jimmy007 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 Πως μπορω στο counter stike να βαλω το οπλο απο τα δεξιά,γιατί πρεπει να εκανα μια κουταμαρα και πηγε αριστερα.
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 "cl_righthand 1", "cl_righthand 0"
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 Σορρυ αν χαλαω με την ερωτηση μου το τοπικ του κοπελιου αλλα θελω να ρωτησο τη διαφορα στο source με το anthology , δηλαδη ... Σκεφτομαι να αγορασω ενα για να παιζω στο internet με δικο μου key οπως παιζω στα νετ καφε , και μπαινω και στον γνετ σερβερ κ τα λοιπα ... Αλλα δεν καταλαβαινω την διαφορα , δηλαδη στην τιμη ειναι , αλλα εχουνε και διαφορετικα γραφικα ? Δεν θα μπορω να παιζω σε ολους τους σερβερ? Για πειτε μου καποιος ειδικος...
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2008 Just buy Counter Strike Source.
iliask1980 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2008 Το anthology ειναι το παλιο counter strike (το 1.6 που λεμε), το counter strike:source ειναι το ιδιο παιχνιδι σε source engine. Με απλα λογια, καλυτερα παρε το source, αφου ειναι το πιο καινουριο και εχει και καλυτερα γραφικα. Απο gameplay δεν θα σου πω πιο ειναι καλυτερο, γιατι ειναι θεμα γουστου. Αν παρεις το source δεν θα μπορεις να παιξεις στους server του 1.6.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.