Προς το περιεχόμενο

Δισκος 1 Τera

SupaCoopa

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχετε ακουσει για τιποτα προβληματα? Μηπως παραειναι στριμωγμενα τα bytes εκει μεσα και τα χασουμε ολα στο τελος?

Και αν ειναι ενταξει και δεν σκανε απο το βαρος της πληροφοριας, ποιαν απο τις Samsung, Seagate ή Western Digital θα εμπιστευοσασταν?

• Super Moderators
Δημοσ.

Western Digital RE3 series...

δυστυχώς δεν έχει στην Ελλάδα η 1TB version :-(

εναλλακτικά θα πήγαινα στον 1ΤΒ Samsung

Δημοσ.

Έχω το MyBook 1TB εδώ και ενάμιση περίπου μήνα,

το έχω ψιλοσκίσει στις εγγραφές...

δεν έχει βγάλει κάποιο πρόβλημα (και ελπίζω να μη βγάλει) και είναι αρκετά γρήγορο....

• Super Moderators
Δημοσ.

δεν έχει σημασία accipio...μπορώ να σου βρω άλλους που θα πουν ότι έχουν "χάσει" 3-4 seagate ή 3-4 samsung κτλπ κτλπ...

δεν λέει κάτι αυτό...

Δημοσ.
δεν έχει σημασία accipio...μπορώ να σου βρω άλλους που θα πουν ότι έχουν "χάσει" 3-4 seagate ή 3-4 samsung κτλπ κτλπ...

δεν λέει κάτι αυτό...

Ναι, αλλά εδώ μιλάμε για τη συγκεκριμένη χωρητικότητα, όχι για οποιαδήποτε χωρητικότητα. Νομίζω ότι συμφωνεί και ο SupaCoopa που άνοιξε το θέμα.

Στο θέμα μας λοιπόν, για το συγκεκριμένο σκληρό WD 1TB που πήρα εγώ και αναφέρω προηγουμένως, μπορείτε να διαβάσετε γνώμες και αξιολογήσεις χρηστών εδώ.

Δημοσ.
Είχα σκληρό δίσκο Seagate και απεβίωσε! Τώρα έχω Western Digital και είμαι μια χαρά!

Δεν έχει σημασία, όπως λέει και ο φίλος ThReSh.

Εγώ π.χ. έχω χάσει δίσκο WD στο ξαφνικό χωρίς λόγο, ενώ οι 7 Seagate που πέρασαν απ'τα χέρια μου (και κάποιοι ζορίστηκαν κιόλας) λειτουργούν στην εντέλεια, και το S.M.A.R.T. τους βγάζει και σε άριστη κατάσταση.

• Super Moderators
Δημοσ.

το ότι έχουν κάνει αξιολόγηση κάμποσοι χρήστες δεν μου λέει κάτι, ο καθένας μπορεί να γράφει ότι μπούρδα θέλει...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...