Προς το περιεχόμενο

Supernatural Season Four

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
Δημοσ.

Οριστε λοιπον ....

4.17 "It's a Terrible" Official Episode Description

IF THE WINCHESTERS WEREN’T HUNTERS… — Dean (Jensen Ackles) and Sam (Jared Padalecki) are living very normal and separate lives. Dean is a corporate man who enjoys health drinks and listens to news radio vs. rock stations. He works at a company called Sandover Bridge & Iron Company alongside Sam (Jared Padalecki) who is in Tech Support. It seems as if the two do not know each other. However, after co-workers start committing suicide at an alarming rate, the two find themselves working side by side to solve the murders.

Πηγη για τους απιστους θωμαδες : http://devotedfansnetwork.com/forum/showthread.php?t=6897 (πρεπει να ειστε μελοι για να το δειτε , νομιζω) .

• Απαντ. 229
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
To παρακάτω μήνυμα δεν ξέρω γιατί κόπηκε καθώς αφορά συζήτηση με εικασίες για το τι πρόκειται να δούμε στο επόμενο επεισόδιο βασισμένο στα επίσημα πρόμο βίντεο του καναλιού που προβάλλει τη σειρά.Ούτε έχει παιχτεί το επεισόδιο και λέω τι γίνεται ώστε κάποιος που πιθανόν δεν το έχει δεί να ξενερώσει ούτε κάτι που μου φαίνεται μεμπτό.Υποτίθεται πως αυτό το thread είναι για όσους βλέπουν τη σειρά και τα πιο πάνω μηνύματα γράφουν υποθέσεις για το τι θα γίνει στο επόμενο επεισόδιο και απαντάω και εγω..Οπως και να έχει το ξαναγράφω σε σπόιλερ με μία ένσταση ότι σε σπόιλερ πρέπει να μπαίνει ότι φανερώνει στοιχεία από επεισόδια που έχουν προβληθεί και που κάποιος πιθανός αναγνώστης να μην έχει δεί ακόμη...και όχι οποιαδήποτε σενάρια ή συζητήσεις μας για το τι μπορεί να γίνει στα επόμενα επεισόδια.

Στο επόμενο επεισόδιο δεν πρόκειται για το πως θα ήταν η ζωή τους αν δεν ήταν κηνυγοί καθώς στα επίσημα διαφημιστικά σποτάκια είναι ο Ντίν κοστουμάτος σε δουλειά γραφείου και ο Σαμ έρχεται σαν πελάτης? και δεν γνωρίζονται μεταξύ τους...Αφενός ο Ντιν δεν θα φορούσε ποτέ κοστούμι και αφετέρου τον αδερφό του θα τον γνώριζε.Λογικά κάτι που μπορεί να ελέγχει το μυαλό και να δημιουργεί όποιαδήποτε σκέψη θέλει στους άλλους έχει παγιδευμένα τα δύο αδέρφια.Καιρός να σκάσει μύτη και ο Μπούμπι να σώσει την κατάσταση μάλλον...

Τα διαφημιστικά σποτάκια:

promo vid1,promo vid2,promo vid 3,και η διαφήμιση του επεισοδίου

Δεν ξέρω για εσάς αλλά σε εμένα τα επεισόδια με ghostfacers δεν με ενθουσίαζουν..

Ψιλοβλακεία μου ακούγεται

όχι άλλα fillers

Δημοσ.
Οριστε λοιπον ....

4.17 "It's a Terrible" Official Episode Description

IF THE WINCHESTERS WEREN’T HUNTERS… — Dean (Jensen Ackles) and Sam (Jared Padalecki) are living very normal and separate lives. Dean is a corporate man who enjoys health drinks and listens to news radio vs. rock stations. He works at a company called Sandover Bridge & Iron Company alongside Sam (Jared Padalecki) who is in Tech Support. It seems as if the two do not know each other. However, after co-workers start committing suicide at an alarming rate, the two find themselves working side by side to solve the murders.

Πηγη για τους απιστους θωμαδες : http://devotedfansnetwork.com/forum/showthread.php?t=6897 (πρεπει να ειστε μελοι για να το δειτε , νομιζω) .

Ναι τα εχω διαβάσει αυτά,έβαλα και τα βίντεο τα πρόμο απλά δεν πιστεύω ότι είναι πως θα ήταν τα παιδιά αν δεν ήταν κηνυγοι αλλά ότι τα παιδιά είναι παγιδευμένα από κάποιον mindtrapper ίσως καθώς οι καταστάσεις στις οποίες τους βλέπουμε είναι πέρα για πέρα εκτώς πραγματικότητας..

Δημοσ.

Φιλλεράκι το σημερινό αλλά καλούτσικο.Δεν ήταν βαρετό,σε κρατούσε σε αγωνία για το τι έχει γίνει..

ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΕΙΔΑΤΕ ΤΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΜΗΝ ΑΝΟΙΞΕΤΕ ΤΟ ΣΠΟΙΛΕΡ ΘΑ ΧΑΣΕΤΕ ΤΕΛΕΙΩΣ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΑ ΤΟΥ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟΥ

Περίμενα mindtrapper..Τελικά ήταν άγγελος!Και μάλλον άρχ-αγγελος..Επιτέλους!Καιρός ήταν να κάνουν την εμφάνιση τους και αυτοί!

Δημοσ.

Γιαυτο το supernatural ειναι η καλυτερη σειρα που εχω δει...

Το επεισοδιο ηταν φιλλερακι, δεν συνεχισε την ιστορια, αλλα παρολα αυτα..

Ειχε αγωνια, ηταν ωραιο, ειχε πολυ καλο σεναριο απο μονο του ΚΑΙ ειχα διαβασει το σποιλερ του φιλου απο πανω, αλλα παρολα αυτα το διασκεδασα πολυ..

Δημοσ.
Γιαυτο το supernatural ειναι η καλυτερη σειρα που εχω δει...

Το επεισοδιο ηταν φιλλερακι, δεν συνεχισε την ιστορια, αλλα παρολα αυτα..

Ειχε αγωνια, ηταν ωραιο, ειχε πολυ καλο σεναριο απο μονο του ΚΑΙ ειχα διαβασει το σποιλερ του φιλου απο πανω, αλλα παρολα αυτα το διασκεδασα πολυ..

Έχασες την αγωνία του ποιός τους έχει παγιδευμένους σε αυτή την κατάσταση που στο συγκεκριμένο επεισόδιο αυτό ήταν όλο..Κατά τα άλλα ευχάριστο επεισοδιάκι ήταν.Εννοείται μετά τα δύο προηγούμενα λογικό να χαλαρώναν λίγο την πλοκή μιας και πλησιάζουν και τα τελευταία επεισόδια.

Δημοσ.

Δεν εχω δει το 4χ17 ακομα, μολις ειδα το 4χ16 και ΕΠΑΘΑ ΠΛΑΚΑ!!

Η 4η σεζον ειναι οτι χαλαρα η κορυφαια της σειρας, η σειρα ειναι φαβορι για καλυτερη σειρα φετος για μενα, εχει παρα πολλα στοιχεια που μπαινουν στο παιχνιδι(οπως τις πραγματικες ανατροπες, οχι σαν το Πριζον και τετοιες παπαριες, πραγματικους χαρακτηρες απο ανθρωπους μεχρι αγγελους που τους καταλαβαινεις γιατι αμφιταλαντευονται και δεν ειναι απολυτη, εχει εξελιξη στους χαρακτηρες-πχ τα αδελφια εχουν αλλαξει ρολους στο ποιος ειναι ο σκληρος και ποιος ο αγαθος) και το επισοδειο το συγκεκριμενο για μενα ειναι τοπ για φετος

Αντε, σειρα το 4χ17 να σας προλαβω και τους υπολοιπους

(βλεπω οτι λετε πως ειναι φιλερ. Παιδια εισαι ΔΕΝ ειναι serialized. Εχει κεντρικη πλοκη αλλα δεν ειναι 24 ας πουμε. Επομενως να περιμενετε ΠΑΝΤΑ ή σχεδον παντα, μετα απο ενα δυνατο επισοδειο κεντρικης πλοκης το επομενο να ειναι φιλερ. Σε ολες τις σειρες συμβαινει αυτο)

ΥΓ. Και πολυ καλος προγραμματισμος. Ξεφορτωθηκανε ολη την σαβουρα στα 4 επισοδεια μετα τις γιορτες και πριν την διακοπη του Μαρτιου. ΠΟΛΥ ΑΘΛΙΑ εκεινα τα , τα ξεφορτωθηκαμε, τελος...

