Προς το περιεχόμενο

Supernatural Season Four

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το θεμα ειναι οτι λαμβανατε σαν guest-star ο τριτος αδελφος..... Οποτε ισως να μην μηνει .

• Απαντ. 229
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Η χημεία έχει χαλάσει.Σε όλη τη σεζόν πιστεύω αυτό είναι εμφανές.Δεν θα μπορεί ευκολα ο ένας να στραφεί εναντίον του άλλου αλλά η σκοτεινή πλευρά του Σαμ θεωρώ 1000% ότι θα τον βάλει στο αντίπαλο στρατόπεδο έστω και για λίγο.Αλλιώς δεν θα το τονίζαν τόσο πολύ σε όλη τη σεζόν ότι όλα αυτά που κάνει ο Σαμ είναι επικίνδυνα.

Βασικα εννοω οτι αν ο ενας κυνηγαει να σκοτωσει τον αλλο, δεν θα εχουν τα αστειακα που ολοι αγαπησαμε οταν συναντιονται σε καποια επισοδεια.

Και ναι, ωραιο το story, αλλα θα μου λειψουν γιατι ηταν αναποσπαστο κομματι του Supernatural.

Δημοσ.

αυτά ακριβώς πιστεύω οτι θα γίνουν...

O τρίτος αδερφος ειναι τερας και μάλλον θα τον σκοτώσουν. Ο Dean βλεπει σε όραμα τον castiel που του λεει να παει να τον βρει. Βρίσκει το σωμα του αλλα μεσα ειναι ο κανονικός ιδιοκτήτης του. Eπειτα πάνε στον Μπομπι. Εκει βαζουν τον Σαμ στο υπόγειο για να "αποτοξινωθεί" απο το δαιμονικό αιμα. Ο dean ψαχνει τον castiel για βοήθεια. Ο Μπομπι λεει στον Dean να ελευθερώσουν τον Σαμ για να βοηθήσει. Ο Dean Αρνείται. Εδω λογικά θα τσακωθούν άσκημα.

Μετα λογικα θα εμφανιστεί ενας αγγελος. ΘΑ τους πει οτι ολες οι σφραγίδες άνοιξαν. Θα δουμε αγγελους να κατεβαίνουν απο τον ουρανο χωρις μεταμφιέσεις, δαίμονες να έρχονται πανω και καπου εκει θα τελειώσει χωρις να δείξει τον Βεελζεβούλ. Άντε μπορεί να δείξουν κάτι. ;)

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 05:16 ----------

Έτσι και αλλιώς λένε να κάνουν και 5η σεζόν απ όσο ξέρω.

Δημοσ.
αυτά ακριβώς πιστεύω οτι θα γίνουν...

O τρίτος αδερφος ειναι τερας και μάλλον θα τον σκοτώσουν. Ο Dean βλεπει σε όραμα τον castiel που του λεει να παει να τον βρει. Βρίσκει το σωμα του αλλα μεσα ειναι ο κανονικός ιδιοκτήτης του. Eπειτα πάνε στον Μπομπι. Εκει βαζουν τον Σαμ στο υπόγειο για να "αποτοξινωθεί" απο το δαιμονικό αιμα. Ο dean ψαχνει τον castiel για βοήθεια. Ο Μπομπι λεει στον Dean να ελευθερώσουν τον Σαμ για να βοηθήσει. Ο Dean Αρνείται. Εδω λογικά θα τσακωθούν άσκημα.

Μετα λογικα θα εμφανιστεί ενας αγγελος. ΘΑ τους πει οτι ολες οι σφραγίδες άνοιξαν. Θα δουμε αγγελους να κατεβαίνουν απο τον ουρανο χωρις μεταμφιέσεις, δαίμονες να έρχονται πανω και καπου εκει θα τελειώσει χωρις να δείξει τον Βεελζεβούλ. Άντε μπορεί να δείξουν κάτι. ;)

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 05:16 ----------

Έτσι και αλλιώς λένε να κάνουν και 5η σεζόν απ όσο ξέρω.

Δεν το πολυβλέπω να γίνεται αυτό...Λογικά για να είναι ο Ντίν ο μόνος που μπορεί να το τελειώσε, κάπου θα εμπλέκεται ο Ντίν στην τελευταία σφραγγίδα.Γιατί μάχη με τον Λούσιφερ δεν κερδίζει άνετα ούτε αρχάγγελος..όχι ο Ντιν...Δύσκολο στην 5η σεζόν να κυκλοφορεί ελεύθερος ο Λούσιφερ στη γή..και αν γίνει αυτό θα είναι μπροστά τα αδέρφια την ώρα που σπάει η τελευταία σφραγγίδα.Τα τελευταία επεισόδια θα έχουν μάχες.Και για εμένα θα ξεκαθαρίσει και το θέμα με τον Σάμ τώρα και τον βλέπω στο απέναντι στρατόπεδο του χρόνου.

Δημοσ.

Δεν το πολυβλέπω να γίνεται αυτό...Λογικά για να είναι ο Ντίν ο μόνος που μπορεί να το τελειώσε, κάπου θα εμπλέκεται ο Ντίν στην τελευταία σφραγγίδα.Γιατί μάχη με τον Λούσιφερ δεν κερδίζει άνετα ούτε αρχάγγελος..όχι ο Ντιν...Δύσκολο στην 5η σεζόν να κυκλοφορεί ελεύθερος ο Λούσιφερ στη γή..και αν γίνει αυτό θα είναι μπροστά τα αδέρφια την ώρα που σπάει η τελευταία σφραγγίδα.Τα τελευταία επεισόδια θα έχουν μάχες.Και για εμένα θα ξεκαθαρίσει και το θέμα με τον Σάμ τώρα και τον βλέπω στο απέναντι στρατόπεδο του χρόνου.

Βασικα απο πληροφοριες που εχω απο τα έσω στο τελευταίο επεισόδιο θα γινει μια μαχη(δαίμονες vs αγγελων και βοηθάει η λιλιθ). το επεισόδιο απ οσο ξερω λέγετε Lucifer rising. Οπότε θα βγει, απλα απο οτι μου ειπαν δεν θα τον δουμε. Να προσθέσω οτι οταν λεει οτι ο Dean θα τον ελευθερώσει δεν λεει οτι θα ειναι εκει. Οπως λεει και η αποκάλυψη αιμα αθώου θα χυθεί και ετσι ολα θα ξεκινήσουν(η κατι τέτοιο). Σκέφτονται να κανουν μια ταινια οπως εχω πει εδω και καιρο. Ο ανθρωπος μου, λεει οτι σκέφτονται να την κανουν λιγο πριν την 5η η 1-2 επεισόδια μετα (λογος τα Flashbacks στην αρχη της 5ης) με κυριο θεμα τον Βεελζεβούλ. Εχουν ενα κώλυμα αυτη την στιγμη με funds και το κατα ποσο θα την δει κοσμος(δεν βλεπουν ολοι την σειρα και σε 1:40 ωρα δεν χωράει ολη η ιστορια μεχρι τωρα και η μαχη με τον Βεελζεβούλ. Οσο για τον Σαμ δεν θα αλλαξει στρατοπεδο και αν αλλαξει θα ειναι για λιγα επεισόδια.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Βασικα απο πληροφοριες που εχω απο τα έσω στο τελευταίο επεισόδιο θα γινει μια μαχη(δαίμονες vs αγγελων και βοηθάει η λιλιθ). το επεισόδιο απ οσο ξερω λέγετε Lucifer rising. Οπότε θα βγει, απλα απο οτι μου ειπαν δεν θα τον δουμε. Να προσθέσω οτι οταν λεει οτι ο Dean θα τον ελευθερώσει δεν λεει οτι θα ειναι εκει. Οπως λεει και η αποκάλυψη αιμα αθώου θα χυθεί και ετσι ολα θα ξεκινήσουν(η κατι τέτοιο). Σκέφτονται να κανουν μια ταινια οπως εχω πει εδω και καιρο. Ο ανθρωπος μου, λεει οτι σκέφτονται να την κανουν λιγο πριν την 5η η 1-2 επεισόδια μετα (λογος τα Flashbacks στην αρχη της 5ης) με κυριο θεμα τον Βεελζεβούλ. Εχουν ενα κώλυμα αυτη την στιγμη με funds και το κατα ποσο θα την δει κοσμος(δεν βλεπουν ολοι την σειρα και σε 1:40 ωρα δεν χωράει ολη η ιστορια μεχρι τωρα και η μαχη με τον Βεελζεβούλ. Οσο για τον Σαμ δεν θα αλλαξει στρατοπεδο και αν αλλαξει θα ειναι για λιγα επεισόδια.

Lucifer rising λέγεται επειδή στο τελευταίο επεισόδιο θα είναι λογικά η τελευταία σφραγγίδα και θα προσπαθεί να αναστηθεί.Δεν σημαίνει ότι θα γίνει κιόλας.Υποτίθεται οτι ο Ντίν δεν υπάρχει σε όλη τη σεζόν...Είναι αδύναμος τόσο καιρό και κάπως θα βρεί τη δύναμη και θα κάνει κάτι που μόνο αυτός μπορεί για να το αποτέψει.Άμα συνεχίσει να είναι αδύναμος και στο τέλος χαλάνε όλο το στόρυ.Σαν να φτιάξαν μία σεζόν στην οποία κεντρικό πρόσωπο είναι ο Ντίν,σε όλη τη σεζόν δεν κάνει τίποτα και δείχνει την αδυναμία του και στο τέλος πάλι δεν κάνει τίποτα...Πολύ άκυρο το κόβω κάτι τέτοιο...Όπως και για τον Σαμ,υποτίθεται ότι είναι ένα κύριο πρόσωπο στο δαιμονικό σχέδιο..(το οποιό δεν ξέρουμε ακόμη..από το flashback επεισόδιο με τον κιτρινομάτη είχε πεί ότι είναι για κάτι πολύ μεγάλο και δεν θα το αποκαλύψει...Το μέντιουμ του είπε ότι αυτά που κάνει με τις δυνάμεις του δεν είναι για καλό,η Λίλιθ του είπε ότι είναι ένας από αυτούς...Αμα δεν δούμε την σκοτεινή πλευρά του Σάμ κάποια στιγμή χάλάνε όλο το στόρυ γύρω από τον Σάμ..Σε τέτοιες χαζότρίπλες και φτού κ από την αρχή άλλη ιστορία δεν μας έχει συνηθίσει η σειρά..Παίζει και πολύ αρβίλα πάντως να ξέρετε..Και στο επεισόδιο που κάποιος σκότωνε αγγέλους είχε βουήξει ο τόπος ότι ένας δαίμονας έχει την λεπίδα του Σατανά και σκοτώνει αγγέλους αλλά τίποτα δεν έγινε τέτοιο..Και η αρβίλα ξεκινάει από την ίδια την παραγωγή για να αιφνιδιάσει το επισόδιο(Για τη λεπίδα το γράφαν και σε σελίδες τους)

Επεξ/σία από nikos21aek
παράλειψη
Δημοσ.

Μολις ειδα το 19. Αρκετα καλο.

Τελικα ηταν αυτοτελες και εκτος βασικης πλοκης παρ' οτι φαινοταν αλλιως στο τρειλερ.

Γαματη η ανατροπη αλλα με χαλασε καπως που εμφανισαν τον μικρο Winchester και τον εσβησαν στο ιδιο επεισοδιο.Η σκηνη στην αρχη με τον Ντιν, τον αγιασμο και τα πιρουνια ολα τα λεφτα.

Δημοσ.
Μολις ειδα το 19. Αρκετα καλο.

Τελικα ηταν αυτοτελες και εκτος βασικης πλοκης παρ' οτι φαινοταν αλλιως στο τρειλερ.

Γαματη η ανατροπη αλλα με χαλασε καπως που εμφανισαν τον μικρο Winchester και τον εσβησαν στο ιδιο επεισοδιο.Η σκηνη στην αρχη με τον Ντιν, τον αγιασμο και τα πιρουνια ολα τα λεφτα.

Και ομως, θα επρεπε να το περιμενεις. Ειναι πολυ αργα στην σεζον για να βαζανε σοβαρα ενα τοσο σημαντικο mythology defining θεμα οπως εναν 3ο αδελφο. Κατι τετοιο θα μπορουσα να το χαψω πχ αν ηταν αρχη της 5ης σεζον αντε στα ζορια τελευταιο-τελευταιο της 4ης, αλλα τωρα, δεν ειχε νοημα, δεν κανεις κατι τοσο σπουδαιο

Αν με χαλασε κατι ηταν οτι δεν μας τον εδειξαν 1-2 επισοδεια ακομα ωστε να δεθουν και να τον συνηθισουν λιγο τα αδελφια και να τα παρουν λιγο περισσοτερο με το Κακο(γενικα) που τους στερησε ενα αδελφο.

Παντως, θα ηθελα να ειχαμε το θεμα με τις σφραγιδες πιο συχνα. Ειχαμε μαθει πως υπαρχουν εκατονταδες σφραγιδες και στις αρχες βλεπαμε συχνα-πυκνα επισοδειο οπου εσπαζε σφραγιδα. Σαν να το εχουν εγκαταλειψει το θεμα, μου βγαζει μια φαση του στυλ "δεν προλαβαινουμε να βγουμε πρωτοι στην κανονικη περιοδο, γαμησε το, παμε στα πλευοφς"

Δημοσ.

Και ομως, θα επρεπε να το περιμενεις. Ειναι πολυ αργα στην σεζον για να βαζανε σοβαρα ενα τοσο σημαντικο mythology defining θεμα οπως εναν 3ο αδελφο. Κατι τετοιο θα μπορουσα να το χαψω πχ αν ηταν αρχη της 5ης σεζον αντε στα ζορια τελευταιο-τελευταιο της 4ης, αλλα τωρα, δεν ειχε νοημα, δεν κανεις κατι τοσο σπουδαιο

Αν με χαλασε κατι ηταν οτι δεν μας τον εδειξαν 1-2 επισοδεια ακομα ωστε να δεθουν και να τον συνηθισουν λιγο τα αδελφια και να τα παρουν λιγο περισσοτερο με το Κακο(γενικα) που τους στερησε ενα αδελφο.

Παντως, θα ηθελα να ειχαμε το θεμα με τις σφραγιδες πιο συχνα. Ειχαμε μαθει πως υπαρχουν εκατονταδες σφραγιδες και στις αρχες βλεπαμε συχνα-πυκνα επισοδειο οπου εσπαζε σφραγιδα. Σαν να το εχουν εγκαταλειψει το θεμα, μου βγαζει μια φαση του στυλ "δεν προλαβαινουμε να βγουμε πρωτοι στην κανονικη περιοδο, γαμησε το, παμε στα πλευοφς"

Δεν με ενθουσιαζε κιολας σαν ιδεα ο τριτος αδερφος αλλα ελεγα μηπως τον κρατησουν για την επομενη σεζον. Παντως δεν πηγε το μυαλο μου οτι θα τον εστελναν ετσι.

Νομιζω φαινοταν απ' την αρχη οτι δεν προκειται να ασχοληθουν διεξοδικα με τις σφραγιδες(τοσο βιαστικα που γινονται ολα σ΄αυτη τη σειρα πως να το κανουν κιολας). Οταν εσκασε το θεμα ειχαν υποτιθεται σπασει ηδη αρκετες κι ετσι. Πιο πολυ σαν αφορμη για την κλιμακωση ηταν.

Δημοσ.

Βασικα μου ειχε φανει σαν καλη περιπτωση να γινουν πιο "ρεαλιστικα" τα αδελφια. Μεχρι στιγμης τα καταφερνουν παντα σε ολες τις υποθεσεις. Με τις σφραγιδες ηταν καλη φαση να βλεπαμε στις μισες ας πουμε να ''εχαναν'' στα ισια απο τους δαιμονες, να εσπαζε δλδ η σφραγιδα επειδη δεν μπορεσαν να το σταματησουν

Δημοσ.

Καλο επεισοδιο αλλα μου φανηκε κυριως για warm up αυτων που θα ακολουθησουν..

Αυτο που σκεφτομαι ειναι το εξης.

Λογικα οι ανωτεροι του castiel εμαθαν οτι βοηθαει το Dean(Οπως τοτε με τη lilith τον προφοιτη και το οτι αν τους φερει μαζι ο αρχαγγελος θα την ξεκανει..) και αποφασισαν να τον στειλουν πισω ως τιμωρια ας πουμε. Εγινε μαχη και τελικα οντως ο castiel πηγε πισω. Εξου και στο τελος του επεισοδιου λεει "εμαθα το μαθημα μου κλπ κλπ". Το μονο που δε μου καθεται ειναι τι ηθελε να του πει στην αρχη..

Σωστα τα λεω η λεω μλκιες?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...