Προς το περιεχόμενο

Supernatural Season Four

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Oι 5 πρωτες σεζον ηταν πακετο. Ηταν το σχεδιο του Κριπκι

Για μενα ειναι η πρωτη σειρα που βλεπω εδω και χρονια και καθε σεζον (μεχρι τις 4 πρωτες) ηταν καλυτερη της πρηγουμενης.

Και η 5η πολυ καλη, ισως οχι καλυτερη απο την 4η αλλα καπου εκει

Σε οποιον δεν αρεσαν οι πρωτες 5 (αν και απορω πως καποιος μπορει να δει 100+ επεισοδια μιας σειρας που δεν του αρεσει) ας μην ασχοληθει με την 6η (η χειροτερη ολων)

• Απαντ. 229
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Όντας πλέον στα μισά της 5ης μπορώ να πώ οτι είναι στα ίδια πλαίσια με τις προηγούμενες και μόνο τα 2-3 πρώτα επεισόδια με κούρασαν λίγο. Απο κει και πέρα μου πάει μια χαρά.

Δημοσ.

κατσε να δεις και το επισοδιο "changing channels".Απο τα καλυτερα της σειρας.

Άνετα...ειδικά οι τίτλοι αρχής. Αυτό και το Mystery Spots άνετα στο Top-3 της σειράς για μένα.

Δημοσ.

Oι 5 πρωτες σεζον ηταν πακετο. Ηταν το σχεδιο του Κριπκι

Για μενα ειναι η πρωτη σειρα που βλεπω εδω και χρονια και καθε σεζον (μεχρι τις 4 πρωτες) ηταν καλυτερη της πρηγουμενης.

Και η 5η πολυ καλη, ισως οχι καλυτερη απο την 4η αλλα καπου εκει

Σε οποιον δεν αρεσαν οι πρωτες 5 (αν και απορω πως καποιος μπορει να δει 100+ επεισοδια μιας σειρας που δεν του αρεσει) ας μην ασχοληθει με την 6η (η χειροτερη ολων)

Ακομα να δεις Breaking Bad; :P

• Like 1
Δημοσ.

Τι λες ρε γατακι? :mrgreen:

Απλά

Breaking Bad=4 seasons

Supernatural=6 seasons

Για μενα ειναι η πρωτη σειρα

Να πεις τα συγχαρητηρια μου στον μαθηματικο σου :mrgreen:

Δημοσ.

Τι λες ρε γατακι? :mrgreen:

Απλά

Breaking Bad=4 seasons

Supernatural=6 seasons

Να πεις τα συγχαρητηρια μου στον μαθηματικο σου :mrgreen:

Μεσα επεσες... ειχα τους πιο αθλιους μαθηματικους που μπορεις να φανταστεις.

Ο ενας ηταν σα γοριλας που εσπαγε συνεχεια τις κιμωλιες κι οταν μιλουσε δεν καταλαβαινες λεξη απ' οσα ελεγε,

ο αλλος χουντικο φασισταριο που λυποταν που δεν τον αφηνε πλεον το κρατος να δερνει τους μαθητες.

ένιγουει, παρερμηνευσα το "πρωτη". Αχ αυτη η λεπτοτητα της ελληνικης εκφρασης.. :devil:

Δημοσ.

ένιγουει, παρερμηνευσα το "πρωτη". Αχ αυτη η λεπτοτητα της ελληνικης εκφρασης.. :devil:

Κ μένα εκεί μου πήγε το μυαλό :P

• 10 μήνες μετά...
Δημοσ.

εγώ τώρα άρχισα την 4η και ξενέρωσα που άλλαξε ηθοποιό η ruby!!!!

δεν έχω καταλάβει το εξής όταν σε έναν δαίμονα βγαίνει από μέσα του αυτό το μαύρο το πράγμα που του κάνουν τον εξορκισμό πεθαίνει μετά αυτός; δεν μπορεί να ξαναγίνει άνθρωπος δλδ; και αυτό το πράγμα το μαυρο μετά μπορεί να μπει και σε άλλους;

Δημοσ.

βασικα τον σκοτωνουνε και τον διωχνουνε ετσι απ το σωμα που κατεβαλε.αλλα οταν μαχαιρωνουν η κανουν κατι αλλο το σωμα δεχεται κανονικα τις πληγες και επειδη ο θνητος απλος δεν ειναι σουπερμαν αναγκαστικα πεθαινει απ τα τραυματα .Και ναι ο καπνος ακα δαιμονας μπορει να μπει και σε αλλους οπως εγινε στο παρελθον φευγοντας απ το σωμα.εκτος αν τον ξαποστειλουν στη κολλαση με το μαχαιρι αυτο που χρησιμοποιουνε και ετσι δε μπορει να επιστρεψει ουτε σαν δεντρο που λεει ο λογος.

Και ναι και γω ξενερωσα που διωξανε την κειτι κασιντι.και βαλαν το αλλο το αγγουρι τι να πεισ

Δημοσ.

βασικά η katie της πήγαινε και ο ρόλος μωρέ ξέρεις είχε και λίγο το κακό ώρες ώρες ενώ η άλλη είναι σαν αγγούρι μοιάζει με την ηβη βασικά :P

Μάλλον οταν ήταν η λίλιθ και είχε μπει στην Ρούμπι και βγήκε μετά πέθανε το σώμα της και πήγε η ψυχή της σε άλλο άνθρωπο δεν ξέρω κάτι τέτοιο θα έγινε λογικά

Δημοσ.

Αν ήθελαν οι σεναριογράφοι θα μπορούσαν να σώσουν την κατάσταση.

Χάσαμε το κορμί πατριώτη, που λέει και η διαφήμιση (που την θυμήθηκα τώρα; )

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...