Δημοσ.

Και το επόμενο μάλλον θα είναι ο πρόλογος για τα πολύ δυνατά τελευταία επεισόδια...

Λεπτομέρειες επεισοδίου 4χ18:

Τα αδέρφια βρίσκουν κάτι βιβλία με τίτλο supernatural στα οποία περιγράφονται οι περιπέτειες ενός Σαμ και ενός Ντίν ενάντια σε δαίμονες,θεριστές,φαντάσματα...με λίγα λόγια με κάθε λεπτομέρεια όλη τους η ζωή σε βιβλίο.Ψάχνουν και βρίσκουν το συγγραφέα ο οποίος τους εξηγεί πως αυτά που γράφει στα βιβλία είναι οράματα που βλέπει για αυτά τα δύο άτομα.Ο τίτλος του επεισοδίου λέει πολλά..."The monster an the end of the book"...Λογικά στο επεισόδιο αυτό θα δούμε με ποιόν τρόπο θα μπορέσει ο Ντιν να σταματήσει την αποκάλυψη.Είτε θα είναι γραμμένο στα βιβλία είτε είναι από τα οράματα του συγγραφέα που δεν έχει γράψει ακόμη σε βιβλίο και θα το πεί στον Ντίν.

Διαφημιστικά σποτάκια:

promo 1,promo 2

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 18:49 ----------

Η 4η σεζον ειναι οτι χαλαρα η κορυφαια της σειρας, η σειρα ειναι φαβορι για καλυτερη σειρα φετος για μενα

Είναι η μόνη σειρά που κάθε χρόνο ανεβαίνει επίπεδα αντί να πέφτει.

Δημοσ.

Καιζερ το οτι το 17 ειναι φιλλερακι δε το λεμε για κακο, αλιμονο.

Θα ειμασταν χαζοι αν πιστευαμε οτι θα μπορουσε η σειρα να παει στο τεμπο του 16 ολη τη σεζον.

Δημοσ.

Τοδα, ωραιο ηταν. Αναμενο μεν το end game αυτου που κινουσε τα νηματα αλλα ειχε πλακα

Αντε και

χερουιβ στα επομενα, να σκασει Μιχαηλ και Γαβριηλ και να γινει χαμος, σαν Ταξιαρχικη Επιθεωρηση σε στρατοπεδο

Α, και loved the joke με τα επωνυμα τους. Nice one...

• Super Moderators
Δημοσ.
Αντε και

χερουιβ στα επομενα, να σκασει Μιχαηλ και Γαβριηλ και να γινει χαμος, σαν Ταξιαρχικη Επιθεωρηση σε στρατοπεδο

wat?

χερουιβ? τι είναι τούτο? :P

Δημοσ.

Δεν ξέρω αλλα μονο εμενα μου φαίνονται οι άγγελοι λίγο...φλώροι? Δηλαδή έλεος ο Sam να είναι πιο δυνατός, άντε τουλάχιστον να σκάσει κανένας Αρχάγγελος με καμια σπάθα να πέσει λίγο ξύλο.

Δημοσ.
Δεν ξέρω αλλα μονο εμενα μου φαίνονται οι άγγελοι λίγο...φλώροι? Δηλαδή έλεος ο Sam να είναι πιο δυνατός, άντε τουλάχιστον να σκάσει κανένας Αρχάγγελος με καμια σπάθα να πέσει λίγο ξύλο.

O Σαμ φίλε μάλλον προορίζεται για αντίχριστος..Δεν ακουμπιέται από κανέναν!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...