KaizerSoze Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2008 Tι ειχαν τα ματια? ΚΑΛΑ, για το μετα απλα...ενταξει...τους βγαινει στην σειρα οτι περνανε γαματα. Ειδικα ο aCKLES πρεπει να ειναι μεγαλο μπουρδελο σαν ανθρωπος
dismemberer Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2008 (επεξεργασμένο) 40.07-40.12 kaizersoze. Οσο για αυτο που λες για τον ackles, τσεκαρε λιγο στο youtube για bloopers. και ο Padalecki δεν ειναι πολυ πιο σοβαρος Επεξ/σία 31 Οκτωβρίου 2008 από dismemberer
KWSN_Men Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2008 Πολύ καλό επεισόδιο... This is not the first time I have... purified a city... Bring it on!!!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2008 πράγματι το episode τα σπάσε
sno0py Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2008 Φυσικα και τα σπασε supernatural ειναι αυτο αμα συνεχισει ετσι θα βαλλει υπερτατα στανταρ για αλλες σειρες του ειδους στο μελλον...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2008 ρε Daveli, βάλε το μυαλό σου να σκεφτεί...υπάρχουν άτομα που δεν έχουν δει το επεισόδιο, βάλε ένα καταραμένο SPOILER TAG!!!
Super Moderators paredwse Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2008 Mηνύματα που αποκαλύπτουν μέρος ή το σύνολο της υπόθεσης έργου ή επεισοδίου θα διαγράφονται άνευ ετέρου!
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2008 Ουπς... Συγνωμη παιδια , δεν γραφω συχνα εδω περα και ξεχαστηκα . Θα το θυμαμαι παντως την επομενη φορα .
Absinthe Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2008 Με διαφορα ο,τι καλυτερο παιζει φετος (αντε μαζι με μπιγκ μπανγκ για μενα, αλλα αυτο ειναι προσωπικο βιτσιο).
mindtrapper Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2008 Με διαφορα ο,τι καλυτερο παιζει φετος (αντε μαζι με μπιγκ μπανγκ για μενα, αλλα αυτο ειναι προσωπικο βιτσιο). You are not alone, ακριβώς ίδια και η δική μου άποψη.
innerwisp Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2008 Προσωπική μου άποψη είναι ότι στα τελευταία επισόδεια την έχουν παραελαφρύνει την υπόθεση.
parisb Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2008 Τα τελευταια επεισοδια ηταν στο κλιμα του haloween και γι'αυτο ηταν πιο light. Ακομα και αυτα ομως βλεπονται πολυ ευχαριστα και δεν ειναι ξενερα.
logo15 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2008 Το επεισόδιο που βγαίνει σημερα μου ακούγετε καλό... ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΡΟΧΩΡΆΝΕ ΓΑΜΏΤΟ!!!ΟΛΟ ΣΕ ΣΤΙΛ ΦΙΛΛΕΡ ΠΑΝΕ ΜΕ ΛΙΓΑ CLUES!!!(σορρυ για τα caps) Ενα spoilerακι πηγάδι των ευχών :devil:
dekulinkgr Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2008 μολις ειδα το τελευταιο επεισοδιο.δεν ηταν ασχημο.ειδικα με το αρκουδακι και εκει που εκανε αποπειρα αυτοκτονιας,πεθανα στα γελια. μεχρι στιγμης η καλυτερη σειρα για φετος.δεν εχω ξεκινησει βεβαια το house......
KWSN_Men Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2008 Ναι εντάξει, πλάκα είχε, αλλά δεν πρόχωράει γμτ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα