mariosk1gr Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 Παίδες καλησπέρα, ενδιαφέρομαι να κάψω κυριολεκτικά τον υπολογιστή μου μιας και αφού καλύπτεται απο εγγύηση να τον αντικαταστήσω με έναν καινούργιο + την διαφορά που θα προκύψει. Το θέμα στην υπόθεση είναι να μην φανεί το κάψιμο μιας και σε αυτήν την περίπτωση το μηχάνημα βγαίνει "εκτός εγγύησης"! Δεν γνωρίζω αν το συγκεκριμένο μπορεί να γίνει και με κάποιο software ή κάποιον ιό όπου σε αυτήν την περίπτωση θα ήταν πιο εύκολα τα πράγματα και πιο σίγουρα! Δεν ξέρω πως θα ακουστεί το όλο σκηνικό αλλά φαντάζομαι δεν είμαι ούτε ο 1ος ούτε ο τελευταίος που το κάνει. Αν έχετε να ρίξετε ιδέες στο τραπέζι είμαι όλος αυτιά!!!
ZELDA Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 σαν τι θες να καψεις πχ την μιτρικη? ε θα σου αλλαξουνε μια μιτρικη , τι εννοεις ολο το pc? γιατι νομιζεις οτι εισαι ποιο εξυπνος απο αυτους?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 τέτοιες απορίες έχουν φάει λουκέτο στο παρελθόν, κάτι μου λέει ότι θα πέσει και τώρα
KINGLUCAS Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 δεν γινοναι αυτα. εκτος και εαν τους αποδειξεις ασυμβατοτητα μεταξι περιφεριακον,οπος εκανα και εγω στο πλαισιο. good luck
JIMBOAthens Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 Μια φιλική συμβουλή: Μην πολυπαίζεις με την εγγύηση και τους όρους της γιατί μπορεί να το φυσάς και να μην κρυώνει μετά...
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 Moderators Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 Θα συμφωνησω με τον απο πανω, θελοντας να υπενθυμισω στο φιλο gilardino παραλληλα πως ζημιες απο το δικτυο της ΔΕΗ ΔΕΝ καλυπτονται απο την εγγυηση.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 Δεν ενθαρρύνεται η απατεωνιά στο παρόν forum!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.