SupaCoopa Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2008 Εχετε ακουσει για τιποτα προβληματα? Μηπως παραειναι στριμωγμενα τα bytes εκει μεσα και τα χασουμε ολα στο τελος? Και αν ειναι ενταξει και δεν σκανε απο το βαρος της πληροφοριας, ποιαν απο τις Samsung, Seagate ή Western Digital θα εμπιστευοσασταν?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2008 Western Digital RE3 series... δυστυχώς δεν έχει στην Ελλάδα η 1TB version εναλλακτικά θα πήγαινα στον 1ΤΒ Samsung
prigipa_m Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2008 Εγώ έχω χάσει 3-4 Western Digital αλλά κανέναν Seagate...
giostau Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 Έχω το MyBook 1TB εδώ και ενάμιση περίπου μήνα, το έχω ψιλοσκίσει στις εγγραφές... δεν έχει βγάλει κάποιο πρόβλημα (και ελπίζω να μη βγάλει) και είναι αρκετά γρήγορο....
accipio Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 Εγώ έχω χάσει 3-4 Western Digital αλλά κανέναν Seagate... Ήταν όλοι 1ΤΒ; Εγώ έχω τον WD10EACS CAVIAR GP SATA2 ένα περίπου μήνα, και κανένα πρόβλημα ως τώρα.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 δεν έχει σημασία accipio...μπορώ να σου βρω άλλους που θα πουν ότι έχουν "χάσει" 3-4 seagate ή 3-4 samsung κτλπ κτλπ... δεν λέει κάτι αυτό...
pluss Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 Είχα σκληρό δίσκο Seagate και απεβίωσε! Τώρα έχω Western Digital και είμαι μια χαρά!
accipio Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 δεν έχει σημασία accipio...μπορώ να σου βρω άλλους που θα πουν ότι έχουν "χάσει" 3-4 seagate ή 3-4 samsung κτλπ κτλπ...δεν λέει κάτι αυτό... Ναι, αλλά εδώ μιλάμε για τη συγκεκριμένη χωρητικότητα, όχι για οποιαδήποτε χωρητικότητα. Νομίζω ότι συμφωνεί και ο SupaCoopa που άνοιξε το θέμα. Στο θέμα μας λοιπόν, για το συγκεκριμένο σκληρό WD 1TB που πήρα εγώ και αναφέρω προηγουμένως, μπορείτε να διαβάσετε γνώμες και αξιολογήσεις χρηστών εδώ.
SpyrosR Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 Είχα σκληρό δίσκο Seagate και απεβίωσε! Τώρα έχω Western Digital και είμαι μια χαρά! Δεν έχει σημασία, όπως λέει και ο φίλος ThReSh. Εγώ π.χ. έχω χάσει δίσκο WD στο ξαφνικό χωρίς λόγο, ενώ οι 7 Seagate που πέρασαν απ'τα χέρια μου (και κάποιοι ζορίστηκαν κιόλας) λειτουργούν στην εντέλεια, και το S.M.A.R.T. τους βγάζει και σε άριστη κατάσταση.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 το ότι έχουν κάνει αξιολόγηση κάμποσοι χρήστες δεν μου λέει κάτι, ο καθένας μπορεί να γράφει ότι μπούρδα θέλει...
HuskerDu Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 Εχω 4 Seagate Barracuda ST31000340AS σε nas server, αθόρυβοι με 32ΜΒ buffer, όλα καλά
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.