Προς το περιεχόμενο

Supernatural Season Four

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Καλο επεισοδιο αλλα μου φανηκε κυριως για warm up αυτων που θα ακολουθησουν..

Αυτο που σκεφτομαι ειναι το εξης.

Λογικα οι ανωτεροι του castiel εμαθαν οτι βοηθαει το Dean(Οπως τοτε με τη lilith τον προφοιτη και το οτι αν τους φερει μαζι ο αρχαγγελος θα την ξεκανει..) και αποφασισαν να τον στειλουν πισω ως τιμωρια ας πουμε. Εγινε μαχη και τελικα οντως ο castiel πηγε πισω. Εξου και στο τελος του επεισοδιου λεει "εμαθα το μαθημα μου κλπ κλπ". Το μονο που δε μου καθεται ειναι τι ηθελε να του πει στην αρχη..

Σωστα τα λεω η λεω μλκιες?

Μαλλον ηθελε να τον προεδοποιησει για κατι,δεν ειμαι σηγουρος.Παντως πολυ καλο eps,και ανυπομονω για το τελος της σεζον!!!Ειδικα με αυτα που μας εδειξε στο τελος.

Αα και κατι ακομη ....respect στον Kripke!!

• Απαντ. 229
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
ποτε θα βγει? Δεν βγενει την αλλη βδομάδα?

ναι την αλλη εβδομαδα βγαινει αλλα ποιος περιμενει μεχρι τοτε........

• Super Moderators
Δημοσ.

awesomeness στο season finale, ποιος περιμένει τώρα Σεπτέμβριο-Οκτώβριο? :-(

Επισκέπτης
Δημοσ.

Οχι ρε φιλε , αυτα τα πραγματα δεν γινονται ... Γιατι πρεπει να τελειωνει τωρα...

Καλα το ειχα καταλαβει στο προηγουμενο επεισοδιο η Rubby ηταν η ψωλα στην ολη υποθεση .... Ο Dean τελικα ειναι για ανωτερο σκοπο , αλλα θελω πολλοι να μαθω τη εγινε με τον castiell και τον προφητη που παραγγελνε γκομενες...γαμωτο ... αντε σεπτεμβρης οκτωβρης τωρα...

Δημοσ.

(Un)holy crap!! Έσπειρε άγρια. Όλη η 4η σαιζόν ήταν σε θρυλικά επίπεδα (τα arc episodes, τα filler ήταν πολύ καλά). Ας σκεφτούμε τώρα ότι είχε και μειωμένο budget και και και... Η σειρά αυτή πλέον όποτε και αν κοπεί (στη μπούκα την έχουν συνέχεια) θα παραμείνει στο Hall of Fame. Και τι δε θα έδινα για να ήταν "αθάνατη" σαν το Smallville που κοντεύει να δείξει τον Superman παππού μετά από τόσες σαιζόν :-)

Προσκυνάμε Kripke και περιμένουμε νέα σαιζόν. Αν νομίζαμε ότι είχαμε αγωνία από 3η σε 4η με τον Dean, μάλλον τώρα θα μας πιάσει καμιά καρδιά.

Δημοσ.

Τι να πεις; Πως καταφεραν (παλι!) να κανουν ενα τοσο γαμηστερο season finale και να αφησουν τοσο μεγαλα περιθωρια για την επομενη σεζον;

angels vs lucifer στη γη με το Θεο απων (?) και τους ανθρωπους να προσπαθουν να σωσουν το τομαρι τους! Αυτα ειναι... :P

Δημοσ.

