Προς το περιεχόμενο

Supernatural Season Four

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Εγω απο την αλλη θα γουσταρω να παρει ο σαμ το μερος των "κακων" οπως επισης θα γουσταρω αν στην τελικη σφαξουν ολους τους ανθρωπους, ετσι για αλλαγη ρε παιδι μου. Δε μπορω το κλασικο "παντα τη γλιτωνει το γαμοκογιοτ" με τον ενα η τον αλλο τροπο.

Meh. Εχουν αλλαξει οι καιροι που τα λεγαμε αυτα..

Με τπτ δεν γουσταρω να ερθουν αντιμετωπα τα αδελφια.. Θα ξενερωσω..

Και κατι αλλο ρε σεις που δε βλεπω να το σχολιαζετε..

Ειμαστε σιγουροι οτι ο καστιελ ειναι σιγουρα αγγελος?

Ταιριαζει σε αγγελο η ατακα "δειξε μου λιγο σεβασμο γιατι θα σε ξαναστειλω στην κολαση"???

Κανεις δεν μπορει να ειναι σιγουρος αλλα για αυτο που προσπαθει να μας δειξει μεχρι στιγμης σεναριακα η σειρα μια χαρα τον παρουσιαζει.. Kαποια στιγμη τον ρωτησε ο Ντην ακριβως αυτο αν θυμασαι και του ειπε o Kαστιηλ.. "Οι αγγελοι ειναι πολεμιστες του Θεου.."

Περαν αυτου μπορει η εικονα του να ειναι σκληρη ομως ο Καστιηλ εχει δειξει μια ωμη καλοσυνη και υποστηριζει την εικονα που του εχουν αποδοσει σεναριακα.. Δεν ειναι ξενος ο ρολος του δλδ και δεν απεχει μεχρι στιγμης απο αυτο που θελουν να παρουσιασουν..

• Απαντ. 229
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Meh. Εχουν αλλαξει οι καιροι που τα λεγαμε αυτα..

Σε εχασα η αληθεια ειναι...

Αυτο που ειπα ειναι οτι εγω (ΕΓΩ u know..) θα ηθελα να γινει αυτο που ειπα.

Απο κει και περα τι με ενδιαφερει τι λεγατε,ποτε το λεγατε και γιατι το λεγατε?

no offence φιλε, απλα μου κανει εντυπωση η απαντηση σου

Δημοσ.

1. Ο ηθοποιος που παιζει τον Καστιηλ σε σχετικη ερωτηση-οτι πολλοι αμφιβαλλουν αν ειναι οντως αυτος που λεει-απαντησε οτι με οτι εχει διαβασει σε σεναρια και εχει γυρισει μεχρι στιγμης δεν πεταει φουμαρα και ειναι οντως αγγελος και δεν παιζει υποχθονιο σχεδιο. Οποτε αναμενουμε κρατωντας οτι ειναι αγγελός προς το παρον

2. Καιγω θα γουσταρα ενα τελος αλα Angel, δηλαδη οχι ζησαμε εμεις καλα και αυτοι καλυτεροι αλλα πιο "personally I wanna slay the dragon"

Δημοσ.

Δεν βλεπω να μου απαντησατε ... απλως ποτε παιζει το επομενο ? Επισης εμενα μου αρεσε στο τελος που λεει . "You will have to end it" , "Or we will" ...

Δημοσ.
Σε εχασα η αληθεια ειναι...

Αυτο που ειπα ειναι οτι εγω (ΕΓΩ u know..) θα ηθελα να γινει αυτο που ειπα.

Απο κει και περα τι με ενδιαφερει τι λεγατε,ποτε το λεγατε και γιατι το λεγατε?

no offence φιλε, απλα μου κανει εντυπωση η απαντηση σου

None taken no worries.. Ειπα οτι απλα αυτο εχει αρχισει και γινεται σε αρκετες ταινιες οποτε και αυτο ειναι πλεον τετριμμενο..

Δημοσ.

Kαιγω το ιδιο, ηταν old fashion fotw

Απο την αλλη μπορω να πω οτι ηταν ΚΑΛΟ fotw και εχωντας και την συνδεση με τον Sam του κακου του επισοδειου νομιζω πως ηταν ενα ευχαριστο διαλλειμα απο το τρελο rollercoaster των 3 πρωτων επισοδειων, ενταξει, σε τετοιου ειδους σειρες δεν γινεται να βγουν 22 γαματα.

μαντεψια, και το επομενο ετσι low και fotw θα ειναι

Δημοσ.

Eλα σας εφτασα και εγω οχι αστεια μεσα σε 2 βδομαδουλες εβγαλα 3 season και τωρα θα δω το 4ο επισοδειο της 4ης season!!!Αρρωστια λεμε!!!

Εκει που ελεγες οτι θα ειναι μια βελτιωμενη σειρα στυλ μαγισες με διεψευσε...ειδικα στην season 4 ετσι οπως ξεκινησε προμηνυει μεγαλεια μακαρι να μην μας διαψευσει!

Δημοσ.

Το 5ο τα σπάει απλά. Όχι με τον τρόπο που τα σπάει το Supernatural συνήθως αλλά υπήρχαν στιγμές που είχα γ@μηθεί στο γέλιο.

Δείτε το και θα καταλάβετε...

Δημοσ.

Μπορεί να ήτανε ένα επεισόδιο fotw αλλά τα έσπασε, από τα καλύτερα επεισόδια και θα συμφωνήσω με τα προηγούμενα πόστς.

το Supernatural presents Jensen Ackles μετά τους "τίτλους τέλους" τα έσπασε :-D

Τρελό, πάρα πολύ καλό!!! :D

Δημοσ.

καλα ενταξει οι τιτλοι τελους ηταν απαιχτοι...

επισης μην ξεχασω και την τσιριδα με το που ειδε την γατα :-D

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...