Tasos Boss Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 Υπάρχει περίπτωση να μπορώ να επιλέξω εγώ ποιό CD να βάλω για να παίξω sims? Δηλαδή εγώ, για να παίξω sims, μου ζητάει να βάλω το "sims 2 seasons".. 'Ομως εγώ αυτή την στιγμή δεν έχω στην διάθεση μου αυτό το CD, γιατί το έχω δώσει σε ένα φίλο μου.. Δεν μπορώ να κάνω κάποια ρύθμιση ώστε να παίζω το " sims "με ένα άλλο CD (π.χ. sims 2 nightlife) ??
kathrinoula Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2008 έχω την εντύπωση οτι αυτό που θα εγκαταστήσεις τελευταίο αυτό σου ζητάει και να βάλεις για να παιξεις...αν ειναι ετσι απεγκατέστησε το nightlife και ξαναβάλτο αν πιάσει τωρα δεν ξερω αλλα ειμαι σχεδον σιγουρη
kounabi22 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2008 Ναι ζηταει παντα το πιο προσφατο.Δηλαδη αν εχεις δωσει το seasons σε καποιο φιλο σου και θελεις να ξαναπαιξεις μαλλον θα χρειαστει να απεγαταστησεις το seasons για να παιξεις με το προηγουμενο sims2 αλλα αυτο δεν ειναι λυση.πες του να το αγορασει!!η να αγορασεις καποια νεοτερη εκδοση του seasons πχ apartments life η free time οποτε και οι 2 να μπορειτε να παιζεται.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.