logo15 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 Καλησπερα! Καταρχην συγνωμη αν το ποστ μου εγεινε σε λαθος φορουμ(δεν ηξερα που να το βαλω) Λοιπον. Πριν λιγο αλλαζα κατι καρτες ραμ στο η/υ οταν ξαφνικα αουστικε ενα πουφ και ειδα μια λαμψη.Απο τοτε δεν εχω καταφερει να τον ανοιξω.Ξερω.Λογικα καικε μα δεν πηραζει γιατι ηταν 6 χρονον και τον ειχα ψιλοδιαλισει... Το προβλημα για το οποιο ζηταω βοηθεια ειναι το οτι ειχα αφισει μεσα στο cd-drive τον δισκο των windows(ειχα κανει φορματ χτες). Αυτο ειναι το προβλημα πως βγαζω το δισκο εφ' οσων δεν εχω παροχη ρευματος?(απο μεσα το drive εχει σφινωσει.Απο εξω τι μπωρω να κανω?) Ευχαριστω.περιμενω απαντησεις σας...
antonl Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 Φαντάζομαι δεν ήταν ανοιχτός ο υπολογιστής όταν τον σκάλιζες Λογικά το Drive θα έχει κάποιο μικρή τρύπα στην πρόσοψη. Αν βάλεις μέσα μια καρφίτσα (ή κάτι που να χωράει τελοσπάντων) και την πιέσεις, θ ανοίξει το tray. Επίσης το post θα ήταν καλύτερα στο "Μονάδες Αποθήκευσης" ή "Ηardware" section.
nibakou Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 συμφωνω με τον προηγούμενο. ψάξε καλά είναι αρκετά μικρή η τρύπα.
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 Moderators Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 Μπορει να χρειαστει σκληρο συρμα να χωσει στη μικροσκοπικη τρυπιτσα στη προσωψη γιατι δε φτανει η καρφιτσα.
kotetsi Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 Με έναν μικρό συνδετήρα θα καταφέρεις να το ανοίξεις.
avraam5 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 εγω το ανοιγω με μια φουρκετα που χρησιμοποιουν οι γυναικες για τα μαλλια τους.
logo15 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2008 παιδες το συστημα δεν τροφοδοτειτε.Αυτο που μου λετε γυνετε μονο αν τροφοδοτιτε(εκτος και αν δεν ανοιγει το δικο μου) αλλος τροπος??
rista Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2008 κανε οτι σου λενε τα παιδια παραπανω! ετσι ανοιγει το πορτακι χειροκινητα δεν εχει καμια σχεση η τροφοδοσια. Ετσι εχω ανοιξει παμπολα drives γι αυτο το λογο υπαρχει η οπη! το συρματακι να ειναι αρκετα μακρυ και να μη λυγιζει ευκολα για να σπρωξει καλα το μηχανισμο! Δες και εδω ακριβως πως γινεται:
logo15 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2008 τιποτα... το συρματακι μολις εφτασε στην αλλη ακρη(ακουμπα σε τοιχομα) οσο και να πιεζω τιποτα...
Vatos_locos Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2008 αφού του γ@μησες τα ράμματα βγάλτο κάντο βίδες και πάρε το δισκάκι από μέσα
rista Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2008 Μα οταν τερματισει τοτε πρεπει να σπρωξεις. Εσυ τι κανεις? απλα το ακουμπας κ περιμενεις να ανοιξει? βαλε κατι πιο χοντρο για να σπρωξει και να μην λυγισει ειπαμε!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.