πήχη που το πρότελευταίο επεισόδιο που σε γενικές γραμμές ήταν καλό επεισόδιο μας φάνηκε μαλακιούλα...
undi13 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2009 μα τα παναγίδια βόδια, το σημερινό επεισόδιο τα έσπασε πολύ άσχημα... ειλικρινά πόσο πιο πάνω θα πάει η σειρά? Mεχρι τον παραδεισο
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2009 http://www.jackbook.com/tv/supernatural-season-4-episode-17-watch-supernatural-its-a-terrible-life-online-free Μαλλον θα ειναι πολλοι ενδιαφερον το επομενο επισοδιο αφου θα δηξει πως θα ηταν οι ζωες των δυο αδελφιων αν δεν γινοταν hunters . Προφανως ο τιτλος τα λεει ολα "It's a terrible life" !!!
mindtrapper Δημοσ. 25 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 25 Μαρτίου 2009 http://www.jackbook.com/tv/supernatural-season-4-episode-17-watch-supernatural-its-a-terrible-life-online-free Μαλλον θα ειναι πολλοι ενδιαφερον το επομενο επισοδιο αφου θα δηξει πως θα ηταν οι ζωες των δυο αδελφιων αν δεν γινοταν hunters . Προφανως ο τιτλος τα λεει ολα "It's a terrible life" !!! Και που ξέρεις ότι ο τίτλος αναφέρεται στη ζωή που θα είχαν και όχι αυτή που έχουν τώρα;
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2009 Αν διαβαζες στο site που παρεθεσα θα εβλεπες .
Super Moderators paredwse Δημοσ. 25 Μαρτίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 25 Μαρτίου 2009 Eάν δεν προσέχουμε τα spoilers, τα μηνύματά μας σβήνονται!
nikos21aek Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 To παρακάτω μήνυμα δεν ξέρω γιατί κόπηκε καθώς αφορά συζήτηση με εικασίες για το τι πρόκειται να δούμε στο επόμενο επεισόδιο βασισμένο στα επίσημα πρόμο βίντεο του καναλιού που προβάλλει τη σειρά.Ούτε έχει παιχτεί το επεισόδιο και λέω τι γίνεται ώστε κάποιος που πιθανόν δεν το έχει δεί να ξενερώσει ούτε κάτι που μου φαίνεται μεμπτό.Υποτίθεται πως αυτό το thread είναι για όσους βλέπουν τη σειρά και τα πιο πάνω μηνύματα γράφουν υποθέσεις για το τι θα γίνει στο επόμενο επεισόδιο και απαντάω και εγω..Οπως και να έχει το ξαναγράφω σε σπόιλερ με μία ένσταση ότι σε σπόιλερ πρέπει να μπαίνει ότι φανερώνει στοιχεία από επεισόδια που έχουν προβληθεί και που κάποιος πιθανός αναγνώστης να μην έχει δεί ακόμη...και όχι οποιαδήποτε σενάρια ή συζητήσεις μας για το τι μπορεί να γίνει στα επόμενα επεισόδια. Στο επόμενο επεισόδιο δεν πρόκειται για το πως θα ήταν η ζωή τους αν δεν ήταν κηνυγοί καθώς στα επίσημα διαφημιστικά σποτάκια είναι ο Ντίν κοστουμάτος σε δουλειά γραφείου και ο Σαμ έρχεται σαν πελάτης? και δεν γνωρίζονται μεταξύ τους...Αφενός ο Ντιν δεν θα φορούσε ποτέ κοστούμι και αφετέρου τον αδερφό του θα τον γνώριζε.Λογικά κάτι που μπορεί να ελέγχει το μυαλό και να δημιουργεί όποιαδήποτε σκέψη θέλει στους άλλους έχει παγιδευμένα τα δύο αδέρφια.Καιρός να σκάσει μύτη και ο Μπούμπι να σώσει την κατάσταση μάλλον... Τα διαφημιστικά σποτάκια: promo vid1,promo vid2,promo vid 3,και η διαφήμιση του επεισοδίου Δεν ξέρω για εσάς αλλά σε εμένα τα επεισόδια με ghostfacers δεν με ενθουσίαζουν..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα