Προς το περιεχόμενο

Κάρτα γραφικών NVIDIA 7150M

Επισκέπτης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γειά σε όλους σας. Έχω αγοράσει ένα καινούριο PC φορητό HP Pavilion dv9925nr και είχε πάνω την κάρτα γραφικών NVIDIA GeForce Go 7150M / n Force 630M. Ο υπολογιστής τρέχει Vista 64bit.

Οι τελευταίοι drivers που είχε ήταν απ' τον Νοέμβριο του 2007! Έτσι έψαξα στο ίντερνετ και βρήκα κάποιους πιο καινούριους με αριθμό: 7.15.11.7432 οι οποίοι είναι απ' τον Φεβρουάριο του 2008, όχι απ' το site της ΗP. Αυτό που με απασχολεί είναι ότι εκεί που βλέπω κάποια ταινία και τώρα τελευταία εκεί που παίζω κανένα παιχνιδάκι καμία φορά η κάρτα κολλάει, η οθόνη ασπρίζει-πρασινίζει με διάφορα κουτάκια μέσα και ο υπολογιστής χρειάζεται να κλείσει απ' το κουμπάκι του και να επανεκκινήσει γιατί αλλιώς δεν γίνεται τίποτα. Τις δύο τελευταίες φορές που παρουσίασε το πρόβλημα αυτό ο υπολογιστής έβγαλε μια μπλε οθόνη και έγραφε ότι προσπαθεί να σώσει την φυσική μνήμη ή κάπως έτσι... και έκανε μόνος του επανεκκίνηση!

Κατ' αρχάς θέλω να ρωτήσω αν ξέρετε αν είναι καλή αυτή η κάρτα γραφικών και επίσης αν ξέρετε για ποιόν λόγο αντιμετωπίζει αυτά τα προβλήματα και αν λύνεται με κάποιον τρόπο...

sorry που σας έπρηξα!:-)

• Moderators
Δημοσ.

Η καρτα αυτη δεν ειναι καθολου καλη (ως προς την 3d αποδοση που ειναι ικανη να προσφερει).

Για ταινιουλες/internet/office μια χαρα ειναι.

Μηπως υπερθερμαινεται?

Δημοσ.

Το έχω ψιλοαντιληφθεί ότι δεν είναι και τόσο καλή κάρτα για παιχνίδια κλπ. Με την τελευταία αναβάθμιση που έκανα βέβαια παίζει πιο γρήγορα αρκετά απ' τα παιχνίδια.

Υπάρχει πιθανότητα να υπερθερμαίνεται; Δεν το ξέρω αυτό...

Πάντως χθες που καθόμουν και έβλεπα ταινία για 3 ώρες συνεχόμενες δεν κόλλησε ούτε μια φορά και μου έκανε εντύπωση. Βέβαια κάθε 45 λεπτά περίπου έκανα μια παύση για λίγη ώρα στην ταινία γι' αυτόν το λόγο...

Το σπαστικό είναι όμως όταν το κάνει στη μέση ενός παιχνιδιού!

Υπερθέρμανση λες;

• Moderators
Δημοσ.

Γενικα το λαπτοπ το εχεις πανω σε κρεβατι ή καπου οπου να στουμπωνουν οι τρυπες εξαερισμου?

Ζεσταινεται αρκετα? Το πληκτρολογιο ειναι αρκετα ζεστο μετα απο πολλη ωρα σκληρης χρησης?

Δημοσ.

Το έχω πάνω σε τραπεζάκι χωρίς να κλείνει καμία τρύπα εξαερισμού και αυτό είναι που μου κάνει εντύπωση... Το πληκτρολόγιο έχει κανονική προς υψηλή θερμοκρασία (όχι καυτό) μετά από αρκετή ώρα χρήσης. Γενικά είχα και φορητό που ζεσταινόταν πολύ πιο εύκολα, πιο γρήγορα και πιο πολύ απ' αυτόν.

• Moderators
Δημοσ.

Ναι αλλα: Προσοχή: Γράψτε μόνο με ελληνικούς χαρακτήρες. Τα μηνύματα γραμμένα με greeklish διαγράφονται

Δημοσ.
prota apola tha se sumbouleua na pas sto site tis nvidia kai na katebaseis ta drivers gia GeForce 7x series

meta kane download to beta version ( http://www.nvidia.com/object/winvista_x86_174.74.html )kai kane update to display.

Πρώτον αυτό που μου λες δεν το βρήκα στο site της NVIDIA... Το δεύτερο site που μου δίνεις είναι για windows vista 32 bit...

Το πρώτο μου λέει να το αγοράσω...

Δημοσ.

Τους drivers που λες να κατεβάσω για το 7x series απ' το site της NVIDIA...

Δημοσ.
Χμμμμμμμ εδω σηκωνω τα χερια ψηλα! Τα πρασινακια στα εβγαζε και πριν την αλλαγη drivers?

Τα πρασινάκια που λες μου τα έβγαζε και με τους προηγούμενους drivers γι' αυτό και έψαξα στο ίντερνετ να βρω καινούριους. Όμως το πρόβλημμα εξακολουθεί να υπάρχει και με τους καινούριους.

Δημοσ.
ee?sigoura to kaneis sosta?

mporeis mipos na mou doseis to url tou drive pou katebazeis kai se zitaei na pliroseis?

Κάτι έκανα λάθος πριν εγώ... sorry.

Τώρα το url είναι ακριβώς το ίδιο που μου έδωσες εσύ... Πηγαίνω στην αρχική σελίδα εκεί που λέει Download drivers, κάνω αναζήτηση εκεί που λέει Geforce 7 series, διαλέγω λειτουργικό σύστημα και μου βγάζει το ίδιο site που μου 'δωσες εσύ... Να τους κατεβάσω από εκεί;

Δημοσ.

Τους κατέβασα τους drivers και μόλις πάω να τους κάνω εγκατάσταση στον υπολογιστή και ανοίγει το παράθυρο της NVIDIA για αυτόματη εγκατάσταση μου βγάζει το εξής μήνυμα: "The NVIDIA setup programm could not locate any drivers that are compatible with your current hardware. Setup will now exit"...

• Moderators
Δημοσ.
Τα πρασινάκια που λες μου τα έβγαζε και με τους προηγούμενους drivers γι' αυτό και έψαξα στο ίντερνετ να βρω καινούριους. Όμως το πρόβλημμα εξακολουθεί να υπάρχει και με τους καινούριους.

Εχω την εντυπωση οτι ηρθε η ωρα να χρησιμοποιησεις την εγγυηση του λαπτοπ...

Στα εβγαζε απο τοτε που το ειχες πρωτοαγορασει?

Δε νομιζω με οποιοδηποτε driver update να λυσεις κατι.

Δημοσ.
Εχω την εντυπωση οτι ηρθε η ωρα να χρησιμοποιησεις την εγγυηση του λαπτοπ...

Στα εβγαζε απο τοτε που το ειχες πρωτοαγορασει?

Δε νομιζω με οποιοδηποτε driver update να λυσεις κατι.

Μη μου λες τέτοια... ο υπολογιστής αγοράστηκε απ' την Αμερική και μου τον έφερε ένας θείος μου που ήρθε τέλη Αυγούστου από εκεί. Δεν ξέρω τι ισχύει από θέμα εγγύησης! Δεν μου έχει δώσει απόδειξη ή κάτι τέτοιο...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...