Super Moderators Thresh Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 οκ το 2ο επεισόδιο μου άνοιξε την όρεξη πιο πολύ από το 1ο... η 4η season αναμένεται πολύ EPIC
stafftw Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 καλα ενταξει η σειρα δεν υπαρχει πουθενα στον χαρτη...τρελη πωρωση...το 2ο επεισοδειο με εκανε πιο ανυπομονο για τη συνεχεια..ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΑΛΛΟ
Steven Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2008 Πραγματικά το story σπάει κόκκαλα! Με 2 επεισόδια εχει ανέβει στην κορυφή η σειρά!! Τέτοια αρχή έχω πολλά χρόνια να δω, αν το συνεχίσουν έτσι πραγματικά θα είναι epic!! Ξέρουμε για πόσες season μιλάμε? Είναι η τελευταία ή το όλο story που έχουμε τώρα θα διαρκέσει παραπάνω από μια season?
mindtrapper Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2008 Έβαλαν Lucifer στο παιχνίδι. Κάτι μου λέει ότι πάνε να τα δώσουν όλα για όλα. Δυστυχώς επειδή θα ήθελα πολύ να πάει πάνω από 4 seasons, ευτυχώς επειδή κάθε εβδομάδα θα μας πέφτουν τα σαγόνια όταν δεν έχει filler. Κάθε χρονιά τους κόβουν budget και αυτοί απλά μεγαλουργούν. Ώρες ώρες μου φαίνεται ότι ο μόνος λόγος που δεν την έχουν κόψει είναι ότι φοβούνται για επίθεση στα γραφεία τους από οργισμένους fans. Κάτι που έπρεπε να είχε γίνει με το Angel, αλλά αυτό είναι άλλο story.
Absinthe Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2008 Πολλα υποσχομενη η σιζον πρεμιερ. Αντε, γιατι ο,τι αλλο εχει βγει μεχρι τωρα δεν βλεπεται (πλην σταθερης αξιας ακα ντεξτερ) BRING OLD RUBY BACK. Δεν ξερω πως. Βρειτε το.
KaizerSoze Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2008 Ok,ενταξει, τι να λεμε, αν αυτο ειναι το κλασσικο filler επισοδειο fotw(γιατι τετοιο ηταν στην ουσια) που εχουν τα επισοδεια 2-4 καθε κυκλου σε καθε σειρα τι να λεμε...Χαμος!!! Και επιτελους δικαιωθηκα για τον καριολη τον Διαβολο που χτυπιεμαι εδω και ενα χρονο Η σειρα σπερνει και νομιζω οτι μονο με το Dexter και ισως με το House συγκρινεται στην λαχταρα που εχω να δω καθε βδομαδα επισοδειο(κοινως με το που βγουν τα subs το βλεπω ενω αλλες σειρες πχ Heroes ή Prison αμα αργησω να τα δω μπορει να περιμενω και βδομαδα να δω 2 μαζεμενα) ΥΓ. ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΓΑΜΩ ΤΑ SOUNDTRACKS ακομα και για μενα που δεν ακουω ροκ.Τα εχει σπασει γενικα ο Κριπκε φετος
Super Moderators Thresh Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2008 η σειρά πάει από το καλό στο καλύτερο... και το σημερινό επεισόδιο τα σπάσε!
Absinthe Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2008 Γ@μει και δερνει το σουπερνατσουραλ φετος. Απο το καλο στο καλυτερο. Αν φερουν και την παλια Ρουμπι πισω, θα εχω βρει την σειρα του φετινου χειμενα απο τωρα.
mindtrapper Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2008 Δεν παίζει, μάλλον ήθελε πολλά φράγκα και με τους περιορισμούς στο budget τους δεν τα βρήκανε. Οπότε βολέψου με το μελαχροινάκι. Στο επεισόδιο τώρα, ήξερα το θέμα αλλά το περίμενα filler και μέτριο με αυτά που είχα ακούσει. Boy was i wrong. Τυφλή εμπιστοσύνη στον Kripke, θα την πάει ψηλά τη σειρά φέτος. Ίσως όχι σε τηλεθέαση αλλά σίγουρα σε legendary status σαν μια από τις καλύτερες σειρές στην TV ever... Sammy, wherever you are ... mom is a babe. I'm going to hell. Again. Θεός
sno0py Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2008 Ξεκινησα την σειρα μονο απο τα σχολια σας εδω μολις μπηκα στην δευτερη season!!!Καλη ομολογω αξιζει!!!
Absinthe Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2008 Δεν παίζει, μάλλον ήθελε πολλά φράγκα και με τους περιορισμούς στο budget τους δεν τα βρήκανε. Οπότε βολέψου με το μελαχροινάκι. Στο επεισόδιο τώρα, ήξερα το θέμα αλλά το περίμενα filler και μέτριο με αυτά που είχα ακούσει. Boy was i wrong. Τυφλή εμπιστοσύνη στον Kripke, θα την πάει ψηλά τη σειρά φέτος. Ίσως όχι σε τηλεθέαση αλλά σίγουρα σε legendary status σαν μια από τις καλύτερες σειρές στην TV ever... Sammy, wherever you are ... mom is a babe. I'm going to hell. Again. Θεός Οκ να το δεχτω για τα φραγκα, αλλα εστω και με το περιορισμενο μπατζετ δεν μπορουσαν να βρουν καποια καλυτερη απο αυτη την ξεπλυμενη? Τοσα δροσερα ξανθα -γουοναμπι ακτορς- κοριτσακια υπαρχουν.
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2008 Εγω ειχα πορωθει το καλοκαιρι που επαιζε το season 2 στο star και τα ειδα ολα τα επισοδεια , μετα πηρα το season 3 απο ενα φιλο , και αυτη τη στιγμη βλεπω το episode 3 season 4 . Εγω τα season 4 τα κανω torrent , εσεις πως στα βλεπετΕ? Επισης δεν εχουν υποτιτλους , ξερετε πως μπορω να βαλω?Οχι οτι εχω προβλημα με τα αγγλικα μου ...
KaizerSoze Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2008 Δεν υπαρχει!!!Αυτο δεν γινεται, ουτε ο Νικ ο Γκαλης τετοια ευστοχια Και της Πεμπτης το επισοδειο Α-Π-Ι-Σ-Τ-Ε-Υ-Τ-Ο οι τυποι ειναι On fire, η σειρα ειναι οτι καλυτερο παιζει αυτη την στιγμη σε action/adventure στην Αμερικανικη τηλεοραση και αν δεν ηταν στο CW αλλα σε κανα Fox θα βαραγε 30Μ θεατες!!!Μιλαμε η πλοκη και το δραμα ειδικα αφου η μαμα τελικα ηταν κηνυγος και στην ουσια γαμησε την υπολοιπη ζωη του Σαμ και ολα αυτα για χαρη του μπαμπα τους που αμα ηξερε τι εχει συμβει τοτε θα ηταν με το πιστολι στον κροταφο για αυτοκτονια και η απειλες του Καστιηλ και δεν συμμαζευεται. Εχω κολλησει μονο σε ενα σημειο που ΕΙΤΕ λεω παπαρια(μιας και δεν ειδα τον Ντην να το αναφερει μεχρι το τελος) ΕΙΤΕ ειναι επιτηδες και ετοιμαστειτε για μεγαλα δραματα στο μελλον ιδεα μου ή τελικα ο Ντην φταιει για την μαλακια που εχει γινει? Αν δεν ηταν αυτος με το βιβλιο κτλ η Μαιρη δεν θα εμπαινε στο ματι του YED. Αλλα τοτε τι τον πηγε πισω ο Καστιηλ??? ΕΚΤΟΣ εαν ειχε συμβει κατι αλλο και η ατακα "Δεν μπορεις να αποφυγεις το πεπρωμενο" ηθελε να πει στον Ντην "Κοιτα Ντην, οκ, σε πηγαμε πισω και εξαιτιας της παπαριας σου εγινε το σκηνικο αλλα και να μην σε ειχαμε παει θα γινοταν ενα αλλο σκηνικο και παλι η μαμα θα εκανε το deal" Γενικα το επισοδειο ειχε τις παγιδες που κρυβουν ολες οι σειρες με time travel -----Προστέθηκε 6/10/2008 στις 01 : 13 : 43----- Ξεκινησα την σειρα μονο απο τα σχολια σας εδω μολις μπηκα στην δευτερη season!!!Καλη ομολογω αξιζει!!! Eνταξει, ετοιμασου για τρελα καντηλια στην 3 που θα ειναι best up to then και την κανανε μαζεμενη λογω της απεργιας και μετα ετοιμασου για την "ηθικη ανταμοιβη" της περσυνης ταλαιπωριας, την ανταμοιβη που λεγεται "4η σεζον Σουπερνατσουραλ
