Προς το περιεχόμενο

Τροποι πληρωμής σε ηλεκτρονικό καταστημα

nasmania

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Θα ήθελα να μάθω αν κάποιος γνωρίζει περισσοτερα περί τρόπων πληρωμής σε ηλεκτρονικό κατάστημα.Συγκεκριμένα υπάρχουν διαθέσιμα modules για πληρωμή μέσω Google express checkout,Paypal,Paypal Pro,Paypal express,πιστωτικές καθώς και διασυνδετικα για Eurobank και Winbank.

Εχω χρησιμοποιήσει για αγορές μέχρι τωρα τα 2 πρώτα και έχω λογαριασμούς.

Στο paypal απο οσο είδα πρέπει να κάνεις μετατροπή το account σε business και απο εκεί και μετά διαλέγεις τι πακέτο επιθυμείς με αντίστοιχη κράτηση % + μικρή προμηθεια ανά κόστος πώλησης.

Δουλεύουν αυτά για Ελλάδα ? Αν π.χ. μετατρέψω το account μου σε business,οκ κραταει την προμήθεια το paypal και τα υπόλοιπα τα γυρνάει στον λογαριασμό μου ή απλά μένουν εκεί ?? Νομίζω παλιότερα που είχα βάλει ενα τραπεζικό λογ/μο εβγαζε κάποιο μήνυμα οτι δεν μπορούσα να τον χρησιμοποιήσω λόγω οτι δεν μπορούσαν να κάνουν επαλήθευση των στοιχείων μου ή κατι τετοιο...Εμπειρία κανείς ?

Σχετικά με το google express ?

Τι ισχύει στην περίπτωση των 2 ελληνικών τραπεζών ? Τι χρεώνουν πάνω κατω ?

Ευχαριστώ πολύ και συγνώμη για τον βομβαρδισμό ερωτήσεων !! :)

Δημοσ.
Καλησπέρα,

Θα ήθελα να μάθω αν κάποιος γνωρίζει περισσοτερα περί τρόπων πληρωμής σε ηλεκτρονικό κατάστημα.Συγκεκριμένα υπάρχουν διαθέσιμα modules για πληρωμή μέσω Google express checkout,Paypal,Paypal Pro,Paypal express,πιστωτικές καθώς και διασυνδετικα για Eurobank και Winbank.

Εχω χρησιμοποιήσει για αγορές μέχρι τωρα τα 2 πρώτα και έχω λογαριασμούς.

Στο paypal απο οσο είδα πρέπει να κάνεις μετατροπή το account σε business και απο εκεί και μετά διαλέγεις τι πακέτο επιθυμείς με αντίστοιχη κράτηση % + μικρή προμηθεια ανά κόστος πώλησης.

Δουλεύουν αυτά για Ελλάδα ? Αν π.χ. μετατρέψω το account μου σε business,οκ κραταει την προμήθεια το paypal και τα υπόλοιπα τα γυρνάει στον λογαριασμό μου ή απλά μένουν εκεί ?? Νομίζω παλιότερα που είχα βάλει ενα τραπεζικό λογ/μο εβγαζε κάποιο μήνυμα οτι δεν μπορούσα να τον χρησιμοποιήσω λόγω οτι δεν μπορούσαν να κάνουν επαλήθευση των στοιχείων μου ή κατι τετοιο...Εμπειρία κανείς ?

Σχετικά με το google express ?

Τι ισχύει στην περίπτωση των 2 ελληνικών τραπεζών ? Τι χρεώνουν πάνω κατω ?

Ευχαριστώ πολύ και συγνώμη για τον βομβαρδισμό ερωτήσεων !! :)

Paypal, πιστωτική, αντικαταβολή, κατάθεση σε λογαριασμό και έχεις καλύψει το 99,99% των περιπτώσεων. Για το paypal και το google express δεν ξέρω να σου πω πώς γίνετε η πληρωμή. Οι τράπεζες σου χρεώνουν ένα % ανάλογα με το τζίρο και τις γνωριμίες που έχεις. Το % μπορεί να είναι από 0,κάτι μέχρι 4% (περίπου μιλώντας πάντα).

• 2 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Παιδιά, να ερωτήσω και εγώ κάτι...?

Είμαι στην Τειραισίας και θέλω να φτιάξω ένα ηλεκτρονικο κατάστημα.

Μίλησα και με την Πειραώς αλλα και με την eurobank και δεν μου δίνουν συστημα

για την εισαγωγη πιστωτικών καρτών.

Ποιούς άλλους τρόπους μπορώ να επιλέξω.?

Ευχαριστώ...

Δημοσ.

σε ευχαριστώ πολύ για την άμμεση απάντηση αλλα δεν ήταν αυτο που ήθελα να ακούσω.

Η πιστωτική πρέπει να υπάρχει, ακόμα και αν δεν θα χρησημοποιήθει ποτέ... λέω εγω τωρα...

Δημοσ.

Μέσω Paypal μπορεί να γίνει πληρωμή και με πιστωτική χωρίς ο πελάτης να χρειάζεται να γραφτεί στο Paypal. Απλά συμπληρώνει τα στοιχεία της κάρτας του στο Paypal.

Δημοσ.

Μέσω Paypal μπορεί να γίνει πληρωμή και με πιστωτική χωρίς ο πελάτης να χρειάζεται να γραφτεί στο Paypal. Απλά συμπληρώνει τα στοιχεία της κάρτας του στο Paypal.

Μπορείς να μου δώσεις κάποιες λεπτομέρειες παραπάνω γιατί με ενδιαφέρει πάρα πάρα πολύ αν γίνεται αυτό.

Δημοσ.

Το PayPal καθώς και το Authorize.NET είναι αυτά που μπορούν να σας βοηθήσουν να πραγματοποιήσετε/υλοποιήσετε αγορές αρκετά εύκολα (από προσωπική εμπειρία) σε live και sandbox περιβάλλον. Δίνουν όλα τα εργαλεία έτοιμα, και η χρήση είναι αρκετά straight-forward.

Σχετικό αίτημα είχε κάνει ο φίλος xristos05 πριν μερικές μέρες ΕΔΩ

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...