freedubus Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2008 μαλλον θα στηριχτω στην αποψη σου και θα μεινω στα ενσυρματα. Στηρίξου άνετα.
Dimitris_il_mix Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2008 Εχω δοκιμάσει τα Sennheiser HD-202. Εχουμε και λέμε: (+) - Για τα λεφτά τους είναι ΠΑΡΑ πολύ καλά για κάποιον αρχάριο. Δε θα βρείς αλλού τέτοια απόδοση στην κατηγορία τιμής 20-30 ευρώ. - Βγάζουν καθαρό, βαθύ μπάσο. - Είναι πολύ δυνατά. - Εχουν μακρύ καλώδιο, πράγμα ιδιαίτερα βολικό. - Καλή ποιότητα, στιβαρή κατασκευή. (-) - Ειδικά όταν είναι καινούργια, το μπάσο είναι τόσο βαρύ που κουράζει μετά απο λίγο. Το πρόβλημα μειώνεται αισθητά μετά απο στρώσιμο. - Οι μεσαίες και ψηλές συχνότητες θα μπορούσαν να είναι λίγο καλύτερες. - Αν έχεις μεγάλα αυτιά, ίσως να μη σου κάνουν. Απαραίτητο να τα δοκιμάσεις πρίν τα πάρεις, για να δείς οτι είναι ΟΚ. Φίλε freedubus thanx πολύ για τις πληροφορίες!! Κατατοπίστηκα κ κατέληξα στα HD-202! Έχω και έναν φίλο μου που τα έχει οπότε θα πάω να δω αν χωράνε στις αυτάρες μου !! Μια ερώτηση όμως.. πήγα στον νάκα κ μου είπαν οτι τα SENNHEISER HD-202 τελειώσαν και οτι θα φέρουν τα SENNHEISER EH-150 τα οποία είναι ακριβώς ακριβώς τα ίδια (πλην του ονόματος)! Δν νομίζω να μου είπαν ψέματα απλά μου έκανε εντύπωση γιατί να βγαίνει με 2 ονόματα ! Ξερεις τι παίζει ??
freedubus Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2008 Δε σου είπαν ψέματα. Τα ΕΗ-150 είναι το πιό καινούριο μοντέλο στην ίδια κατηγορία. Στο Νάκα δύσκολο να βρείς παλιότερα μοντέλα, γιατί όταν τελειώσει το στοκ δεν ξαναφέρνει...φέρνει πάντα τα καινούρια. Είναι ακριβώς τα ίδια (σε ήχο και σε τιμή). Η μόνη διαφορά είναι το λίγο διαφορετικό σχήμα και το χρώμα (ασημί στα EH-150, μαύρο στα HD-202).
Dimitris_il_mix Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2008 Δε σου είπαν ψέματα. Τα ΕΗ-150 είναι το πιό καινούριο μοντέλο στην ίδια κατηγορία. Στο Νάκα δύσκολο να βρείς παλιότερα μοντέλα, γιατί όταν τελειώσει το στοκ δεν ξαναφέρνει...φέρνει πάντα τα καινούρια. Είναι ακριβώς τα ίδια (σε ήχο και σε τιμή). Η μόνη διαφορά είναι το λίγο διαφορετικό σχήμα και το χρώμα (ασημί στα EH-150, μαύρο στα HD-202). Εις ωραίος freedubus ! Ευχαριστώ πολύ !! Πάω αύριο να τα τσιμπήσω !
freedubus Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2008 Αντε καλοφόρετα. Και μην ξεχάσεις μόλις τα πάρεις να τα στρώσεις για να αποδώσουν σωστά. Όχι τσίτες απο την αρχή.
Dimitris_il_mix Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2008 Αντε καλοφόρετα. Και μην ξεχάσεις μόλις τα πάρεις να τα στρώσεις για να αποδώσουν σωστά. Όχι τσίτες απο την αρχή. Thanx!!! Στο στρώσιμο μόνο αυτό πρέπει να προσέξω ?? απλά να μην δυναμώνω πολύ την ένταση ε ? και αυτό για πόσο καιρό περίπου ??
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2008 αυτο με το στρωσιμο και μην τα βαλεις στην τσιτα απο που προκυπτει ? περισσοτερο για μυθο το κοβω... τα ακουστικα δεν ειναι σαν την μηχανη του αμαξιου... αν και αργα εχω ακουσει καλα λογια για τα Denon D1000.
freedubus Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2008 Η αλήθεια είναι οτι (όπως και για τα αυτοκίνητα) έτσι και για το στρώσιμο των ηχείων και των ακουστικών, οι απόψεις διίστανται και οι γνώμες είναι πάρα πολλές. Εχει χυθεί πολύ μελάνι, και ακόμα δεν υπάρχει ασφαλές συμπέρασμα (και ούτε θα υπάρξει ποτέ). Από την προσωπική μου εμπειρία σε ηχεία και ακουστικά, μόνο μετά από 100 τουλάχιστον ώρες ακρόασης διαφόρων ειδών μουσικής σε υψηλές (οχι υπερβολικές) εντάσεις, ο ήχος τους αλλάζει και φτάνει στα καταλληλα επίπεδα απόδοσης.
coreygaylas Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2008 αγορασα τα Sennheiser eH-250 απο e-shop πριν 2-3 μηνες στα 53-15(rma) ευρω...τα πηρα ακριβα τα εχω συνδεμενα με τα Creative Inspire 265 2.0 και αυτα με audigy 2 value...καλα ειναι? κανα κολπο για ενισχυση η τιποτα τετοιο?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.