Προς το περιεχόμενο

Foundation στη Θεσσαλονικη

thief7710

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σε ολους.Ο αδερφος μου θελει να σπουδασει στην Αγγλια και επειδη δεν εχει lower θελει να κανει προετοιμασια ενα χρονο (foundation).

Ξερετε στην Θεσσαλονικη φροντιστηρια (η οπου αλλου γινεται αυτο)?Εχουν πεσει μερικες προτασεις απο γνωστους αλλα εκει που ενας λεει "Το ταδε ξερω" εχω εναν αλλο που λεει "πηγαινα αγγλικα εκει ειναι χαλια"...

edit:Θα ηθελα επισης αν ξερετε να μου πειτε αν τα φροντιστηρια αυτα αναλαμβανουν να σε κατατοπισουν ως προς τα πανεπιστημια και αν αναλαμβανουν και τις διαδικασιες που απαιτουνται για την εγγραφη σε αυτα.

Δημοσ.

Πήγαινε ρώτα στο DEI (τσιμισκή & εθν. αμύνης γωνία)

Αναλαμβάνει προετοιμασία (1 χρόνος) μαθητή για φοίτηση στην Αγγλία (και ό,τι άλλο χρειάζεται πχ χαρτιά, δηλώσεις, επικοινωνία με πανεπιστήμα κτλ κτλ)

Ρώτα και στο City στην Τσιμισκή (ανάμεσα σε Αριστοτέλους και Βενιζέλου νομίζω)

Δημοσ.

Από όσο ξέρω και στο network (http://www.network.gr) κάνουν Foundation.

Φροντιστήριο είναι, έχει κ στην Αθήνα αντίστοιχο.

(Foundation κάνουν σίγουρα στην Αθήνα, υποθέτω κάνουν κ στην Θεσσαλονίκη στο αντίστοιχο φροντιστήριο)

Δημοσ.

Ναι κανουν...ειναι μια απο τις προτασεις που ειπα οτι επεσαν στο τραπεζι.Εχει κανεις απο τους δυο σας προσωπικη εμπειρια η απλα γνωριζεται οτι κανουν foundation?Ρωταω οσον αφορα το επιπεδο-ποιοτητα των φροντιστηριων αυτων...

Δημοσ.
Ναι κανουν...ειναι μια απο τις προτασεις που ειπα οτι επεσαν στο τραπεζι.Εχει κανεις απο τους δυο σας προσωπικη εμπειρια η απλα γνωριζεται οτι κανουν foundation?Ρωταω οσον αφορα το επιπεδο-ποιοτητα των φροντιστηριων αυτων...

Για αθηνα εχω ακουσει οτι καλο ειναι το foundation college(του Βαλσαμη).Εκει πηγενε και ο ξαδερφος μου μετα απο πολλα που ειχε ψαξει.Μου ειχε πει οτι εχουν τρομερη οργανωση και ειναι αποκληστικα για Αγγλια.Δεν ειναι φροντιστιριο.Εκει θα παω και εγω τον Οκτωμβρη.Θα σε ενιμερωσω.

παρε και το λινκ του

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...