Προς το περιεχόμενο

Supernatural Season Four

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Kneελ before Tod !!! :lol:

Θα προχωρησει, που θα παει...

Τα "κεντρικα" επισοδεια σε καθε σεζον ειναι γυρω στα 5-7, οποτε τα αλλα πρεπει αναγκαστικα να ειναι FOTW ...

Και μεχρι τωρα το κανει καλυτερα απο αλλες πιο γνωστες σειρες...

(αυτο το Smallville ρε γμτ εχει καταντησει σαπουνοπερα)...

• Απαντ. 229
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

το εχω κόψει καιρό το smallville...

Οσο για το supernatural αλλο ενα επεισοδiο ειναι filler μετα ειναι ενα διπλό (λογικά θα το χωρίσουν οχι ενιαίο) και μετα τερμα στα fillers μεχρι το 22o επεισοδιο :)

Δημοσ.

Βάσει των προηγούμενων season, μυρίζομαι ότι τη δουλειά μας τη φέρνουν σιγά σιγά...Σκεφτείτε πόσες φορές έχουν δείξει Lilith και Ruby φέτος. Χώρια που μέχρι να προλάβουν τα παιδιά να σταματήσουν τις 66 (!) σφραγίδες του Αρμαγεδδών, οι σεναριογράφοι έχουν υλικό για 2 σεζόν ακόμα (τουλάχιστον). Οπότε, παρόλα τα light-αλλά-παρόλαυτα-ποιοτικότατα επεισόδια, προβλέπω τρελό πανικό μέσα στα Χριστούγεννα-άλλοι θα γιορτάζουν και εμείς θα περιμένουμε η γιορτές να περάσουν να δούμε τι έγινε στο Supernatural!

Δημοσ.

το τελευταιο επεισοδιο ήταν λίγο βαρετό κατα την ταπεινη μου γνώμη :(

παρα τ'αυτα ειναι καταπληκτικη σειρα!Ελπίζω να συνεχιστει ακομα!

Δημοσ.

Μόλις είδα το 09, και το μόνο που έχω να πω ότι η σειρά έχει ξεφύγει. Μακράν η καλύτερη από ότι άλλο έχω δει φέτος. Περιμένω πως και πως το επόμενο.

Μεγάλα Spoiler για το επόμενο (10)...

Επιστρέφει το μέντιουμ που είχε δει τον άγγελο και τυφλώθηκε, που γενικά ήταν ενδιαφέρον χαρακτήρας.

Πρέπει να πέφτει ξύλο ανάμεσα στα αδέρφια και τους αγγέλους

Τα παρακάτω είναι leaked σκηνές με πολλά spoilers

http://www.youtube.com/watch?v=guYp2HzR2Lk

http://www.youtube.com/watch?v=Bi9CGobclxQ

http://www.youtube.com/watch?v=OnsG6iD2mwA

• Super Moderators
Δημοσ.

πράγματι το episode 09 ήταν απίστευτο but holy sith το 10 θα τα σπάει τελείως!

Δημοσ.

κατι που συνηδειτοποιησα βλεποντας το σαμ με τη ρουμπι να κανουν οτι κανουν.

Στο πρωτο επεισοδειο του 4 κυκλου οταν πρωτοβλεπει ο Ντιν το Σαμ το γκομενακι που ανοιγει την πορτα ειναι η ρουμπι :S

Χαμπαρι δεν ειχα παρει μεχρι τωρα

Δημοσ.

Νομίζω ότι το τελευταίο επεισόδιο ήταν από τα καλύτερα του 4 κύκλου. Μάθαμε και κάποια πραγματάκια

για το τι έκανε ο Σαμ το διάστημα εκείνων των 6 μηνών χωρίς τον Ντην, ώρα να μάθουμε και για τον Ντην

Μέχρι αυτήν την ώρα. Δεν με χαλάνε τα fillers αλλά καλύτερα να μην είναι σαν το 4χ08.

Δημοσ.

καλυτερα που δεν την βλεπουν γιατι απο οτι φενεται οι δημοφιλες σειρες παιρνουν τον κατηφορο (prisonbreak,heroes).Το supernatural ειναι διαμαντι για λιγους :-D.

Aψογο και το τελευταιο,πραγματικα για μενα ειναι η καλυτερη σειρα για φετος...

Lighter122 σιγουρα αρχιζει παλι 15;Γιατι καπου διαβασα για 29 Ιανουαριου :-(

Δημοσ.

Συγνωμη για το ακυρο ποστ ρε παιδια αλλα η σειρα λεει??? Θελω να ξεκινησω να βλεπω κατι καινουριο και ψαχνομαι. Πηρα μια πρωτη εικονα απο το tv.com αλλα μου φαινεται πολυ κλισε η ιστορια.

Δημοσ.

κααααλα, η καλυτερη σειρα που βλεπω φετος, και η καλυτερη που εχω δει γενικα. Αν δε ξενερωσεις με τα αρχικα επεισοδια θα γουσταρεις.

Ειναι η μονη σειρα που ξερω στην οποια ισχυει οτι η season 4 ειναι καλυτερη απτην 3, η 3 καλυτερη απτη 2, και η 2 καλυτερη απτην πρωτη.

Πω πω τελειο το 10, μακαρι να συνεχισει ετσι!!

Δημοσ.
Συγνωμη για το ακυρο ποστ ρε παιδια αλλα η σειρα λεει??? Θελω να ξεκινησω να βλεπω κατι καινουριο και ψαχνομαι. Πηρα μια πρωτη εικονα απο το tv.com αλλα μου φαινεται πολυ κλισε η ιστορια.

Ξεκινα την αλλα για να εχεις μια ολοκληρωμενη αποψη καλυτερα να δεις πανω απο 10 επεισοδια.Στην αρχη ειναι αυτοτελες αλλα αργοτερα αρχιζει να δενεται η υποθεση και να ακολουθουν ενα main story,τελος οπως ειπαν και αλλοι οσο παει γινεται και καλυτερη με αποκορυφωση την 4η σεζον που εχουν δωσει πραγματικα τον καλυτερο τους εαυτο!

Δημοσ.

Μην το ψάχνεις, δες τα όλα. Ακόμα και το story να μη σου αρέσει (που είναι λίγο δύσκολο) μόνο που θα βλέπεις τον Jensen Ackles να κάνει τα δικά του θα γίνεις fan, δε παίζει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...