makisss Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 Οδύσσεια: Στα ίχνη του Οδυσσέα Μήπως υπάρχει κανείς που να έχει αυτό το παιχνίδι;Το ξέρω ότι είναι παλιό αλλά το ψάχνω πολύ καιρό!Ευχαριστώ. https://www.youtube.com/watch?v=js12uUlJ7N0 Gamespot review: http://www.gamespot.com/odyssey-the-search-for-ulysses/reviews/ AdventureGamers άρθρο: http://www.adventuregamers.com/games/view/16377
tsioudiver Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2008 Αναφέρεσαι σε έναν τίτλο της συγχωρεμένης CRYO όπου οι διαλόγοι ήταν στα Ελληνικά;
makisss Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2008 Ναι,ήταν στα ελληνικά αλλά δεν θυμάμαι ποια εταιρία ήταν.
tsioudiver Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2008 Odyssey : The Search for Ulysses λέγεται, του 2000 νομίζω και εφόσον έκλεισε ι εταιρεία είναι ακόμα δυσκολότερο να το εντοπίσεις
axlasas Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2008 Το εχω.Ηταν ενα απο τα αγαπημενα μου games!!!
mantsat Δημοσ. 24 Μαΐου 2009 Δημοσ. 24 Μαΐου 2009 Ξέρω ότι πέρασε καιρός όμως ψάνω και γω το παιχνίδι αυτό παιδιά.
Luxx Δημοσ. 24 Μαΐου 2009 Δημοσ. 24 Μαΐου 2009 Ειχα και εγω ενα τετοιο παιχνιδι παλια. Ηταν 2 cds. Αλλα δε μου φαινοταν και τοσο για adventure. Χειριζοσουν εναν ηρωα και προχωρουσες, ειχε και κατι λιονταρια και εκει κολλουσα. Καλα ημουν και 10 χρονων τοτε..
tenoros10 Δημοσ. 24 Μαΐου 2009 Δημοσ. 24 Μαΐου 2009 ρε φίλε και εγω εχω ενα τετοιο παιχνιδι αλλα συνεχεια χάνω και καμια ώρα θα φάει sout το cd
mantsat Δημοσ. 25 Μαΐου 2009 Δημοσ. 25 Μαΐου 2009 @tenoros Άμα το σουτάρεις σούταρε προς τα εδώ φίλε μου
mariantzz Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2009 γεια σε όλους,Θέλω να βρω αυτό το παιχνίδι εδώ και πολύ καιρό ίσως κάποιος μπορεί να με βοηθήσει?ευχαριστώ.......
verveangel Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2009 Γεια σας Εγώ είχα αναλάβει τη μετάφραση και το testing της ελληνικής έκδοσης του παιχνιδιού, αλλά δυστυχώς έχασα το αντίτυπό μου όταν γύρισα από Αγγλία. Σας παρακαλώ, αν κάποιος το έχει, ας επικοινωνήσει μαζί μου. Ευχαριστώ 1
filip123go Δημοσ. 19 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2011 Ξέρετε που μπορώ να βρω το συγκεκριμένο παιχνίδι...???Δεν υπάρχει πουθενά το ψάχνω εδώ και 1 μήνα και σε on-line και σε "φυσικά" μαγαζιά..!Ευχαριστώ πολύ..!
Jonny Depp Δημοσ. 19 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2011 -οfftopic- To παιχνίδι είναι τελείως μάπα πάντως ,δεν αξίζει
nikozio1 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 φιλε μου εγω το εχω το παιχνιδι και μαλιστα σε ελληνικη εκδοση και μου βγαζει σφαλμα στην εγκατασταση και δεν ξερω πως να το λυσο το θεμακαι εγω μπηκα στην διαδικασια να το βρω ξανα γιατι ειχα ενα συναισθηματικο δεσιμο και το βρηκα μονο σε αγγλικη εκδοση.αν ομωςεχεις καμια ιδεα πως να λυσουμε το θεμα με την ελληνικη εκδοση γιατι φανταζομαι και εσενα αυτη σε ενδιαφερει πες μου.
vag40 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2011 Φίλε nikozio1Το είχα κι εγω αλλα μου καταστράφηκαν τα CD. Αν ξέρεις που μπορω να το βρώ γιατί με ενδιαφέρει κι εμένα. Οσο για το πρόβλημα που σου παρουσιάζει το κάνει στα windowsxp ή vista και έχω κάποιες λύσεις αλλα πρέπει να κατέχεις λίγο απο Hex Editor γιατί θέλει τροποποιηση το exe και κάποιες αλλαγές που θα στις αναφέρω ποιο κάτω:Στο setup της εγκατάστασης του παιχνιδιού κάνεις δεξί κλικ ιδιότητες, συμβατότητα, εκτέλεση προγγράμματος σε windows98/windowsMilenium και κάνεις την εγκατάσταση.Το ίδιο θα κάνεις και στο exe μετά την εγκατάσταση.Αν σε ενδιαφέρει να σου πώ και για την τροποποιηση του exe (με hex editor) μετά την εγκατάσταση που θα έχεις κανει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα