Προς το περιεχόμενο

Supernatural Season Four

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Παρα πολυ καλο...

Οκ ηταν το πιο τρομακτικο επεισοδιο που εχω δει.

Ισως ανατριχιαστικο να ειναι καλυτερο σαν περιγραφη.

Παντως χαιρομαι που το ειδα πρωι πρωι και οχι μονος μου το βραδυ σπιτι.

Enjoy...

Δε το βρήκα καθόλου τρομακτικό , αηδιαστικό θα έλεγα σε κάποια σημεία:devil:

• Απαντ. 229
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Μην το ψάχνεις, δες τα όλα. Ακόμα και το story να μη σου αρέσει (που είναι λίγο δύσκολο) μόνο που θα βλέπεις τον Jensen Ackles να κάνει τα δικά του θα γίνεις fan, δε παίζει.

Ναι! Ίσως ο πιο ιδιαίτερος χαρακτήρας που έχω δει σε σειρά. Ο τρόπος που συνδυάζει την καφρίλα με τη σοβαρότητα ακόμα και σε "δραματικές" καταστάσεις είναι μοναδικός. Το ύφος με το οποίο πετάει τις ατάκες -όσο αναμενόμενες και να είναι, που συνήθως δεν είναι- είναι ασύγκριτο, δε μπορείς να μην χτυπηθείς!

Just... just... AWESOME!

Επεξ/σία από nske
Δημοσ.
Ναι! Ίσως ο πιο ιδιαίτερος χαρακτήρας που έχω δει σε σειρά. Ο τρόπος που συνδυάζει την καφρίλα με τη σοβαρότητα ακόμα και σε "δραματικές" καταστάσεις είναι μοναδικός. Το ύφος με το οποίο πετάει τις ατάκες -όσο αναμενόμενες και να είναι, που συνήθως δεν είναι- είναι ασύγκριτο, δε μπορείς να μην χτυπηθείς!

Just... just... AWESOME!

Ναι, καταπληκτικός ο Jensen. Εύχομαι όταν τελειώσει το Supernatural να καταφέρει να κάνει καλή καριέρα σε σειρές ή ακόμα καλύτερα ταινίες. Δε νομίζω να έχει να ζηλέψει τίποτα από τους υπόλοιπους ηθοποιούς της γενιάς του, μάλιστα είναι ανώτερος από όποιον μπορώ να σκεφτώ τώρα.

Το επεισόδιο ήταν αρκετά καλό, όχι στα επίπεδα του mid-season finale αλλά δεν περίμενα κάτι τέτοιο. Ενδιαφέρον και πρωτοφανές για τη σειρά το twist, σε πλήρη αντίφαση με τον τίτλο της και πραγματικά ταιριαστές οι αναφωνήσεις του Dean "Humans, man!" και το reference στην real life ιστορία στην Αυστρία.

Το πέρασε ξυστά ο Kripke το μήνυμα ότι ίσως τελικά το χειρότερο που θα έχουν να αντιμετωπίσουν τα αδέρφια να μην είναι Supernatural καθόλου.

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Ρε παιδιά ποτέ έχει καινούριο επεισόδιο τώρα;

Μόλις είδα το τελευταίο και δεν μπορώ να περιμένω άλλο.Εκδηλόθηκαν οι πρώτοι τριγμοί στο δεσμό των δύο αδερφών.Η λογική λέει ότι ο σύντομος τσακωμός που είδαμε θα επαναλληφθεί ξανά αλλά επειδή τίποτα αναμενόμενο(εκτός απο τον σκοτωμό του κιτρινομάτη) δεν έχει γίνει σε αυτή τη σειρά μάλλον ούτε αυτό θα γίνει και λογικό είναι γιατί ο δεσμός των δύο αδερφών δεν μπορεί να σπάσει.Μαλλόν το κάνουν για να πλανείται το ενδεχόμενο μελλοντικής μάχης αναμεσά τους.

Πάντως ρε παιδιά δεν γίνεται.Χορίς 5η σεζόν δεν μπορούν να το τελειώσουν.Ο δημιουργός έχει δήλωσει ότι θέλει να το τελειώσει στην 5η σεζόν και λογικά κάπως έτσι το έχει στο μυαλό του.

Άμα το κόψουν στην 4η θα είναι μεγάλη ξενέρα.Ούτε το τέλος θα είναι όσο καλό πρέπει ούτε θα προλάβουν να γίνουν όλα όσα πρέπει.

Οι τηλεθεάσεις πάντως έχουν πάρει την ανιούσα φέτος και λογικά θα το συνεχίσουν.

Δημοσ.
Ρε παιδιά ποτέ έχει καινούριο επεισόδιο τώρα;

Μόλις είδα το τελευταίο και δεν μπορώ να περιμένω άλλο.Εκδηλόθηκαν οι πρώτοι τριγμοί στο δεσμό των δύο αδερφών.Η λογική λέει ότι ο σύντομος τσακωμός που είδαμε θα επαναλληφθεί ξανά αλλά επειδή τίποτα αναμενόμενο(εκτός απο τον σκοτωμό του κιτρινομάτη) δεν έχει γίνει σε αυτή τη σειρά μάλλον ούτε αυτό θα γίνει και λογικό είναι γιατί ο δεσμός των δύο αδερφών δεν μπορεί να σπάσει.Μαλλόν το κάνουν για να πλανείται το ενδεχόμενο μελλοντικής μάχης αναμεσά τους.

Πάντως ρε παιδιά δεν γίνεται.Χορίς 5η σεζόν δεν μπορούν να το τελειώσουν.Ο δημιουργός έχει δήλωσει ότι θέλει να το τελειώσει στην 5η σεζόν και λογικά κάπως έτσι το έχει στο μυαλό του.

Άμα το κόψουν στην 4η θα είναι μεγάλη ξενέρα.Ούτε το τέλος θα είναι όσο καλό πρέπει ούτε θα προλάβουν να γίνουν όλα όσα πρέπει.

Οι τηλεθεάσεις πάντως έχουν πάρει την ανιούσα φέτος και λογικά θα το συνεχίσουν.

γιατι να το κοψουν??

Δημοσ.
γιατι να το κοψουν??

Έλα μου ντε!Πάντως δεν είναι σίγουρο 100% ότι θα κάνουν 5η σεζόν και από ότι έχει πάρει το μάτι μου η σειρά γίνεται κάθε χρόνο και πιό low budget.

Παντώς μιλάμε για απίστευτη σειρά,είναι απορίας άξιο πως δεν την βλέπει πιο πολύς κόσμος.

Βλέπεις άλλες σειρές και χτυπάς το κεφάλι σου στον τοίχο από την βαρεμάρα που πέφτει,προχοράει η υπόθεση με ρυθμούς χελώνας και γίνονται κύκλοι στα ίδια και στα ίδια όλη την ώρα για να βγουν οι χρονιές και στο supernatural άντε να υπάρξουν και 5 6 βαρετά επεισόδια τη χρονιά,η υπόθεση..μαμεί και δέρνει και κάθε χρόνο το πάνε ακόμη και καλύτερα.

Άμα γίνει η αποκάλυψη στο τέλος της χρονιάς θα έχει πάει πολύ αλλού η σειρα και η 5η σεζόν θα σπάει κόκκαλα

Δημοσ.

13 Μαρτίου το επόμενο επεισόδιο έβγαλε ανακοίνωση το κανάλι.

Τουλάχιστον θα αξίζει τον κόπο η αναμονή γιατί θα είναι καλό επεισόδιο μάλλον.Κάπου διάβασα ότι θα έχει σφραγγίδα και μάχη του Ντίν με θεριστή.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
  • Super Moderators
Δημοσ.

δεν έχει προβληθεί ακόμα...διαφορά ώρας...σε δικιά μας ώρα είναι ξημερώματα...

Επισκέπτης
Δημοσ.

Εσυ απο που τα βλεπεις ? Ξερεις πουθενα να το δω η να το κατεβασω? Κανε μου πμ σε παρακαλω .

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...