mindtrapper Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2008 Πρεμιέρα πριν μερικές ώρες και το μόνο που έχω να πω: Oh My Fuc.... God!!! Παίζει άνετα να είναι η καλύτερη πρεμιέρα που είδα φέτος με το House μόνο να το παλεύει. Η συνέχεια αναμένεται μάλλον εκπληκτική...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2008 δεν έχω προλάβει να το δω ακόμα αλλά έχω διαβάσει καλά λόγια σε comments
spy187 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2008 Με εφτιαξες τωρα! Δεν ειναι πολλοι αυτοι που παρακολουθουν αυτη τη σειρα,αλλα χανουν! Πολυ καλη σειρα με εντονους διαλογους και παρα πολυ καλη ερμηνεια και απο τους 2!
snik Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2008 θα συμφωνήσω με τον mindtrapper μόλις το είδα και ήταν κορυφή η πρεμιέρα αν την υποστηρίξουν σωστά την ιδέα έχει να γίνει χαμός!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2008 respect στην πρεμιέρα αυτής της season του Supernatural...
Steven Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2008 ΑΠΛΑ τα έσπασε!! Έχω μείνει μαλάκας. Πολλές σκάλες πάνω από οποιοδήποτε άλλο premiere που έχω δει τις τελευταίες 2 βδομάδες! P.S. Because GOD commanded it, because we have work for you!
KaizerSoze Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2008 ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!!! By far οτι καλυτερο εχω δει, ψαχνω περσυνη πρεμιερα και μονο το προτελευταιο επισοδειο House's Mind και αντε κανα ξεχασμενο Dexter να το κοντραρουν. ΧΑΛΑΡΑ η καλυτερη πρεμιερα του, ο Κριπκε θα σκισει κωλους φετος, θα παρει το αιαμ του Ντην πισω για την κουτσουρεμενη περσινη σεζον Η νεα Ρουμπι δεν μου πολυαρεσε, το μεντιουμ ελπιζω να το ξαναδουμε, εστω και χωρις ματια, ηταν αστερακι φωτεινο. Πολυ αλανι ο νεος Σαμ, μου φαινεται περιεργο που δεν εχει αναφερθει ο Διαολος-λενε ποιος δαιμονας μπορει να βγαλει τον Ντην, καλα τον Διαβολο δεν τον σκεφτηκε κανεις-οπως και οτι ο Ντην εχει δει τα παντα αλλα αρνειται να πιστεψει στον Θεο? Ολα τα λεφτα η φραση "He is the end. The end of us all". Ειτε ο Καστιελ δεν ειναι αυτος που λεει και το all εννοει δαιμονες και ανθρωπους, είτε ηταν μονο δαιμονες και το ειπε στον Ντην γιατι εχει γινει semi-demon η κατι τετοιο λογω Ρουμπι με ανταλλαγμα να μπορει να σωζει ανθρωπινες ψυχες Πραγματικα θελω να δω 21 συνεχομενα επισοδεια Supernatural ΤΩΡΑ!!!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2008 πράγματι η περσινή Ruby ήταν τρελό μνι...
manost Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2008 Επειδή με τις πολλές σειρές έχω χάσει την μπάλα , θυμήστε μου κάποιος γιατί άλλαξε η ηθοποιός που υποδύεται την Ruby;
KaizerSoze Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 Γιατι ουσιαστικα δεν ξερω, θυμαμαι οτι στο τελος της 3ης η Λιλιθ βγαινει απο το σωμα της 'Ρουμπι' οποτε η Ρουμπι βρηκε αλλο αφου το παλιο ηταν σμπαραλιασμενο
Super Moderators Thresh Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 indeed στο last episode της προηγούμενης season το παλίό σώμα της got wtfpwnd
manost Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 Ευχαριστώ, δεν θυμόμουν ότι είχε βρει καταφύγιο σε άλλο σώμα
dismemberer Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 Ρε παιδια με ολα αυτα που εχετε γραψει με εχετε κανει να αναρωτιεμαι.. Ειμαι στο 4 επεισοδιο της 3ης σεζον, και σκεφτομαι να τα δω μπαμ μπαμ με ολα αυτα τα καλα που γραφετε για την πρεμιερα. Αλλα απο την αλλη, αν τα δω ολα, μετα θα πρεπει να περιμενω για το επομενο επεισοδιο πφφ
KaizerSoze Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 Λοιπον, η 3η σεζον εχει μερικα πολυ γαματα επισοδεια, απλα προς το τελος που δεν προλαβαιναν εγινε φανερο οτι στρημωξαν πολυ πραγμα για να βγει οπως βγει η χρονια. Φετος πουχει τον χρονο του θα γινει χαμος. Δεστα σερι να προλαβεις την 4 γιατι προβλεπεται τρελο πανηγυρακι
mindtrapper Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 Μακάρι, μακάρι. Αλλά ο τίτλος του δεύτερου επεισοδίου με χαλάει λίγο. Ελπίζω για το καλύτερο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα