Προς το περιεχόμενο

Αναζητηση Εξαρτηματος για εξακρηβωση θερμοκρασιας

PaokToTheBone

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οπως λεει και ο τιτλος του 8εματος ψαχνω να αγορασω μια 8ηκη multibay(ετσι τις εχει στο e shop) που να μ δινει την δυνατοτητα να ελεγχω ανα πασα στιγμη τις 8ερμοκρασιες στο η/υ μου.Εχετε καποια να μου προτεινετε?Αξιζει να παρω κατι τετοιο για να ελεγχω την λειτουργια του η/υ η απλα θα δωσω λεφτα για μονο φιγουρα?

Δημοσ.

Μια χαρά είναι έχει η AKASA ένα πολύ καλό.Αλλά περισσότερο βοηθάνε στον θόρυβο των ανεμιστήρων κ όχι στις θερμοκρασίες...

Δημοσ.

Επίσης Scythe και Aerocool βγάζουν καλά πανελάκια.

Απο προσωπική εμπειρία, το Scythe Kama Meter είναι αρκετά ακριβές στην απόδοση της θερμοκρασίας.Απλά θέλει ένα καθάρισμα μιά στο τόσο η περιοχή γύρω απο τους σένσορες γιατί λόγω σκόνης "έχανε" 1-2 βαθμούς C.

Δημοσ.

8ορυβω απο τους ανεμιστηρες δν εχω ιδιαιτερα.Η 8ερμκοκρασια με προβληματιζει...Αλλα λεει το προγραμμα της asus απο την motherboard κ μια φορα π ειχα μετρησει την 8ερμοκρασια του επεξεργαστη με ενα εξαρτημα ενος ξαδερφου μ ειχε αποκλισει γυρω στους 10 βαθμους!Δεν θα ελεγα οτι ειναι μικρη η αποκλιση...Αν μπορουσες να μ πεις λιγο ποιο συγκεκριμενα της Akasha το μοντελο 8α με βοηθουσες ακομα περισσοτερο.Thanks παντως για τις μεχρι τωρα απαντησεις!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...