littlelouievegos Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2008 (επεξεργασμένο) ΕΚΤΟΣ εαν ειχε συμβει κατι αλλο και η ατακα "Δεν μπορεις να αποφυγεις το πεπρωμενο" ηθελε να πει στον Ντην "Κοιτα Ντην, οκ, σε πηγαμε πισω και εξαιτιας της παπαριας σου εγινε το σκηνικο αλλα και να μην σε ειχαμε παει θα γινοταν ενα αλλο σκηνικο και παλι η μαμα θα εκανε το deal" Σωστος στο συμπερασμα αλλα ειμαι αντιθετος στην λογικη..Μαλλον το αντιθετο θελει να πει.. Υποτιθεται οτι κατι αλλο ειχε συμβει αρχικα και τελικα η συμφωνια της μαμας του με τον κιτρινοματη ηταν αναποφευκτη.. Του το ειπε αλλωστε στο τελος οτι μερικες φορες το πεπρωμενο φυγειν αδυνατο. Αλλωστε αυτο αποδυκνυεται απο το γεγονος οτι του υπενθυμισε σε καποιο σημειο οτι αν σωσει την μανα του θα πεθανουν ολοι αυτοι που εχουν σωσει επειδη εγιναν κυνηγοι λογω αυτου του γεγονοτος.. Πιστευω οτι ο Καστιηλ ηθελε να του δειξει οτι οντως κατι μεγαλο εχει σχεδιασει ο κιτρινοματης και να του τονισει την σοβαροτητα της καταστασης για αυτο αλλωστε τον εφερε και πισω απο την κολαση. Επισης αυτο που κρατησα εγω απο το επεισοδιο ειναι το γεγονος οτι ξανατονιστηκε η δυναμη του Σαμ και οτι στο μελλον θα εχουμε χοντρα δραματα με αυτον. Ελπιζω μοναχα να μην χρειαστει να βρεθουν αντιμετωπα τα αδελφια στο μελλον αν ο Σαμ παρει τον δρομο του κακου!!! Γενικα το επισοδειο ειχε τις παγιδες που κρυβουν ολες οι σειρες με time travelΑκριβως αυτο.. Right on spot.. Οπως επισης ειναι πολυ δυσκολο να καλυψεις σεναριακα ολες τις πιθανες τρυπες με το time travel.. BTW ξερεις πια σειρα μου λειπει ΤΡΟΜΕΡΑ που την λατρευα σχετικα με το time travel? Το Journeyman!! Πως ειναι δυνατον να σταματησε αυτη η σειρα ffs.. Τετοια απογοητευση απο σειρες μονο με το σταματημα του Jericho ειχα νιωσει.. Heroes,Dexter,PB και Californication τα σπανε...Αντε να ξεκινησει και το Lost.. Επεξ/σία 6 Οκτωβρίου 2008 από littlelouievegos
dismemberer Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2008 Εγω απο την αλλη θα γουσταρω να παρει ο σαμ το μερος των "κακων" οπως επισης θα γουσταρω αν στην τελικη σφαξουν ολους τους ανθρωπους, ετσι για αλλαγη ρε παιδι μου. Δε μπορω το κλασικο "παντα τη γλιτωνει το γαμοκογιοτ" με τον ενα η τον αλλο τροπο. Και κατι αλλο ρε σεις που δε βλεπω να το σχολιαζετε.. Ειμαστε σιγουροι οτι ο καστιελ ειναι σιγουρα αγγελος? Ταιριαζει σε αγγελο η ατακα "δειξε μου λιγο σεβασμο γιατι θα σε ξαναστειλω στην κολαση"???
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα