vag40 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2011 Φίλε <<stratigos24>> σε ευχαριστώ πολύ για την άμεση ανταπόκρησή σου. Ελπίζω να είναι στην ελληνική Version όπως το και το είχα.Οπως και να είναι πάντος ευχαριστώ πολύ.Όποιος τον ενδιαφέρει για την μικροεπέμβαση που χρειάζεται με HexEditor το Odysseus.exe να το αναφέρω εδώ.
BetaMan Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 (επεξεργασμένο) Παιδιά το ψάχνω και εγω αυτό. Επίσεις ψάχνω και για το Egypt 2 το οποίο το αγόρασα απο την Big Fish Games αλλα θέλω την έκδοση στα ελληνικά. Εκτος απο αυτα τα 2 και το Atlantis 3 (το οποιο το εχω. Αυθεντικό) ξέρετε κάτι άλλο με ελληνικούς υπότιτλους ? Επεξ/σία 5 Ιουνίου 2012 από BetaMan
Celerior Δημοσ. 30 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2012 Παιδιά καλησπέρα και γω το ψάχνω αυτό το παιχνίδι παρακαλώ αν μπορείτε να με βοηθήσετε
MMAFighter Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 εγώ το έχω στα ελληνικά αλλά μου βγάζει σφάλμα κατά την εγγατάσταση (ISDX_ERR_BADWINDOWSVERSION entry not found) ξέρει κανείς τι να κάνω;;;
Celerior Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Και μένα το ίδιο σε win7. Δυστυχώς απλά δεν είναι συμβατό και δεν μπορείς να το εγακαταστήσεις. Προσπάθησε πριν την εγακατάσταση να βάλεις το setup στη συμβατότητα σε win98, αλλά και πάλι μετά το πιθανότερο είναι ότι δεν θα μπορεί να παίξεις .
Billmurder Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 Γεια σας παιδιά ξέρω ότι το post είναι παλιό, ψάχνω αυτό το παιχνίδι παρα πολλά χρονια, Είχα περάσει φοβερες ώρες μαυτό,
lupus_Hegemonia Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Παίδες... τελικά το 'χουμε βρει το παιχνίδι (σε ελληνικά) και να παίζει σε Win8; Απ' τα λατρεμένα μου παιχνίδια. Ναι, οκ, έχουν "αλλάξει" την ιστορία του Οδυσσέα (βασικά ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ η ιστορία ΤΟΥ ΟΔΥΣΣΕΑ, ψάχνεις να τον βρεις), αλλά από άποψη αισθητικής (εικόνα/ήχος) έχουν κάνει ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΔΟΥΛΕΙΑ και ΕΡΕΥΝΑ - απόλυτα ιστορικά ακριβές, το game...
lupus_Hegemonia Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2017 Οδύσσεια: Στα ίχνη του Οδυσσέα Μήπως υπάρχει κανείς που να έχει αυτό το παιχνίδι;Το ξέρω ότι είναι παλιό αλλά το ψάχνω πολύ καιρό!Ευχαριστώ. Gamespot review: http://www.gamespot.com/odyssey-the-search-for-ulysses/reviews/ AdventureGamers άρθρο: http://www.adventuregamers.com/games/view/16377 Υπερ-παιχνιδάρα ήταν! Αρκετά κοντά στον μύθο, κυρίως όμως ήταν φοβερή η ΣΤΥΛΙΣΤΙΚΗ/ΑΡΤΙΣΤΙΚΗ πλευρά του - εντελώς ΣΩΣΤΗ ιστορικά, η μεταφορά του πραγματικού κόσμου της "Εποχής του Χαλκού" που διαδραματίζεται το παιχνίδι (και η "Οδύσσεια"). ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΠΑΝ-ΔΥΣΚΟΛΟ παιχνίδι, τα puzzle του, θυμίζει την παλιά καλή εποχή των adventures. ΔΥΣΚΟΛΑ θα το βρείτε να το πάρετε - το κατά πόσο θα παίζει σε νέα συστήματα και νέες κάρτες γραφικών, δεν το ξέρω...
Bigi444444 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2017 Το είχα πάρει θυμάμαι κάπου το 2002.Ισα που το δοκίμασα όμως και είναι από τις λίγες φορές που μετανιωσα που αγορασα παιχνιδι.Το ειχα σε μια κούτα με διάφορα άλλα παιχνίδια, αλλά πλέον δεν το βρίσκω.Κάπου σε κάποια μετακόμιση χάθηκε.Αλλιώς φίλε θα στο χάριζα, πραγματικά δε θα με πείραζε καθόλου.
lupus_Hegemonia Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Τώρα το 'δα... στα ελληνικά το θες;;;; Δεν το 'χα στα ελληνικά...
Celerior Δημοσ. 2 Απριλίου 2017 Δημοσ. 2 Απριλίου 2017 Πάντως επειδή ρωτήθηκε παλιότερα εγώ πρόσφατα κατάφερα να το εγκαταστήσω (πάντα στην αγγλική έκδοση) σε win7 και με κάποιες μικρές τροποποιήσεις με το hex exitor να παίξω κανονικότατα, χωρίς προβλήματα.
lupus_Hegemonia Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 Σε ελληνικά δεν θυμάμαι να 'χε βγει. Εγώ σε αγγλικά και γαλλικά το 'χα. Και μέχρι Win7 έπαιζε, σε 8άρια θυμάμαι δεν έπαιζε (πόσο μάλλον σε 10ρια)...
leandro_lima Δημοσ. 3 Μαΐου 2017 Δημοσ. 3 Μαΐου 2017 Καλησπέρα σε όλους. Πρώτο μου ποστ, κι έφτασα εδώ αναζητώντας στο ίντερνετ λύση για το θέμα που συζητάτε. Καταρχήν μιλάμε για ένα μοναδικό κι αξέχαστο adventure. Όπως προείπαν κι άλλοι, είναι αρκετά πιστό στην ιστορία, παρόλο που παίζουμε με άλλον πρωταγωνιστή, τον Εριτία. Το παιχνίδι είναι πανέμορφο, σε μεταφέρει απόλυτα σε εκείνη την εποχή και στην περιπέτεια του Οδυσσέα, σε σημεία είναι πολύ δύσκολο, ενώ οι ελληνικές ομιλίες δίνουν το κάτι παραπάνω. Δεν θα ήθελα, ας πούμε, να το παίξω στην αγγλίκη έκδοση. Πάνε πάρα πολλά χρονια που το έπαιξα κι έχω στο μεταξύ πρσπαθήσει να το ξαναπαίξω, σε Windows 7 και 8.1, αλλά χωρίς επιτυχία. Είχα ένα copy του παιχνιδιού (την ελληνική έκδοση πάντα) και πρέπει να το έχω ακόμα, κάπου στο σπίτι. Το παιχνίδι θυμάμαι έκανε την εγκατάστση στα 7 και τα 8.1, αλλά δεν ξεκινούσε καν ή, με κάποιες ρυθμίσεις και με τη χρήση κάποιου hex edited .exe που είχε βγάλει κάποιος, έπαιζε (με προβλήματα όμως), ενώ τα μενού και οι διάλογοι βγαίνουν σε κινέζικα, άρα ήταν unplayable. Το πρόβλημα με τα κινέζικα το είχα στην αρχή και την πρώτη φορά που το είχα παίξει (σε windows 98 ή Xp, δεν είμαι σίγουρος), αλλά το είχα λύσει γρήγορα, δεν θυμάμαι πώς. Μήπως τυχαίνει να έχει κανείς εκείνο το hex edited αρχείο; Εγώ το είχα κρατήσει, αλλά στο μεταξύ με κάτι αναγκαστικά φορμάτ (και κλασικά μη έχοντας κάνει back up στα αρχεία μου) το έχω χάσει. Βέβαια, μπορεί κανείς με κάποιον hex editor να ανοίξει το exe του παιχνιδιού και να κάνει τις τροποποιήσεις (εδώ λένε πώς γίνεται http://archive.adventuregamers.com/forums/showthread.php?p=564477 ). Τώρα πρόσφατα έβαλα Windows 10 και θα ξανακάνω μία προσπάθεια, αφού πρώτα βρω τα δισκάκια, αν και δεν νομίζω να αλλάξει κάτι. Ίσως η αναγκαστική λύση είναι virtual machine με Win 98 ή 2000 ή XP...... ΥΓ: Εννοείται αν βρω τα δισκάκια και κάποιος θέλει αντίγραφο, του το στέλνω, απλά το μόνο πρόβλημα είναι ότι πρόσφατα χάλασε το Pc μου και τώρα έχω ένα χωρίς Dvd tray, αλλά ίσως βρω τη λύση με κάποιον φίλο. Γενικώς όμως, αν κάποιος βρει που μπορούμε να το αγοράσουμε (ελληνική έκδοση), εάν υπάρχει ακόμα κάπου,ας μας το το πει.....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα