Προς το περιεχόμενο

ΤΕΤΡΑΠΥΡΗΝΟ 'Η ΔΥΠΗΡΙΝΟ?

antuansupra

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παρε τροφοδοτικο μεγαλης ισχυος,αγορασε μετοχες ΔΕΗ,ρωτα για δοσεις,παρε καλη ψυκτρα....και ψαξε για ενεργεια.

post-2134-129062973301_thumb.jpg

Δημοσ.

Ε? πως? :confused::confused::confused:

Ναι αξιοποιούνται ανάλογα όμως το πρόγραμμα-παιχνίδι. Εξαρτάται με το τι ασχολείσαι στον υπολογιστή σου. Αλλά το μέλλον είναι στους πολλούς πυρήνες πλέον οπότε.. Για μερικά προγράμματα, όπως σχεδιαστικα επίσης οι 4πύρηνοι είναι μονόδρομος.

Δημοσ.
καλησπερα, εχω εναν 6850 και σκεφτομαι να βαλω τετραπυρηνο,

αξίζει?αξιοπιουνται και οι 4 πυρηνες απο τα xp? ή μονο οι 2?

μια χαρά εισαι με τους 2...

η αγορα που πας να κανεις ειναι άσκοπη... μόνο αν ξέρεις οτι καποιο προγραμμα ζωτικής σημασίας για σενα που χρησιμοποιείς μόνιμα θελει 4 πυρήνες τοτε πήγαινε για αγορά...

αλλιώς κατσε εκει που εισαι...

βαζω στοίχημα στο 65% των ατομων εδω μεσα που εχουν 2πυρήνες αν καποιος το βραδυ τους το άλλαξε με μονο-πυρηνο, την επομενη μερα κανεις δεν επαιρνε χαμπάρι....

Δημοσ.

φιλε kostas, θες να πεις οτι θα μου παει ακριβα να βαλω τετραπυρηνο?

αγορασε μετοχες ΔΕΗ???(επεσα κατω απο τα γελοια

)

Δημοσ.

το premiere pro που δουλευω δεν εχω διαβασει κατι για τετραπυρηνο.

οποτε μαλλον δεν θα εχει κατι παραπανω να μου δωσει ο quad?

• Super Moderators
Δημοσ.

μείνε με τον dual core και όταν μαζέψεις αρκετά χρήματα πήγαινε σε Nehalem που βγαίνουν σε κάνα 2μηνο...

Δημοσ.

Προς το παρόν δεν υπάρχει ανάγκη για τετραπύρηνο οι δυπήρινοι είναι υπέραρκετοι και αρκετά ποιο προσιτοι σε τιμή

Δημοσ.
μια χαρά εισαι με τους 2...

η αγορα που πας να κανεις ειναι άσκοπη... μόνο αν ξέρεις οτι καποιο προγραμμα ζωτικής σημασίας για σενα που χρησιμοποιείς μόνιμα θελει 4 πυρήνες τοτε πήγαινε για αγορά...

αλλιώς κατσε εκει που εισαι...

βαζω στοίχημα στο 65% των ατομων εδω μεσα που εχουν 2πυρήνες αν καποιος το βραδυ τους το άλλαξε με μονο-πυρηνο, την επομενη μερα κανεις δεν επαιρνε χαμπάρι....

[offtopic] δε νομίζω πως έχεις δίκιο[/offtopic\

και γώ σου λέω να μείνεις με αυτόν, ειδικά τώρα που είμαστε εν αναμονή καινούριων και λίγο πριν από πτώσεις τιμών.

Δημοσ.

Δηλαδή, εγώ που πήρα PC με τον Q9400 στον γιο μου, επειδή αρχίζει μαθήματα πληροφορικής (στο ... Δημοτικό), μάλλον το παράκανα.

Δημοσ.

Δεν ξέρω αν το παράκανες αλλά σίγουρα θα μπορούσες να του πάρεις κάτι πολύ πιο οικονομικό που να καλύπτει τις ανάγκες του. Εφόσον του τον αγόρασες για τα μαθήματα πληροφορικής κι όχι για το Crysis φυσικά.

Δημοσ.

Συμφωνώ με τους προλαλήσαντες, αφού έχεις καλό διπύρινο μην κοιτάς για αναβάθμιση ακόμα.

Αν απλά θες να ξοδέψεις λεφτά καλύτερα σε κάτι άλλο που μπορεί να πιάσει τόπο. :P

Δηλαδή, εγώ που πήρα PC με τον Q9400 στον γιο μου, επειδή αρχίζει μαθήματα πληροφορικής (στο ... Δημοτικό), μάλλον το παράκανα.

Όχι μάλλον. :lol:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...