Προς το περιεχόμενο

Supernatural Season Four

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
κααααλα, η καλυτερη σειρα που βλεπω φετος, και η καλυτερη που εχω δει γενικα. Αν δε ξενερωσεις με τα αρχικα επεισοδια θα γουσταρεις.

Ειναι η μονη σειρα που ξερω στην οποια ισχυει οτι η season 4 ειναι καλυτερη απτην 3, η 3 καλυτερη απτη 2, και η 2 καλυτερη απτην πρωτη.

Πω πω τελειο το 10, μακαρι να συνεχισει ετσι!!

Ξεκινα την αλλα για να εχεις μια ολοκληρωμενη αποψη καλυτερα να δεις πανω απο 10 επεισοδια.Στην αρχη ειναι αυτοτελες αλλα αργοτερα αρχιζει να δενεται η υποθεση και να ακολουθουν ενα main story,τελος οπως ειπαν και αλλοι οσο παει γινεται και καλυτερη με αποκορυφωση την 4η σεζον που εχουν δωσει πραγματικα τον καλυτερο τους εαυτο!

Μην το ψάχνεις, δες τα όλα. Ακόμα και το story να μη σου αρέσει (που είναι λίγο δύσκολο) μόνο που θα βλέπεις τον Jensen Ackles να κάνει τα δικά του θα γίνεις fan, δε παίζει.

Thank u all guys!!! Επεσε ηδη παραγγελιά για 1η σεζον.

• Απαντ. 229
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Είδα το 10 σήμερα... άλλο ένα απίστευτο επισόδειο. Κρίμα που θα κάνουν σχεδόν 2 μήνες να βγάλουν το επόμενο (και λογικά θα είναι filler).

Μ'αρεσε σαν ιδέα ότι

ο Dean δεν βασανίζεται τόσο καιρό για όσα του κάναν στην κόλαση, αλλά για όσα έκανε αυτός

Κατάλαβε κανείς που κατελήξαν

η Άννα και ο Άλασταρ στη σκηνή που αυτή ξαναγίνεται άγγελος?

Δημοσ.

Νομιζω πως ο ενας κατεληξε στην κολαση και η αλλη στον παραδεισο.

Παντως εμενα μαρεσε η ιδεα της μαχης μεταξυ αγγελων και δεμονων.

Και νομιζω οτι η Αννα θα ξαναεμφανιστει. Απλη διαισθηση

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Στο τελευταιο εβγαζε αυτο το πρασινο σαν μυξα παραθυρακι, και ελεγε οτι το επομενο θα ειναι 15 Ιανουαριου...:-(

Εχω πληροφορίες(αξιόπιστες) οτι το κανουν για να τελειώσουν την σεζον μεχρι τοτε(τα γυρίσματα) Γιατι σκευτονται να βγαλουν ταινια μετα απο αυτον τον κύκλο :-)

Δημοσ.
Εχω πληροφορίες(αξιόπιστες) οτι το κανουν για να τελειώσουν την σεζον μεχρι τοτε(τα γυρίσματα) Γιατι σκευτονται να βγαλουν ταινια μετα απο αυτον τον κύκλο :-)

Ειναι ο τελευταιος κυκλος της σειρας αυτος εδω??? Ποσα επεισοδια σκοπευουν να βγαλουν???

Να ναι καλα η γριπη και τα 39αρια. Αραχτος με κουβερτουλα και μανταρινακια ειδα χρονο dt τα 16 επεισοδια του πρωτου κυκλου. Οπως το ειπαν τα παιδια πιο πανω. Στην αρχη ολα τα επεισοδια ειναι αυτοτελη. Απο το 13 και μετα ομως ερχεται ενα main plot το οποιο κανει το πραγμα πολυ πιο ενδιαφερον.

Γουσταρω οτι παρολο που εχουμε να κανουμε με μεταφυσικα stuff δεν χανεται το μετρο της λογικης εξηγησης, γουσταρω επισης τους ρολους των 2 αδερφων αλλα αυτο που τσιτωνει παραπανω μετα απο τα 16 πρωτα επεισοδια ειναι το οτι φαινεται μια συνδεση με το Carnivale. Ισως να ειναι νωρις για μια τετοια συγκριση αλλα αυτη η διαφενομενη μαχη καλου-κακου ισως γεμισει τα κενα απο το μετριοτατο τελος του carnivale.

• Super Moderators
Δημοσ.
Το εκοψαν χωρίς λογο οι μα**κες(sorry) της HBO

όχι sorry, και λίγα λες...

(θυμάμαι κάποιον άλλο που τους είχε ρίξει τα άπειρα μπινελίκια :P )

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

εγω παντως καταλαβα απο το τελευταιο επεισοδιο οτι ο ντιν στην κολαση ηταν σε εναν τροχο επι 30 χρονια και τον βασανιζαν.τα υπολοιπα10 βασανιζε αυτος καινουριες ψυχες

Δημοσ.

Ενα εχω να πω, οτι εχω χρονια να δω σειρα που τοσο αργα(4η χρονια) κανει τον καλυτερο της κυκλο

ΜΑΚΑΡΙ να τελειωσει αλα Καντονα, δεν θελω να παρει την κατω βολτα, τωρα να φυγει, που αγγιζει το τελειο

Ειναι μαθημα στο Πριζον και το Heroes ΠΩΣ ΣΤΟΝ #$#@ βαζεις τις ανατροπες σε μια σειρα χωρις ανα 10'' καποιος να αλλαζει στρατοπεδο για τον χαβαλε αλλα και στο Λοστ πως ειναι δυνατον να απαντας ερωτηματα και πραγματα που ειπες πριν 10 επισοδεια χωρις να χανεται η μαγεια(αν και η 4η Λοστ και αυτη απαντησε πραγματα)

Γινεται εξαιρετικη δουλεια, απο τις λεπτομεριες(πχ η Αννα φορουσε λευκα, η Ρουμπι μαυρα) μεχρι το ψυχολογικο(ισως καταλαβαινουμε γιατι ο Ντην τραβαει τοσο ζορι με τον Σαμ και τις δυναμεις του και γιατι δεν θελει να τις χρησιμοποιει)

Μαρεσει που ο demon brother πηδιεται με τον δαιμονα και ο brother with the plan from God πηδιεται με τον Αγγελο

και πως ειναι στην μεση μιας μαχης out of their league και ομως κρατανε την πιο σωστη συμπεριφορα και απο τα 2 στρατοπεδα.

Μονη ερωτηση ειναι οτι γιατι η Αννα και γενικα οι αγγελοι λενε οτι ειναι cold stone χωρις συναισθηματα, χωρις τιποτα και παρολα αυτα μεσα στα επισοδεια τους βλεπουμε να εχουν ανθρωπινη λογικη, συναισθηματα, αμφιβολιες, σκεψεις. Καταλαβαινω οτι ο Κριπκε δεν θελει να ειναι ολα μαυρο ασπρο(γιαυτο ο Ουριηλ ειναι τοσο μαλακας και η Ρουμπι καλα κραταει αψογη σταση) αλλα καπου δεν κολλαει

Μαρεσει πολυ παντως που δειχνει αυτη η σειρα ποσο ''γκριζα'' ειναι η περιοχη της ψυχης ενος ανθρωπου, του οποιουδηποτε ανθρωπου. Ειναι καπως ειρωνικο οτι εχει τον τιτλο Supernatural οταν αλλες σειρες θα επρεπε να λεγονται ετσι αφου εχουν ηρωες ανθρωπους που φαιρονται σαν υπερφυσικα οντα

-----Προστέθηκε 26/12/2008 στις 03 : 29 : 24-----

όχι sorry, και λίγα λες...

(θυμάμαι κάποιον άλλο που τους είχε ρίξει τα άπειρα μπινελίκια :P )

Παρων!!!! .

-----Προστέθηκε 26/12/2008 στις 03 : 30 : 50-----

Μην το ψάχνεις, δες τα όλα. Ακόμα και το story να μη σου αρέσει (που είναι λίγο δύσκολο) μόνο που θα βλέπεις τον Jensen Ackles να κάνει τα δικά του θα γίνεις fan, δε παίζει.