Lucifer rising λέγεται επειδή στο τελευταίο επεισόδιο θα είναι λογικά η τελευταία σφραγγίδα και θα προσπαθεί να αναστηθεί.Δεν σημαίνει ότι θα γίνει κιόλας.Υποτίθεται οτι ο Ντίν δεν υπάρχει σε όλη τη σεζόν...Είναι αδύναμος τόσο καιρό και κάπως θα βρεί τη δύναμη και θα κάνει κάτι που μόνο αυτός μπορεί για να το αποτέψει.Άμα συνεχίσει να είναι αδύναμος και στο τέλος χαλάνε όλο το στόρυ.Σαν να φτιάξαν μία σεζόν στην οποία κεντρικό πρόσωπο είναι ο Ντίν,σε όλη τη σεζόν δεν κάνει τίποτα και δείχνει την αδυναμία του και στο τέλος πάλι δεν κάνει τίποτα...Πολύ άκυρο το κόβω κάτι τέτοιο...Όπως και για τον Σαμ,υποτίθεται ότι είναι ένα κύριο πρόσωπο στο δαιμονικό σχέδιο..(το οποιό δεν ξέρουμε ακόμη..από το flashback επεισόδιο με τον κιτρινομάτη είχε πεί ότι είναι για κάτι πολύ μεγάλο και δεν θα το αποκαλύψει...Το μέντιουμ του είπε ότι αυτά που κάνει με τις δυνάμεις του δεν είναι για καλό,η Λίλιθ του είπε ότι είναι ένας από αυτούς...Αμα δεν δούμε την σκοτεινή πλευρά του Σάμ κάποια στιγμή χάλάνε όλο το στόρυ γύρω από τον Σάμ..Σε τέτοιες χαζότρίπλες και φτού κ από την αρχή άλλη ιστορία δεν μας έχει συνηθίσει η σειρά..Παίζει και πολύ αρβίλα πάντως να ξέρετε..Και στο επεισόδιο που κάποιος σκότωνε αγγέλους είχε βουήξει ο τόπος ότι ένας δαίμονας έχει την λεπίδα του Σατανά και σκοτώνει αγγέλους αλλά τίποτα δεν έγινε τέτοιο..Και η αρβίλα ξεκινάει από την ίδια την παραγωγή για να αιφνιδιάσει το επισόδιο(Για τη λεπίδα το γράφαν και σε σελίδες τους)

Τι λέγαμε??? :P ΟΚ μερικά ήταν δίκες μου σκέψεις, αλλά τα βασικά βγήκαν :-D

Βασικά στην επόμενη σεζόν(αν βγει τελικά) οι άγγελοι θα πάνε με τον lucifer και μόνο ο castiel η anna και ο προφήτης θα είναι σύμμαχοι των αδερφών. Θα βοηθήσουν όλοι οι κυνηγοί και μερικά απο τα τέρατα (π.χ. τα βαμπίρ) που δεν θέλουν ο κόσμος να αλλάξει.

Δημοσ.

Εγω παντως περιμενα ενα καλυτερο σιζον φιναλε σε μια τοσο καλη χρονια.

Νομιζω οτι το παρατραβανε.

Δηλαδη, θα πλακωνεται ο λουσιφερ με τους αγγελους, οι αγγελοι με σαμ-ντην-κας και οι τελευταιοι με τον λουσιφερ παλι? Πολυ μπερδεμα.

Επισκέπτης
Δημοσ.
Εγω παντως περιμενα ενα καλυτερο σιζον φιναλε σε μια τοσο καλη χρονια.

Νομιζω οτι το παρατραβανε.

Δηλαδη, θα πλακωνεται ο λουσιφερ με τους αγγελους, οι αγγελοι με σαμ-ντην-κας και οι τελευταιοι με τον λουσιφερ παλι? Πολυ μπερδεμα.

Φιλε μου , αν θες να βγαλεις κ 5η season καπως ετσι πρεπει να το κανεις ...

Δημοσ.

πολυ καλο season finale.ποιος περιμενε ομως τωρα μεχρι τον οκτωμβρη.....:fear:

Βασικα εγω πιστευω οτι οπως εχουν οι αγγελοι τον Dean και καλα σαν το μεγαλο τους οπλο,ετσι θα προσπαθησει και ο Lucifer να παρει με τον μερος του τον Sam.

Δημοσ.
Τι λέγαμε??? :P ΟΚ μερικά ήταν δίκες μου σκέψεις, αλλά τα βασικά βγήκαν :-D

Βασικά στην επόμενη σεζόν(αν βγει τελικά) οι άγγελοι θα πάνε με τον lucifer και μόνο ο castiel η anna και ο προφήτης θα είναι σύμμαχοι των αδερφών. Θα βοηθήσουν όλοι οι κυνηγοί και μερικά απο τα τέρατα (π.χ. τα βαμπίρ) που δεν θέλουν ο κόσμος να αλλάξει.

Δεν το περίμενα έτσι με την καμμία γιατί θα χαλούσε το στόρυ αλλά να που κατάφεραν και τον αναστήσαν!

Και από εκεί που νόμιζα ότι η 5η σεζόν θα είναι απλά Σαμ vs Ντίν γίνεται πιό epic!

Δημοσ.

Όντως πολύ απογοήτευση το τελευταίο επισόδειο. Καλύτερα να τελειώνουν γρήγορα με τις μάχες Διαβόλου-Αγγέλων και να γυρίσουν στο κυνήγι των διάφορων φρικιών...:mad:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...