antuansupra Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 καλησπερα, εχω εναν 6850 και σκεφτομαι να βαλω τετραπυρηνο, αξίζει?αξιοπιουνται και οι 4 πυρηνες απο τα xp? ή μονο οι 2?
kostas Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 Παρε τροφοδοτικο μεγαλης ισχυος,αγορασε μετοχες ΔΕΗ,ρωτα για δοσεις,παρε καλη ψυκτρα....και ψαξε για ενεργεια.
Land_Of_Banania Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 Ε? πως? :confused: Ναι αξιοποιούνται ανάλογα όμως το πρόγραμμα-παιχνίδι. Εξαρτάται με το τι ασχολείσαι στον υπολογιστή σου. Αλλά το μέλλον είναι στους πολλούς πυρήνες πλέον οπότε.. Για μερικά προγράμματα, όπως σχεδιαστικα επίσης οι 4πύρηνοι είναι μονόδρομος.
Dark_Sage Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 καλησπερα, εχω εναν 6850 και σκεφτομαι να βαλω τετραπυρηνο,αξίζει?αξιοπιουνται και οι 4 πυρηνες απο τα xp? ή μονο οι 2? μια χαρά εισαι με τους 2... η αγορα που πας να κανεις ειναι άσκοπη... μόνο αν ξέρεις οτι καποιο προγραμμα ζωτικής σημασίας για σενα που χρησιμοποιείς μόνιμα θελει 4 πυρήνες τοτε πήγαινε για αγορά... αλλιώς κατσε εκει που εισαι... βαζω στοίχημα στο 65% των ατομων εδω μεσα που εχουν 2πυρήνες αν καποιος το βραδυ τους το άλλαξε με μονο-πυρηνο, την επομενη μερα κανεις δεν επαιρνε χαμπάρι....
antuansupra Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 φιλε kostas, θες να πεις οτι θα μου παει ακριβα να βαλω τετραπυρηνο? αγορασε μετοχες ΔΕΗ???(επεσα κατω απο τα γελοια )
antuansupra Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 το premiere pro που δουλευω δεν εχω διαβασει κατι για τετραπυρηνο. οποτε μαλλον δεν θα εχει κατι παραπανω να μου δωσει ο quad?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2008 μείνε με τον dual core και όταν μαζέψεις αρκετά χρήματα πήγαινε σε Nehalem που βγαίνουν σε κάνα 2μηνο...
Qman Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2008 Προς το παρόν δεν υπάρχει ανάγκη για τετραπύρηνο οι δυπήρινοι είναι υπέραρκετοι και αρκετά ποιο προσιτοι σε τιμή
outlaw star Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 έχεισ έναν απο τους πιο γρήγορους διπύρηνους που υπάρχουν το να τον αλλάξεις τώρα είναι εντελώς άστοχη κίνηση...
Tzimmys Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 μια χαρά εισαι με τους 2...η αγορα που πας να κανεις ειναι άσκοπη... μόνο αν ξέρεις οτι καποιο προγραμμα ζωτικής σημασίας για σενα που χρησιμοποιείς μόνιμα θελει 4 πυρήνες τοτε πήγαινε για αγορά... αλλιώς κατσε εκει που εισαι... βαζω στοίχημα στο 65% των ατομων εδω μεσα που εχουν 2πυρήνες αν καποιος το βραδυ τους το άλλαξε με μονο-πυρηνο, την επομενη μερα κανεις δεν επαιρνε χαμπάρι.... [offtopic] δε νομίζω πως έχεις δίκιο[/offtopic\ και γώ σου λέω να μείνεις με αυτόν, ειδικά τώρα που είμαστε εν αναμονή καινούριων και λίγο πριν από πτώσεις τιμών.
kdiam Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 Δηλαδή, εγώ που πήρα PC με τον Q9400 στον γιο μου, επειδή αρχίζει μαθήματα πληροφορικής (στο ... Δημοτικό), μάλλον το παράκανα.
antonl Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 Δεν ξέρω αν το παράκανες αλλά σίγουρα θα μπορούσες να του πάρεις κάτι πολύ πιο οικονομικό που να καλύπτει τις ανάγκες του. Εφόσον του τον αγόρασες για τα μαθήματα πληροφορικής κι όχι για το Crysis φυσικά.
empement Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2008 Συμφωνώ με τους προλαλήσαντες, αφού έχεις καλό διπύρινο μην κοιτάς για αναβάθμιση ακόμα. Αν απλά θες να ξοδέψεις λεφτά καλύτερα σε κάτι άλλο που μπορεί να πιάσει τόπο. Δηλαδή, εγώ που πήρα PC με τον Q9400 στον γιο μου, επειδή αρχίζει μαθήματα πληροφορικής (στο ... Δημοτικό), μάλλον το παράκανα. Όχι μάλλον.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.