Τι να λεμε...ειναι στην φαση του...It's the eye of the tiger, it's the key to the fight κτλ

Δημοσ.

Το Supernatural είναι χαλαρά η καλύτερη σειρά φέτος.Το Prison Break έχει πέσει πολύ,και το House δεν είναι και στα καλύτερα του(το λέω γιατί αυτές τις τρεις παρακολουθώ).Βασικά δεν έχω μείνει παραπονεμένος από καμία season του Supernatural,αλλά η τέταρτη και ειδικά η πρεμιέρα,και τα 2 τελευταία επεισόδια,ήταν απλά φοβερά.

Έχει περάσει ένας μήνα από το τελευταίο επεισόδιο,και δεν αντέχω άλλο!!!!!Άντε να έρθει 14 Γενάρη.Άντε!

Δημοσ.

Μ εχετε φτιαξει μποιζ!!!

Εχω ακομη 3 επεισοδιακια να τελειωσω και την τριτη σεζον αλλα ανυπομονω να φτασω στη 4η που απ'οτι φαινεται μαμει και δερνει. Κριμα που ειχαμε την απεργια περσι και παιζουν κατι ακυρα επεισοδια στην τριτη σεζον.

Για πειτε τωρα τι παιζει??? Ποσα επεισοδια θα χει η 4η σεζον? Θα βγει και 5η? Παιζει πουθενα κανα soundtrack της σειρας?

Αυτα τα ολιγα.

Δημοσ.

1. Λογικα θα εχει 22-24. Να λες ΔΟΞΑ ΤΩ ΚΡΙΠΚΕ που βλεπεις μερικες μαλακιες στην 3η για να μην χαραμιζοταν το υλικο που εκανε την 4η να γαμει.

2. Μακαρι να την κοψουν τωρα. Παντως δεν βλεπω να γινεται. Το CW εχει πλεον main target=>girls 15-25 αλλα με το Smallville να τελειωνει, το Supernatural να κανει καλα νουμερα για το καναλι και με τα αποτυχημενα πειραματα του ΣΚ που δανεισε χρονο στην ουσια αν το κοψουν θα μεινουν με οχι target αλλα γενικα audience τις εφηβες κοπελιτσες. Και οι εφηβες κοπελιτσες θα παρουν ρουχα, θα παρουν κραγιον, θα παρουν τσαντες αλλα καποιος πρεπει να παρει και κανα Wii και κανα comic και κανα psp

Δημοσ.

22 επεισόδια θα έχει η 4η season.

Τώρα,είμαι σχεδόν σίγουρος ότι θα υπάρξει και 5η season καθώς η σειρά παρουσίασε ιδιαίτερη αύξηση στα νούμερα.42% είχα διαβάσει είχε αύξηση και μάλιστα ήταν πρώτο στα show που αύξησαν τη θεαματικότητα τους από τη περυσινή season.

Εμένα πάντως μ'άρεσαν πολύ και τα επεισόδια της τρίτης,δε καταλαβαίνω προς τη η δυσφορία!:P

Δημοσ.
22

Εμένα πάντως μ'άρεσαν πολύ και τα επεισόδια της τρίτης,δε καταλαβαίνω προς τη η δυσφορία!:P

+1 agree ουτε εγω καταλαβαινω γιατι το λενε μερικοι αυτο ολες οι season ειναι το λιγοτερο φοβερες δεν μπορω να ξεχωρισω καποια εως μετρια.

Δημοσ.

Η 3 ηταν καλύτερη απο την 2 που ηταν καλυτερη απο την 1

Απλα η τρια ειχε την ατυχια να γυρισει τα πρωτα επισοδεια κανονικα, σαν να ηταν full season, μετα μαθαναι για την απεργια οποτε καναν ενα μικρο σερι μουφα επισοδειων για να τελειωσουν με 2-3 γαματα σερι. Δεν φταινε οι ιδιοι, η απεργια φταιει. Μια χαρα ηταν η 3 γενικα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...